:D savaşa en önden giden kahraman olur...
Printable View
2009 krizi sonrası sıfır faizde bankalar ralli yapmıştı ama bakıyorum bu corona sıfır faiz sonrası bankalar rezil oldu bunu anlamlandıramıyorum eski ezberler bitmiş abi..
1 tane ile bile başaramayan milyon tl si ile mi başaracak.
Anlık poz fiyat benim kişileri izlerken not aldığım izlediğim kaidedir.
Sonra borsa düşer filan ben short yapmıştım zaten diyen çok olur.
Takip ediyoruz, şuan SenSor dışında topikte şort olan yok
Sayın mod şu arkadaşın okunmayan bozuk Türkçeli mesajlarını da siler misiniz.. İyice chate döndü bura.. Benimkileri de siliniz efem.. SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bende sort hemde banka
Yatırımım gelmesi için hak hukuk adaletin zerre önemi yoktur.
Olsa idi afrikadaki diktatör ülkenin risk puanı senden yüksek olurdu. Ama işe bak ki ona daha çok güveniyorlar borcunu öder diye.
Poz yazmak dersmidir ordan burdan şurdan long-şort vs...Asıl ders viopta yaşanılanlardan ki biz parasıyla peşin ödeyerek yaşadık ögrendik...Atışma gibi gözüken şeylerin içerisinde ince şeyler de vardır elbet...Anlayana...Anlamayana sivri sinek saz...Benimde burdan aldıgım bir ders varsa "boşa kendini yorma"
Farkı biliyoruz boşa post kasmayın. 1 adet ile başaramayan çok adet ile hiç başaramaz diyoruz. Bu cümleden ne anliyorsaniz o.
uzun zamandır şhort flat kovaladım ,dün longa geçtim..bu akşam abd yardım paketinin geçmesini beklıom geçerse süper şort fırsatı olur..seçbul dayu....
naıl olmayayım tavan
imdi kıtledı bakalım banamı pzts merak ettım
Sen short ol. Kardeş özellikle bankada SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gizli boğa seni SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1554 saatlik vop 30 iz süren 2. Kez bir dün bir de bu gün açılışta kırılmadı..
Bu günde üstünde an itibariyle..
1539 mu...
Bir kere temas etse malum kesim bildim diyecek Dow da olduğu gibi [emoji106][emoji106][emoji106]
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emlak Konut fena gidiyo gün Bozkurtun günü :)
Dow daha marsa koloni kurulmasını fiyatlayacak.
Çok mu uzun zaman alır zannetiniz. Elon reis roket denemeleri yapıyor canli live.
Secbul dediydi dersiniz aranızdan ayrılır isem.
Bak bak neler duyuyoruz yav... Terso hedge işlem mi sayın bozkurt..
Başarılar..
İyi tespit..
Kanal İstanbul ayağına çimento demir gyo vs ne varsa gidecek.. Ülke bitik.. Biliyoruz ama. Furyayı kaçırmam SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Var mı alan, alabilen çenebaz ?..
SPOT TÜM kapanış
https://i.hizliresim.com/ZVmlrt.png
çrpınırdı palakeriz
bakıp Türkün bayrağına.. :he:
Bozkurt sen eski kulağı kesik forum sakinisin buraya yazılan her poz doğru mu sanıyorsun.
Cons normal şartlarda 2018 yediği ters tekme ile GAME OVER olmuştur.
Burada ben onun kaybetmesi veya kazanmasında değilim badem spor kazanacağına cons kazansın , yalnız adam onunla aynı pozisyon olmayana hep laf çakma peşinde, seni sever bunların abisisin topikte uyar onu bulaşmasın işine baksın yormasın bizi hatta beni RED listesine alsın ben buradan açık açık yazdım RED listesine almıyor beni çünkü hep pozisyonumu merek ediyor , başınada ne geliyorsa meraktan geliyor.Topiğin ileri gelenleri olarak bu işi hafta sonu çözün lütfen.
Senin yerin ayrı bizde.Bol kazançlar