Yapı kredi mh aradılar. 1 m+ 34 gün 22.50 teklif ettiler. Kibarca reddedildi.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Printable View
bilgi yüklemesi yaşadım hsonu mesajlarını okuyunca. vowifi harika bir bilgi, katkısı olanlara teşekkürler.
kart konusunda, ben uçak-otel biletlerini genelde avans puan kullanarak alıyorum, kartların süreli kampanyaları (4 *100 harca 40 tl puan, ama 21ocaka kadar kullan olanları) bu kullandığım avansı düşürüyor. böylece normal harcamalarla değil bu kampanyalarla çok rahat kapatabiliyorum.
parafly platinum bu konuda en bonkörü. toplam limitinizin % 5'i kadar uçak-otel vb alabiliyorsunuz. limitiniz halen varsa birden fazla da uçak bileti-otel alabiliyorsunuz. TEB priority de fena değil, onda da tüm harcamalarınızı avans tutarınızdan kullanabiliyorsunuz, puan kazanıp kazanmamanız önemli değil.
yani avans puan kullanmak en avantajlısı. şöyle düşünün, 1.000 TL'lik uçak biletini ücretsiz alıyorsunuz, bir sene sonra kapatamadığınız kısım kalsa bile, kaldı ki kalmıyor, her durumda 1.000 TL'nin altında bir ücret ödüyorsunuz.
Vakıfbank: Takipteki kredi borçluların kredilerinin takibe aktarım sonrası tüm faizleri sıfırlanacak
Vakıfbank 100 bin tl'nin altındaki takipteki kredilerin faizini de sıfırlama kararı aldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KOSGEB'in 2019 yılı desteklerini ve yeni vizyonunu açıkladı. KOSGEB’in büyümeyi ve istihdamı odağına alarak; katma değerli ve kapasiteyi geliştiren yatırımlara öncelik vereceğini vurgulayan Bakan Varank, â€œİş Birliği Destek Programı ile ilk kez teknoloji düzeyi yüksek KOBİ’leri büyük işletmelerle işbirliği yapmaları halinde 10 milyon TL’ye kadar destekleyeceğiz. Girişimciliği Geliştirme Destek Programını yüksek teknolojiye uyarladık. Yeni girişimciye 360 bin TL’ye kadar kaynak sağlayacağız. Teknoyatırım Destek Programını ise hazırlıklarını sürdürdüğümüz Uçtan Uca Yerlileştirme Programı şemsiyesi altında çalıştırarak ülke ekonomimizin önceliklerine göre hayata geçireceğiz.†dedi
Bankacılık hisseleri gitmeyince diğerleride gitmez.
Bizim hisseler niye çıkmıyor anlaşıldı .Görev zararı yazar durursa böyle seçim uğruna zor çıkar tabi ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TEB bir alem banka;marifetlimi 24 den 21.5 düşürmüşler..
Müşteri temsilcim ilgileniyor,bakalım ne olacak....11,12,13 tarihleri 21.5 ile hesaba işlenmiş....:vk:
Hesabınız varsa kontrol ediniz....
marifetli hoşgeldin 21.5 olmuş.
Mb Faiz oranlarının düşmesi veya devam etmesini bu çarşamba.mı açıklayacak.?
2 yıllık gösterge tahvil faizi % 18.69...
Geçen hafta Enpara patır patır düşürmüştü oranları, bugün de TEB ve Deniz düşürmüş, ING turuncu şu an çok iyi, o da düşerse geçmiş olsun.
aktif ile icbc.
aktif tl, icbc dolar için.
Bu futursuzca yapilan dususlerib sonu bizim icin iyi olsada ulke icin cok kotu olacak.
GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitesinde de bilgiler kalkmıştı
Şimdi gelmiş
https://www.teb.com.tr/sizin-icin/marifetli-hesap/
Halkbankası da düşürdü bugün...Bayağı hem de...
marifetli hosgeldin süresi dolmadan oranı değiştirmişler mi?
faizler yükselirken yükseltmemişlerdir düşerken düşürmemeleri gerekiyor.
Takasbank gecelik oranlar cuma ve bugün yükselişte ama bankalar bildiğini okuyor...
Takasbank gecelik
En düşük 23.6
En yüksek 25.50
Ağırlıklı ortalama 24.21
32 günlük 24.33
benim gördüğüm bi fiba banka kaldı 24. o da bugün yarin çeker 22 ye.
Arkadaslar o kadar banka ile calistim ama teb cidden rezil olmaya basladi.Bana 4 oran verdiler dolara ve 3 ay dediler,su an bir kontrol ettim 2.10 a durusmusler gunluk.Malesef bugunden itibaren boyle diyorlar.Koca amerikanin dolara verdigi mevduat faizi Tr den fazla..
Bana mevduatta iyi oran alabilecegim duzgun calisan bir banka onerir misiniz lutfen?
Ben TEB'den 23.5 den açtım 45 gün geçerli şuan baktım değişen birşey yok
https://www.bloomberght.com/tarim/ha...-altinda-kaldi
gıda enflasyonu uçar herhalde. her yer sular altında
Sadi Uzunoğlu: Geçen yıl sonu itibariyle Toplam Mevduat içinde Yabancı Para (döviz) payı %50'ye ulaştı.2000 öncesi dolarizasyon en yüksek oran yüzde 47.6 ile 1995'de gerçekleşmişti.
BU GECE YARISINDAN İTİBAREN MOTORİNE 20, BENZİNE 16 KURUŞ ZAM YAPILACAK -HT
oooohhh suyundan da koy...faizler düşüyor masraflar artıyor...:he:
Enflayonla mücadele mevduat faiziyle topyekün mücadeleye döndü :)
Faizler maşallah ivmeli şekilde inmeye devam ediyor. MB göstermelik faizi 24 ama uygulanan oran 3-4 puan daha az
Faizlerin düşmesinin ana tetikleyicisi tcmb değil gibi gözüküyor. Bence 2 unsur etkili.
1- Likidite açığı düşük. (özellikle nominal olarak ufak bir azalış gösterse de reel olarak son 1 senede ciddi daraldı). Bu da tcmb'nin piyasa faizini etkileme gücünü azaltıyor. Yani politika faizi olan %24 piyasaya daha az etki ediyor.
2- Resesyon sürecinde krediler daralıyor bu da fonlama ihtiyacını azaltıyor.
1+2 faizleri aşağıya baskılıyor.
Takasbank faizi piyasaya etki eden faizi oluşturan dengenin ve para miktarının çok ufak bir kısmı diye biliyorum.
Örneğin tüm denge miktarı 2 trilyon TL
Likidite açığı 90-100 milyar TL
Takasbank hacmi 4-5 milyar TL
Halihazırdaki konumda Politika faizinin ana enjeksiyon noktası olan likidite açığı dahi resesyondan dolayı 2 trilyon TL lik ana dengede oluşan aşağı yönlü baskıyı dengeleyemiyor. Likidite açığı fonlaması dahi bu etkiyi gösteremiyorken Takasbank para piyasasının ana omurgaya kaydadeğer bir etki göstermesi çok çok daha az bir ihtimal.
2018 in son günü aldığım mazot fiyatı.
Sanırım bunun üzerine 3 üncü zam geldi.Ek 21501
neyseki halkbank parafcard ın düzenli petrol kampanyaları oluyor her ay da nispeten parafpuan kazanıp daha ucuza almış oluyoruz...bu ay mesela her 125 tl lik petrol alımına 10 tl parafpuan veriyor...akmasa da damlıyor...