Reis yalniz mi biraktin beni?
Printable View
Borsadan artık düşerken de para kazanmayı öğrendi vatandaş sindoma abi
kuşa al raporu yollayıp kerizliyorlar milleti
Karakemal,
herkes işini yapacak kardeşim , deneme yanılma ile ekonomi para piyasası yönetilmez kaçıncı yanlış hamleler bu vatandaş olarak benim günahım ne , çıkıp tv ye bunların kafası çalışmaz diyip ben ekonomist dim demekle olmuyor.
bu yüzden hangi iş olursa olsun herkes kendi görevi işi ne ise onu yapsın.
Yancaya satış geliyor
hayra alamet değil gibi
dötler kaçtı gitti cüzi buradalar , bir bakıyorsun bofa , bir bakıyorsun goldman yön veriyorlar.
cıtı geçen ruble-tl de kısa pozisyon önerdi , kendisi bu piyasaya giremiyor veya cüzi ama halkı teşvik edip yara verme peşinde hepsi kalpazan.Benim kızdığım nokta hükümet dış güçler diyip , ama hala bunların eline koz vererek oyun oynattırıyor.
200 puan bence en güzeli haram haram...
Sn Sindoma daha iyi bilir ama
Yonca çok önemli yerlere kadar dün geldi
dünkü seviyeler aşılamaz ise
8,67 ilk etap durak olabilir
https://i.hizliresim.com/omusi6g.png
faiz son çeyrekte inmezse, seneye hiç indiremeyecekler.. dolayısıyla, bugün pas geçerse de kasım ve aralık aylarında indirimlere devam edilebilir..
faiz bu seviyelerde kalırsa ve üzerine artarsa, 2022 yılında TR-ekonomisinin görülmemiş bir talep şoku yaşaması muhtemel..bu durum başta inşaat ve otomotiv olmak üzere pek çok sektöre ağır hasar verecektir. bankacılık da buna dahildir. dün fitch bir rapor yayınladı, bankacılık sektörüne ilişkin..bakılmasında fayda var..
esasında merkezdekiler, o kadar da karikatürize tipler değiller, belirli bir stratejiler var :)
Borsada fırsatlar hiç biterimi memedabi, her ayın her günün kendine has güzelliği var.
hergün para dağıtıyorlar burda
gören duyanda kasımda daha çok para dağıtıyor sanar memedabi ilahi sabah sabah güldürdün beni :he: puahhahhahh
Bak mesela olmk bugünde tavana yakın, dünde tavanı yanlış hatırmamadıysam. Bak mesela kervanda taban olmuş
ayıcıklarım tetikte olun bu boğaların bakışları hayra alamet değil 14:00 dan sonra coşabilirler vaziyet alın :oleyo::oleyo:
Mesela dün sindoma abi ye çaktırmadan tüyo verdiydim, çaktımı bilmiyorum. Üças var kareas yap deye, dediğim kaat yüzde 2 pirimli şuan, gerçi sen bi günde yüzde 2 yi beğenmezsin :kahkah:
21-22 Mart neydi öyle yav bugunde ayın 21 i 7 ay olmuş dayı.
Vay be.. dün gibi la
Bu arada yeni halka arz olan kağıtlar bu sefer tavan olmadı ,dolayısla bu borsada normalleşmesinin ilk adımları olabilir mi? Mesela gitmeyen 30 veya 50 kağıtlarına bir giriş olabilir mi?
Memedabi sen bilün, bu yonca niye gitmiy, tokuşturalım mı
ittirürsek belki gider muahhaaa
Kemal Kılıçdaroğlu; Sayın Bürokratlar, Bugün kararlar alırken, düsturunuz sadece milletimizin refahı olsun. Siz bu milletin onurlu evlatlarısınız, bunu hiç unutmayın.
saldı talkını...
bakalım onumu dinleyecek yoksa inadına faiz indirimimi...
tam çekirdek çitlenecek gün...
kılıçdaroğlu indirmemeyi imkansız hale getirmek için her şeyi yaptı...
Bunu geçen hafta yazmıştım, KCHOL 22.30' larda iken...
Şu an 21.30' larda kağıt, satışlar hız kesmeden devam ediyor...
Akıl sır ermiyor gerçekten bunların yaptıklarına, FROTO, TOASO, TUPRS bunlar uçarken, bunların çatı kuruluşu KCHOL sürekli satış yiyiyor...
Kağıt teknik olarak 21' leri istiyor demiştim, zaten oraya pek birşey kalmadı, şimdilik 20.70 altı pek yok gibi...
Bir de benim gördüğüm başka bir ayrıntı; KCHOL' den çıkan para FROTO' ya giriyor(muhtemel diğer KCHOL iştiraklerine)...
Piyasa yapıcının çulsuzu da ancak bize denk gelir zaten, adamda tahta yapacak para yok, ordan alıp oraya aktarıyor, öbüründen çıkıp, berikine giriyor, ama şuna çok eminim ki adamlarda para yok...
Ulan paranız yoksa ne diye piyasa yapıcılığına soyunuyorsunuz, ondan sonra yaptığınız piyasa ancak bu kadar olur...
verin kardeşinize 24 kasımda yetkiyi..
güzel bi .....
https://www.youtube.com/watch?v=wDbBvW85po0
Arkadaşlar genelde iki yönlü poz taşıyorum
ve endeks 30 başta olmak üzere önemli bir yükseliş bekliyorum
MB kararına belki sadece şhort yönlü poz ile girerim
henüz karar veremedim
yükseliş beklerken şhort yönlü girebilirim dememin sebebi
endekse ağırlığı olan 6 şirketin bir haftalik takaslarına baktım
(MB görevden almalar da bir hafta oldu )
Takaslar da yabancılar çok satmış durumdalar
22 mart haftası garanda yüklü satış yapılmış idi
sonra dönem içerisinde almışlardı
şimdi çok yüklü satış var
akbank da öyle
bu ikisine çok takılmadım
fakat
koç holding
bim
ereğlide de ciddi satış var
en çok koç holding rahatsiz etti beni
https://i.hizliresim.com/i3y9qqm.png
Teknikcilernen ne alıp veremediğin var bilmiyorum memedabi ama yannış yapıyon. sen inanmayabilürsün ama inançlara saygılı olmak lazım. herkes inandığı şeyler uğruna çabalar bu dünyada herşey büüüle sistem bu şekil işliyor.
bence fazla gurcalama derim, nacizane olarak :)
bak mesela bende teknik temel bilimum hiç bişey inanmayanlardanım ama ikide bir teknikcilere laf sokmuyorum.
Çok dert etme, bu arenada herkes nasibi kadar zopa yer
anlamadığım faiz lobisinden ses yok. dıjmihraklar zaten türkiyeye bakmıyor bile artık.
bu faizler neden hala % 19 -17 falan
% 1 olması lazm değil mi.
enflasyon desen zaten olmaması lazım.
eeee
herşey şuan normal şartlar altında. tek adam yönetiyor.
chp yi tv de araki bulaki. bakayımda diğer parti liderlerdi ne demiş diye arasan tv de bulamazsın.
eee ?
eeee derken burda mandaya sesleniyom.
Bir tahta ile piyasa kontrol edene kadar 3 tahta ile piyasaya yön verim hacim yaptırmak daha iyi değilmi.
sonuçta kasa aynı .benim beklentim 20 ler kchol de , tofas-fort ikilisi , önümüzdeki zaman içinde touprs-kchol olarak hareket edebilir benim gördüğüm.
kolay gelsin
Uzmanın biri çıkmış merkez bankası bu kurdan rahatsız değil 9.50 olsa faiz indiremezdi diyor şimdi eli rahat en az 50 puan indirir diyor. Tepeden 10 kuruş düşünce elimi rahatlıyor merkezin. Hadi reis bas zılgıtı yap 200 puan indirimi. Keyfimiz yerine gelsin.
Shortları giymeye hazırlanın izlenimi var anlık. Ben kısa short giydim :) Çizgimiz belli düşsede alsak.
Aranıza geri döndüm :) Evergrande ile ilgili durumun Global piyasalar ve Türkiye piyasaları için olası negatif etkileri olabilir mi ?
kchol iştirakleri (froto, arclk vb) ciddi yatırım kararları açıkladılar, kasaya beklenilen para gelmeyebilir iştiraklerden..ayrıca her şirket temettü veriyor.. belki bu iştiraklere yönelmede bir etken olabilir.. ama elbette fırsatlar olacaktır.. geçen sene 9 milyar tl kar açıkladı. bu sene bileşeni olan şirketler ciddi kar açıklayacak yine, ykbnk 6-7 milyar tl, tuprs 2-3 milyar tl, froto 6 milyar tl civarı muhtemelen..diğerleri de iyi performans gösterecek muhtemelen.. zamanlama önemli..
https://imgyukle.com/f/2021/10/21/kCz0NH.png
temmuz 2021 tarihli yfinans raporundan bir alıntı.. gösterge olarak alıyorum, rakamlar güncel değil.. ama halka açık iştiraklerini gösteriyor
Sanki Kılıçtaroglu gitmese bugün indirim olmayacaktı. Ama indirim olmasa kılıçtan bakın güven verdim faiz indirmedi der siyasi koz geçer eline algısı var gibi MB ve RTE de. Onun için çeyrek puan bile olsa indirim olur gibi.
Coin işi ile ilgili birşey belirtmek istiyorum..
Özelden mesaj atan oldu kısaca buraya yazayım..
İdeal matriks gibi saçma platformlardan coin işi yapılmaz 2 defa komisyon ödemek zorunda kalırsınız..
Bu işin özgürlüğü tradingwiev ve kendi platformu binance ara yüzüdür...
Aracı kurumdan coin işlemi biraz sıkıntı oluyor ve oturduğu yerden ortak oluyorlar tavsiye etmem..
Zınnık koklatmam..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Veri sağlayıcıları o kadar çakal ki..coin borsasını canlı izlemek için bile para isterler..
Oysa ki tradingwiev de 1 dk ye kadar grafik ve fiyat görmek bedava..
İdeal ve matriks parayla..
Belki şimdi ücretsiz yapmıştır bilemiyorum 1 yıl oluyor ilk danıştığımda..
Herşey para. İdi veri sağlama adına...
Bunlar vampir bilginiz olsun..
İleride bunların hiç biri kalmayacak bak.. inanmayacaksınız ama bu olacak..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben faizi düşürecek diye yorumluyorum..
Kılıçdaroğlu açıklamasınıM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.