Ülke batmayacaksa bu rakamlar bedava, yok eğer batacaksa da rakamlar çok pahalı...
Kader, kısmet......... :)
İşte bunun da tekniği temeli yok.....:yes:
Var da biz uymuyoruz ..defalarca yazdım en basit bir teknik..5 günlük EMA üstünde long altı şort..daha bundan basit bir sistem var mı?ama gel gör ki uygulamada yapmıyoruz.:)
06-06-2018, 14:57
mert45
118075 :yahoo:
06-06-2018, 14:58
CahilCuhela
Alıntı:
Originally Posted by mert45
Mahsus yazıp çiziyorlar cahiller ya sen akıllı bi çocuksun uyma onlara :he:
Sen bakma onlara, ayılar cükeli 3 ay oldu da... Biz de ayılar şaka yapıyor sanıyorduk... Ama gerçekten, ciddi ciddi cüküyorlarmış...
06-06-2018, 15:00
mert45
Alıntı:
Originally Posted by CahilCuhela
Tamam :evil:
Efferim böyle akıllı uslu bir çocuk ol hep :) :he:
06-06-2018, 15:03
kemo
Alıntı:
Originally Posted by mert45
Benim matriks ekranım telefonumda da var ..telefonu açınca bilgisayardaki iptal oluyor ama bazen de olmuyor ..bunun sebebini bilen var mı?
selam hocam ikisi aynı anda olmuyor anlaşmanız oyle zannedersem genelde cep tel dısarıda oldugun zaman kullanılıyor ekranda kımse olmadıgından kapanıyor veya kapatıyorlar ben boyle biliyom ve banada boyle teklif edildi
06-06-2018, 15:16
mert45
Alıntı:
Originally Posted by kemo
selam hocam ikisi aynı anda olmuyor anlaşmanız oyle zannedersem genelde cep tel dısarıda oldugun zaman kullanılıyor ekranda kımse olmadıgından kapanıyor veya kapatıyorlar ben boyle biliyom ve banada boyle teklif edildi
Selam :) Bana da öyle dediler ..zaten genelde hemen öbürü iptal oluyor ama bazen olmuyor ..işte o bazen neden olmuyoru merak ettim.