Malsız kaldı arkadan mendil sallıyor
Aslında o da bi nevi shortçu oldu
Düşsde alsam diyor
O alınca dahada düşecek haberi yok
Printable View
amerikanın kaçgün tatil olduğunu anlamadım.
26 sı şükran günü tatiliyse,
27 si neden yarım gün açık, asdas. :he:
Pala gırtlaga kadar longda olmasa şimdiye çoktan kamyonu devirirdi. Düşecek gibi yapıp millete yeni short jetonu attırıyor. Ne palasın sen...ytd
kafanızı yormayın..faiz lobisi var borsamızın arkasında, hamdolsun..30 hisseleri zirveye kadar faiz lobisiyle yola devam..
ondan sonra vurur tekmeyi kıçımıza..
Şimdi sinüsoidal grafı çizecem, pala gene elini açık etmeme kızacak.
Sen Dow açılışı bekle palacım.
Nasıl olsa akşam var daha gavurun piyasasında
Bak yine akşenerin dediğine gelecekler yani tamamen kapanma olmasa bile 14 Gün güzel bir izolasyon şart. İsi olmasa bile dışarda dolasanlara dur demek lazım. Çok stratejik konumda işi olanlar hariç vatandaşı sıkı takip etmeliler. Hastahanelerde yer kalmadı...
UZMANLARIN MEKANINA grafik paylaşımı yapalım mı?
https://i.hizliresim.com/N4pQUS.png
Ne güzel dağıtım, ne pazarlama...
Bugün almak için yarışanlar...
Yarın ve Cuma satmak için cam çerçeve indirecek.
5.günün gün batımına kadar...
Hocam merhabalar sizi takip ediyorum ve sizin paylaşımlarınız ile pörtföyümü büyütüyorum teşekkürlerimi sunuyorum (tespitleriniz mükemmel derecede başarılı) mesajınızı aldım yine
Ronense hocam mesajım size idi
Valla bademligil grubunun ve/veya takipçilerinin
ve hatta hayran iz sürenlerinin dahi yerinde olmayı hiiç istemezük..
Belesi doğrusuyken hele naBalım bitik batık zanlı bademcükleri )..
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar
SPOT kapanış
https://i.hizliresim.com/ZUhfee.png
General grande Parite yapı$tırdık gitti€.. Bölgesel gün yükseği..
Ben unuttum o iki dene jetona kimbilir kaç ay sonra kavuşuruz, üçüncüsü baya bi iş yapıyor nazar değmesin şimdilik diyelim :he:
şüüüle uzaktan bist grafikisine bi bakımda, bi yıl yükseliş oluyorsa ertesiki yıl düşüş oluy. bundan mütevellit 2020 boğa yılıysa 2021 ayuların yılı olcak gibi sankim
haberleri izlerken çok da şaşırmadım..
işçi görünümlü hırsızlık, 750 binliralık fiber kabloyu motorlu testere ile kesip çaldılar..
millete yanlış örneklerle ahlak çöktü..yakında vatandaşın kapı pencersini de söküp götürürler..
vadenilyalı pastası olan bir arkadaş yok mu?
Vaka sayısı 28
351 dedi goca
Acın haberturku
Bu ne **
Niye şimdi bu rakamları verdiler, daha önce niye vermediniz...
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açıklamalardan anlamdığım biz her şeyi doğru yaptık
gerçek ölüm rakamlarını da verirler belki ilerde...
bunlar her şeyi deneyerek öğreniyor...ne garip ve bunda sürekli ısrar ediyorlar...doktorlar, siyasetçiler herkes gerçek rakamları açıklayın diye aylardır bas bas bağırıyor...ama ısrarla vermediler...hep günlük bin, iki bin vaka bilmem ne...sen halka böyle düşük vaka sayısı söylersen o ne düşünür? lan 80 milyonluk ülkede bin iki bin vaka beni mi bulacak haydi gezmeye haydi komşu ziyaretine akalım alemlere der...sonuç bu...ben olsam en başta gerçek rakamdan bile fazlasını söylerdim ki halk korksun ve tedbirlere sıkıca uysun...geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye...
Yazık...kandirildik.
..yoook...biliyoduk
Ne gezindi Bistik di mi, basak mı az daha..