Borsada her koyun kendi bacağından asılır bunu unutmayalım. Herkes kendi icraatından, al-sat kararlarından, kendisi sorumludur. Borsanın en temel prensibi caveat emptor'dur yani risk her daim alıcıya aittir.
Printable View
Borsada her koyun kendi bacağından asılır bunu unutmayalım. Herkes kendi icraatından, al-sat kararlarından, kendisi sorumludur. Borsanın en temel prensibi caveat emptor'dur yani risk her daim alıcıya aittir.
Hiç kimsenin tavsiyesi veya akıyla hareket etmeyin, kendi kararlarınızı kendiniz alın ve sonuçlarına da katlanın, işler ters giderse hiç kimseyi suçlamayın, tüm sorumluluk size aittir, ille de birini suçlamanız gerekiyorsa o biri siz olmalısınız.
Duraksama döneminden çıkan ulaştırma sektörü, daha doğrusu THY alınmaz mıydı?
Hayırlı olsun Abi.. :ok:
O kadar stop stop diye başımızı patlattın ama senin stop patlamayacak anlaşılan:kahkah:
TRob portföyü; 50 hisse portföyde, 103 hisse eş zamanlı takipte
https://i.hizliresim.com/31qkj5z.png
Öyle oldu Mathias. Kademeli alım yapmam, belirlediğim seviyeden ful girerim. Bu pozisyonu açmam zaman aldı bugün 157.7 den 158.4 e kadar değişik kademelerden aldım, ortalama maliyet 158.2 oldu. Beklentimde haklı çıkacak mıyız göreceğiz. Yakında Putin ile masaya oturulacak. Şu anda Rusya Ukraynanın %20 ye yakınını işgal etti ama bu oran %10 a indirilip anlaşma sağlanacak diye istihbarat geldi bana. Ne derece doğru çıkar bilemem.
Ben alımımı yaptıktan sonra kağıt 157.60 a saldı ama çok düşük hacimle.