adam göbeğini kaşıya kaşıya bize gülüyor şu anda...
borsaymış pehhh diyor ben ilkokulu mezunu halimle onlardan çok kazanıyorum diyor...
Printable View
Kim geliyor? Gösterebilir misin?
Hepi topu bir vergi indirimi ve ABD'nin Korona için likidite enjeksiyonu beklentisi satın alınıyor bizimkiler tarafından.
Yabancı ısrarla "yapısal reform olmadan gelmem" diyor.
Faiz %25 olsa da, döviz likidite ile düşerse, yabancılar tahvil-bono-kağıtları satar kaçar.
Yapısal reform dediklerini biz Kemal Derviş zamanından biliyoruz: Siyasetçi toplanan vergileri babasından kalan miras gibi yemeyecek. Bu da bu hükümetle mümkün olmadığına göre...
Concensus abimiz gibi kavurma yapalım, karnımızı doyuralım. Yabancı geldi diye restoran açmaya gerek yok.
1 haftalık mahpustan çıktık sonunda
o bahsettiğiniz yerde yerleşimin bulunduğu ön tarafta bundan 25 yıl önce her hafta sonu sabahtan akşama kadar futbol oynardık.
normalde askeriyeye ait orası ve biz ön tarafta 200-300 metre kadar bir alanda oynardık. haftasonu nöbetçi asker koymazlardı. fetö oyunu sonrası askeri alanların çoğu yandaşlara peşkeş çekildi.
projeyide alan kişi dap holding ziya benim çocukluk arkadaşım sülalesini neler yaşadığını adan zye bilirim. tabi artık durumlar farklı oldu.
her neyse selamlar herkese
Eylül ayındada Ppk toplantısı haftası bankaları almışlardı şimdı gene aynı hareketi yapıyolar , küçük yatırımcıya bu kadar kolay para kazandırmaları tüylerimi diken diken ediyo...
Saat 15de FED başkanı POwell konuşması
Saat 15.45de ECB başkanı Lagrande konuşması var.
Dolar ve Euro saçmaya devam edecekler.
Ama satır aralarında ekonomilerinin durma tehlikesinden bahsederlerse, borsalara satış gelebilir.
Yuru be isc koskoca bankalari cop fiyatina düşürdü
150 200 puan faiz arttirimi bankalari ucurur