İyi aksamlar hagi ve prekazi diyerek polho yu cok baska seviyeye cikardiniz daha baska gozle takip edicem artik :)
Printable View
İyi aksamlar hagi ve prekazi diyerek polho yu cok baska seviyeye cikardiniz daha baska gozle takip edicem artik :)
Bir Alex olur mu hocam RMX2170 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BİR GÜN ŞU ZİYARETCİLERİ GEÇTİĞİMİZ GÜNÜ GÖREMEDİM
Bu başlığı şu anda 49 kişi okumaktadır. (17 üye ve 32 ziyaretçi) :)
Hocam gubretas in altin bulmasi 5 dk da tavan yaptirdi hatta eggub da tavana firladi nedense nerelere kadar goturur sizce hisseyi bu ruzgar
Hocam sizin cagrinizla uye de artis var bende onlardan biriyim artacaktir insallah daha cok
Çelik Hocam Edip i iki ay önceki zirveden almıştım.3.0-3.05 arasında hareket ediyor kıpırdamıyor.Rica etsem Edibi değerlendirirmisiniz.
Celik hocam, siz endeksi genel anlamda sahip olduğunuz hisseler icin bir tehlike olarak gormuyor musunuz hic :))) Vallahi bravo sizin kadar sabirli ve sebatli birini tanimadim daha once. Ben elimde hisse varsa endeks tepede diye korkuyorum siz endeksten hic bahsetmeden yani umurunuzda degilmis gibi cok rahatsiniz bunu neye borclusunuz bize biraz sizin sogukkanliliginizdan lazim sayin hocam :))) Bu vesileyle teşekkür ediyorum.
Celik hocam sabır dediniz bende 2.5 aydır afyon yayla ve sankoda kaldım. Ekmeğinizi yedim allah razı olsun hakkınızı helal edin
İyi geceler hocam ASUZU düzeltme bitti gibi yeniden yukarı doğru bir hareket yapar mı?
Teşekkürler Çelik Hocam.Allah razı olsun.
Çelik Hocam rica etsem ALARK ve ALGYO u değerlendirebilirmisiniz.Bu kağıtlar 2 aydan beri ciddi yükseliş gösterdiler.Orta vade için alım yönünden değerlendirebilirmisiniz Hocam size zahmet.Teşekkürler şimdiden.
Herkese iyi geceler dilerim
Celik hocam cemas yorumunuzu merak ediyorum
Şimdiden teşekkürler
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Agyo yıllık hisselere yazmak isteyipte yazamadıklarımdan ilerde cok güzel olucak bilginize ytd ucuz hisse
Cümleten hayırlı geceler. Hocam Pekgy bedelli kararı açıkladı. Yorumunuz ne olur.
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bakabilirseniz eger bende pnsut ve arena yi sormak istiyorum yorumunuz ne olur bu 2 si icin tesekkurler
Kuyas da bayadır sıkışmış durumda kv 2.50 kadar marj var ytd
yarın takip listem
eukyo
brmen
trgyo
glbmd
Arkadaşlar cümleten iyi geceler geri kalan soruları esra hanım. Mebes ve hakan 4554 yorumlayabilir kolay gelsin
:) RMX2170 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
afyon un yokmu bi hikayesi falan yine dirençten döndü, bi kıramadı gitti ne tuhaf kağıtmış
Bügün takibe aldıklarım ASUZU-AGYO-IPEKE-KLGYO ve CEMTS.Kesinlikle Y.T.D.
selamlar, forumun bu bölümünü yeni keşfettim epey de okudum. çok güzel saygılı ve samimi geldi. çelik hoca'nın etkisi diğer arkadaşların samimi katılımı, bende günlük takipte olacağım, izninizle de yorum ve görüşlerinize başvuracağım. ilk sorum türk sigorta için görüşlerinizi alabilir miyim. şimdiden çok teşekkür ederim
Uzun vade gelecceği olan bir hisse.haftalıkta Tilson 6,01 desteği stop olarak takip edilir. .Günlükte yukselen kanal için içinde hareket etmekte Günlükte Tilson 6,25 destekten dönüş yapmış.Yarın endeks bozmasa yukarı doğru yoluna devam eder diye düşünüyorum.YTD.
İyi akşamlar arkadaşlar cümleten
Hocam bugün erkendesiniz ıyi akşamlar tire bugün yine hareket etmedi. Rheag la ilgili kap ta bir haber düştü nasıl degerlendirirsinizSM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun listede yer alan olmip beklenen hareketi gerceklestirdi. Yanı sıra afyon da aksam gelen satişlarla bugunu bekledigimiz gibi kapatmadi.
Hocam iyi akşamlar bu afyon bizi patlatıcak en sonunda. Nasıl son durum
Ben de bazen fevri davranıp kızıyorum.. :D
AFYON bu sene güzel prim yapmış. Güzel paralar kazandırmış... Kağıda haksızlık ediyoruz herhalde biraz. :) Ama hala potansiyeli var.. Alırken özen gösterip sonrasında sabredenler bu kağıttan daha çok ekmek yer. diye düşünüyorum..
Dolar bazında günlük grafik atayım. 20 sentlerden 70 sentlere gelmiş kağıt.... Temel analizleri de süper olmamasına rağmen yapmış bunu. Yeni yatırımı var diye biliyorum. Bilgisi olan arkadaşlarımız daha güzel anlatırlar... Orta-Uzun vade de yolu çok uzun.
Grafiğe göre kısa vade de bir güzellik yapma ihtimali gözüküyor.
YTD.. Acemiyim.
https://i.hizliresim.com/2tcCTM.jpg
İyi akşamlar
Hayırlı akşamlar Hocam.. hisse bazlı hareketler devam ediyor.. hiç bir şey tutamıyor bazı hisseleri..
Trene ilk binmek mesele.. siz sağolun yardımcı oluyorsunuz bu konuda.. trene zamanında binip yerini almak lazım...