Yarın bankalara basarlar.Geçmiş olsun
Printable View
Yarın bankalara basarlar.Geçmiş olsun
KAP: FROTO [ ] FORD OTOMOTİV SANAYİ A.Ş. Faaliyetlerin Kısmen veya Tamamen Durdurulması ya da İmkansız Hale Gelmesi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/830568
Tüm dünyayı etkisi
altına alan Coronavirüs etkilerini azaltmaya yönelik alınan önlemler
çerçevesinde, Avrupa Ülkeleri ve Ford Motor Company ile tedarik, satış ve teslimat
süreçlerindeki aksamalar değerlendirilerek; Gölcük Custom hattında 20 Mart
2020'den, Gölcük Transit hattı, Yeniköy ve Eskişehir Fabrikalarında ise 23 Mart
2020'den itibaren iki hafta süreyle üretim çalışmalarına ara verilmesi
kararlaştırılmıştır. Üretim harici operasyonlarımızda İş Sürekliliği Planı
çerçevesinde faaliyetlerimize devam edilmektedir. Mevcut dinamikler nedeniyle
alınan bu kararın etkilerinin minimum seviyede tutulması amacıyla, üretime ara
verilen süre içerisinde her yıl yaz dönemlerinde uygulamaya alınan periyodik
bakım çalışmaları mümkün ölçüde gerçekleştirilecek olup, konuyla ilgili önemli
gelişmeler yatırımcılarımızla ayrıca paylaşılacaktır.
İşbu açıklamamızın
İngilizce çeviri metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda,
Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
En etkili madde bu bence. Çok düşük paraya maaşı baglananlar için iyi. Diğerleri hep aynı şeyler. Zaten yapabilirlerdiki. Sgk ödemeleri 6 ay ertelenmiş ertelende nolur adam 6 ay sonra çifter çifter ödeyecek. Ödenmiş sayıyoruz deseydi en iyi madde o olurdu. Dünya bu işin bedelini ödeyecek. Bizde ödeyeceğiz. Devletimiz var olsun.
Bence paket oy kaygısı taşıyor ve thy hariç pek umut verici değil. Örnek, benim 150 işçinin sabit giderleri ve kapanan ihracat pazarları karşısındaki çaresizliğime en ufak bir faydası yok. Tek vardiyaya inip kalan 2 vardiyadan 70 kişi çıkarsam bile ancak 3-4 ay dayanırım. Bu paket sonrası benim gibi düşünen binlerce fabrika olduğuna emin olabilirsiniz. Allah sonumuzu hayır etsin.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Niye ki. 100 milyar destek verecegiz dedi ya. Bu 100 milyari sana vermeyecek. Ornegin banka 3 ayda ne.kadar kayba ugrayacak bu buradan karsilanacak. Guvence altina almasi daha iyi. Bu krediler hic donmeyebilir ya da batik olabilirdi
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayram ikramiyesini odeyecekmis. Versene abd gibi 1000 er lira karsiliksiz. Ama ne yapsin para nanayy.. kasa bomboş.
dow trolu attı yıne dıbı tarıyor
Serbest meslek sahiplerine birsey yok mu yahu [emoji36]
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşsiz kimseler için bir şey yok.
Ben olsam verirdim. Para arzini artirirdim. Su anda enflasyon insanlarin en son dusunecegi sry. Zaten durgunluk olacagi icin enflasyon zaten dusecek. Nereye harcama yapacaksin. Sadece gidaya.
bize paket işlemez. ya ortamın düzelmesi gerekecek yada virüse alışacağız normal hayata döneceğiz.
paketiyle gelen cekeyitle gider :drunk:
https://i.hizliresim.com/8N5cEj.png
Olumlu bir sey yok. Olmasi gereken bu. Bunlar zaten beklenen seyler.
Paket sonuk. Cok daha agresif olabilirdi.
100 milyar TL işsizlik fonunda bulunan 131 milyar TL den kullanılacakmış..
İşçinin parası firmalara:))
Halkbank geri alim miktarini artirmis anladigim kadariyla
Konut fiyatları düşer. İkinci el konutları devlet alsa bari. Yani Reverse Mortgage Türkiye'de de lazım artık.
En azından ipotekli kredi de vergiyi kaldırsınlar evi olan ipotek koydurup para çekebilsin.
Bankamız Yönetim Kurulu'nca, hissedarlarımızın yatırımlarının değerinin korunması ve Bankamız hisse değerinde fiyat istikrarının desteklenmesi amacıyla;
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Geri Alınan Paylar Tebliği kapsamında, daha önce 29.08.2018 tarihli Yönetim Kurulu Kararı uyarınca alımına karar verilen 70.000.000.-TL nominal hisseye 50.000.000.-TL nominal hisse ilave olarak toplamda 120.000.000.-TL nominal hisse (12.000.000.000 adet pay) ve daha önce açıklanan azami 450.000.000.-TL satış tutarına 300.000.000.-TL ilave olarak azami 750.000.000.-TL satış tutarına kadar Bankamızın Borsa İstanbul'da işlem gören halka açık paylarının geri alınmasına karar verilmiştir
o vakit bu vakittir
hayat devam eder
siz istesenizde istemesenizde
Herşeyi cilalayıp parlatıp sunmayı çok iyi yapar paket boş boş boş. Hala virüs bizi az vurdu falan filan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Paketten kimin nasıl beklentisi vardı bilemiyorum ama ben gayet normal buldum
Sönük degil agresif de değil
zaten çok agresif olmaya gerek yok olunsa da para basman lazım o da enflasyonu uçurur kas yapayım derken göz çıkar
Öyle herkese 1000 dolar verecek halimiz yok turp gibi kaldı ki bunun anlamı da yok bence.
corona virüsü çıkmadan önce bir belgesel izlemiştim..uzakdoğuda bir ülkeydi yine..
adamın biri ailesiyle tarlada büyük bir fareyi topraktan çıkardı..bende sanıyorumki bahçesine zarar veriyor öldürecek sandım..
adam tüylerini yolmaya başladı sonra şişe dizdi mangala koydu..
izlemesi bile iğrenç bir durumdu..
yazıklar olsun, işte böyle insan görünümlü hayvanlardan bulaşmıştır..bence bu hastalığı dünyaya bulaştıran Çine tazminat açılmalı..
Açıkladığı paket fena değil ama şu ortaya çıkıyor bireysel kredi çekilerek borsaya daha çok giriş olur gibi bir algı oluştu bende
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enflasyon. Insanlar harcama yapmazsa enflasyon nasil artacak. Hele ki maliyet enflasyonu da dusmusken.
Allah yardımcın olsun MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Görüntü tüm gün mal yedirmiş
Hemde 85 bin endekste hayret
virüs bu hızla giderse 0 dan 98 e 6 günde.
daha ne paketler açıklanır.
Yav bu dünya nereye gidiyor..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Petrol inanilmaz çakıldı birden ..