Printable View
Alıntı: Originally Posted by mrfatih geçmiş olsun yüzde 40 yeşil soğandayım her an yüzde 100 de yapabilirim bir tuşa bakar o yüzden çok fazla kurcalamadım
Sepet kur ve TÜFE ilişkisi. https://twitter.com/AtillaCi/status/...259503106?s=09
Alıntı: Originally Posted by bahri yüzde 40 yeşil soğandayım her an yüzde 100 de yapabilirim bir tuşa bakar o yüzden çok fazla kurcalamadım aylık %1 e iyi ikna edilmişsin
Alıntı: Originally Posted by mrfatih aylık %1 e iyi ikna edilmişsin bana bozdurtacaksın hesabı sen galiba :)
Alıntı: Originally Posted by bahri bana bozdurtacaksın hesabı sen galiba :) yok üstadım beni kesmedi ondan dedim :)
Alıntı: Originally Posted by mrfatih yok üstadım beni kesmedi ondan dedim :) ABD hisseleri alan sn mrfatih sizin ne işiniz var mevduatta:) Bakın ekonomi bakanımızda dedi düşük faiz olacak. Kur rekabetçi olacak.
Alıntı: Originally Posted by myfinans ABD hisseleri alan sn mrfatih sizin ne işiniz var mevduatta:) Bakın ekonomi bakanımızda dedi düşük faiz olacak. Kur rekabetçi olacak. evet Üstad içimi kararttı akşam akşam Porsche yi satılığa çıkarıcam yarın
Alıntı: Originally Posted by akmahir Bu eski bugün o fiyatlar yok ASUS_X00IS cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. %15 faizden 15 ay beklersen kur 8.80 olmalı denk olsun