Yetmez emmi yetmeeeeeeeeez
İstwerse bir trilyon dolar sursun
Printable View
son 1 aylık işler
ABD TARAFI
Nasdaq -%22 kayıp
s&p -%23 kayıp
Dow -%24 kayıp
ÇİN TARAFI
Shanghai +%0,7 kazanç
SZSE +%1,6 Kazanç
Chaina 50 -%1,4kayıp
TÜRKİYE TARAFI
XU100 -%15,7 Kayıp
BOVESPA -%40
Sanirsin virus brezilyada cikti
Valoru demek istedim+1. +2 +3 varya
Sendeki fon hangi valorse bir iki uc
Gun sonra saat. 14.30.da hesabina gecer.
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar allah askina yazin
Benden tecrubeliniz coktur
Fed para surecegim diyor piyasa on dk anca tinliyor
Bu ne demek
Volatiliteye bir bakin
35 yillik ekonomi hayatimda boyle durum gormedim
Yasim 45
Gelismekte ulkeler pertSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün Piyasalar çakılırken KUB nasıl sadece -0.32 yazdı ? Acaba tüm yabancı hisse senedi pozisyonlarını kapadılar mi ?
Şant Manukyan yetmez diyor emmi.
**N.Y. FED TO CONDUCT $500B 3-MO REPO OP AT 1:30PMET ayrica 1 aylık yine 500 bn dolarilik 1 aylik repo da soz konusu olacak. Buna ek olarak NY Desk linkte gordugunuz aciklama ile alimlari cesitlendirecegini paylasti .*Tam olarak kafamdaki olmasa da ilk adimlar olarak onemli. Ama tek basina global dolar acigi sorununu cozmeye yetmeyecektir. Bunu lutfen not alin.
https://www.newyorkfed.org/markets/o...policy_200312a
bist için çok önemli haber marjlar değişmiş.
https://twitter.com/UzuntepeMurat/st...292484/photo/1
Şans Manukyan
Bu benim cok onemsedigim bir gelisme,ozellikle dolara erisimi sinirli ABD sirketleri acisindan. Global dolar rallysine ramak kaldi...Fed faiz indirsin, tahviller eksiye gecti vs bunu durduramaz.Yeni aylik repo dogru ama hala ufak adim. Bizde 6.25 kritik.
Global Dolar Rallisi
üffff
ons sert düşer hisse senetleride sert düşerse nakite geçiniz. Yatırımcı tuttuğu altını satıp teminat tamamlamaya çalışır. Buda altında sert ve tarihi düşüşe sebep olur 2007 2008 2009 daki gibi . küresel yatırımcılar riski fiyatlarak yukarı çektiği altını ons satıp nakiti kullanacak. Düşen ons
2021 2022 2023 te lazım olacak trade için
Pala nedir bilmeyen sunu okusun cok aciklayici
Bir zamanlar köyün birine bir adam gelmiş ve tanesi 10$dan maymun alacağını söylemiş. Köyde çok maymun olduğu için köylüler sevinçle ormana koşup maymunları yakalamaya başlamışlar. Adam,binlerce maymunu 10$ dan satın alınca ortalıkta maymunlar azalmış,yakalaması zorlaşmış. Köylüler tam maymun yakalamak tan vazgeçecekken adam tanesine 20$ vereceğini söylemiş. Tekrar heveslenen köylüler tekrar maymunları yakalamaya başlamışlar. Bir süre sonra da fiyatı 25$a çıkarmış. Ancak bırak yakalamayı, maymuna rastlamak bile çok zorlaşmış. Bunun üzerine adam fiyatı 50$ a çıkardığını, ancak kendisinin işi olduğu için şehre gitmesi gerektiğini, yardımcısının onun yerine alım yapacağını söylemiş. O yokken yardımcısı köylülere demiş ki; Şu büyük kafesteki maymunlar var ya ben onların tamamını size tanesi 35$ dan satayım,siz de adam gelince ona 50$ dan satarsınız. Köylüler bütün birikimlerini bir araya toplayarak bütün maymunları satın almışlar. Sonra ne adamı ne de yardımcısını bir daha gören