anlaşıldı.!!
Sana zahmet şu imzanı değiştir.!!
20 gayme üzeri yap..!!:kahkah:
Printable View
Okuduğunu anlayamadığın için o senin uydurman olabilir mi
öyle zaten..
vip mip !!!!!
a planında dolar 7 ye dayandıydı
b ve c planı peşpeşe gelirse 10 u buluruz
6.44 den sattığım dolarları artık mümkün değil yerine koyamam
Hey allahım ben emekli adamım tl ile maaş alıyorum.Dolar artışına niye sevineyim üç kuruş paramla bir kez kazanırım sonra ömür boyu zarar.E bu böyle diye kabak gibi belli olan dolar artışına karşı dolar ,altın falan almıyalım mı,anlıyamadım gitti bazı yorumcuları.O kadar hastaneye dolarla hasta garantisi,o kadar köprüye dolarla geçiş garantisi verildi.2 laf da o garantileri verenlere etseniz bir zahmet.
Bir de bazi gerzekler, dolar artti deye gobek attigimizi saniyorlar!:vk:
Ulen bu gidisat yol degil, batacagiz dedik gotleriylen dinnediler!:seyt:
Şaka maka halk 1 dolar oldu galiba ersoy deltanın kulakları çınlasın.Haftaya 1 doların da altına düşer.Adamın sitesini de kapattılar,,kardeşim kim doğruyu söylüyor küt hemen bir şekilde susturuluyor :))))))))
bu arada baslıga selamsız sabahsız girdim kusura bakmayın aslında yenide degilim serenler balaban eskilerden kalma güneysu rallici fos basgan animoasit tgdtgd daha niclerini anımsayamadıgım nice dostlar vardı neyse herkeze selam ve saygılar yeniden merhaba
Yarın bu başlıkta 500 kişi bekliyorum
Bu başlığı şu anda 218 kişi okumaktadır. (54 üye ve 164 ziyaretçi)
Bu gün laleli civarları satış 6.30 alış 5.80 fakat satacak dolar yok algı yapıp dövizmi toplamaya çalıştılar acaba?
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başkan cumartesi ekran görüntüleri paylaştık .
Satıyorlardı Kapalıçarşı da hatta bugün duyduğum yüklü alımlarda 6 dan bile sattıkları pazarlıkla .
Banka kontrolden olacağından bahsediliyordu kulak misafiri olduğum kadarıyla
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim derdim şu:Goy goy olmasın başlıkta...
Durumu olduğundan kötü göstermenin,abartmanın bir manası yok...
Durum yeterince zaten kötü...
"Black Winter is coming so fast"
Ben bunu görüyorum zaten
Fazlasına gerek yok...
saygılar/başarılar