Uykum gelmez ise akşam BBHT yi izleyeyim.
Normalde "sağlıklı bir yükseliş için bir miktar gevşeme lazım" demeleri lazım.
Printable View
Uykum gelmez ise akşam BBHT yi izleyeyim.
Normalde "sağlıklı bir yükseliş için bir miktar gevşeme lazım" demeleri lazım.
iyi akşamlar .. bugün ilk kez bir şey dikkatimi çekti... bende akyatırımın verdiği tradeall ve matriks var... tradeallın kullanımı güzel diyerek kullanıyordum... bir zamandır akyatırımın hem mobil uygulaması akyatırımcıda hemde tradeallında sıkıntı yaşıyorum...
tradeallda yaşanan sıkıntı ... volalitenin olduğu günler işlemlerin geç görünmesi ..
bugün hem tradeallı hemde matriksi açtım .. tradeall 10 saniye kadar işlemleri geç gösteriyor... teknik ekibi aradım ama aklımda
bu işi akyatırım bilinçlimi yapıyor acaba diyede düşünmeden edemedim..sonuçta bir değil iki değil sürekli sorun yaşanır mı ?
akyatırımı kullanan arkadaşlar güncel saatle tradeallın işlem gösterdiği saate dikkat ediniz..anlık emir verirken hızlı piyasada yükselişte alamıyorsun ... düşüşte satamıyorsun çünkü....
teknik ekibi kameralı aradım dedim bak bist saati ... matriks saati aynı anda çalışıyor... sizinki 10 sn. kadar geç dedim.... sıkıntı sürerse cimer ve spk ya şikayet etmeyi düşünüyorum... haksızlığın daniskası çünkü....
Yıllar sonra bugünkü pisliklerden dolayı onlarca insan şafak operasyonu manşetiyle polis otolarina bindirilecek ve hatta bu kokusmuslugun filmi çekilecek.
Yarım milyon insanı borsaya cektiler şimdi donuna kadar alacaklar hep beraber göreceğiz...
Muhtemelen Cumhuriyet tarihinin en büyük vurgunu yapılıyor gözümüzün önünde...
aylık kapanış bazlı zirve seviyelerde...119500 direnç.
30.000 puanlık bir çanağın tamamlanması da söz konusu...bu seviye üstünde aylık bir kapanış gelirse ,
orta uzun vadede 119500+30000=149500 puan endeks için teknik hedeftir.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...3a69e0b83b.png