1 dk lık bar boyu 975 puan...ayıp ya...
Printable View
1 dk lık bar boyu 975 puan...ayıp ya...
dövizi yükselterek bu ülkeye diz çöktüremeyeceğinizi de göreceksiniz..geçti o günler,Türkiye küresel bir güçtür.
ÇALIŞMA BAKANI BİLGİN: ASGARİ ÜCRETTE ÇALIŞANA DOĞRUDAN DESTEK VERECEĞİZ- BLOOMBERG HT
artık kcnızıda yırtsanız işiniz bitti...
Çıldırmış bunlar gozleri dönmüş. Hala aliyorlar bu usd kuruyla bile
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doları alan güçle borsayı alan güç aynımı yoksa savaşmı var. Yüksek kurdan borsaya giriliyor mantık bu sanırım. Ama hep böyle gitmez senmi yaman benmi yaman ikisinden biri pes edene kadar sürer bu bakalım ilk hangisi pes edecek.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İst. Belediyesini kaybetmekle ülke genel seçimlerini kaybetmenin aynısı olmadığı anlaşılmıştır olmalı artık sanırım..
seçim olmaz..
seçimle gitmez..
seçimi kaybetmez..
çıkar çıkar bir yerde durur diyorlar işte.. zaten vatandaşta dolar ve altın çokmuş; şirketlerde bankalarda açık pozisyon yokmuş.. öyle dedi...
artık 13 mu 15 mı 20 mı onu da yaşayıp görücez...
zirve tazelediğini zannedenler aslında dip tazeliyor...
1,5 dolardayız...
https://i.hizliresim.com/n9n744s.jpg
TL bazında yukarı gidiyor borsa ama USD bazında aşağı gidiyor...alalım mı? satalım mı? biz ne yapalım?
yaptığınız iş mi yani? 10 dakika yukarı alıyorum görüntüsü..?
Evet her gün dolar bazlı eriyoruz ve günü çok yüksek alım istahi ile artı kapatıyoruz. Ama gün sonu reel olarak zarar edip gidip uyuyoruz. Beyin yakan bir performans.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben bu isin mantigini anlayamadim tahvil faiz yukari dolar yukari endeks yukari goruntude herkes kazaniyor zarar eden kim o zaman
ülkeleri parçalamanın yolarından birisi toplumu bölmek.. bunu çok iyi başardılar..
akape nin tipik taktiği düşman yaratmak ve kamplaştırmak..
şimdi de millette dolar olduğunu zannediyor, herhalde birisi ona "240 milyar dolar parası var halkın, her evde de araba var zaten, fakirlik yok, sıkıntı çeken dolarını bozar aç kalmaz" demiş olmalı..
venezuela moduna geçiyor işte yavaş yavaş... maduroyu da sever zaten; örnek aldıysa demek...
Ülkemizin geçtiği böyle bir dönemi daha önceden tecrübe etmiş birileri var mı? Bu işin sonu ne olacak. Bakıyorum hisselerim kar yazıyor ama alım gücüm azaldığı için borsada ki paylarımı satıp herhangi bir şey alamıyorum. kitlendim kaldım gibi hissediyorum. Ev araba vs fiyatlarının artışına yetişemiyorum. Eskiden böyle bir dönem yaşandı mı?
1,20 dolara alacaktı garantiyi hatırladınız mı ?
unutun onu artık 1 dolara alıcak...
tahtacı da malının derdine düşmüş işte. değerini korumaya çalışıyor. herkes kendi başına durumu kurtarmaya bakıyor.
halkın 240 milyar doları varsa bu kabaca kişi başı 3000 dolar yapar..
para mı bu??
ki bu paranın çoğu zenginler ve şirketlerin hesabında..
her gün yalanlarda yeni seviyelere geçiyorlar..
TL'den kaçış var. Gayrımenkul, döviz, altın, borsa. Elinde olan ne bulursa yatırmaya çalışıyor..
Bunların da gidişi böyle olacakmış demek ki... kallavi krizle gelen kallavi kriz olmadan gitmiyormuş...
yapacak bir şey yok; sıkın dişinizi az daha...
Dolar kontratta tavan kaç acaba bugun?
bunu dün gece yine carrefourdan aynı siteden 69,90 TL ye aldım...şu an 97,50 TL...dün gece aldım ya vallahi billahi...dedim usd yükseliyor markette her moka yine zammı sokacaklar fiyat uçmadan al...1 tane almadım tabii çok tane aldım...çok tane almak içinde zaten müneccim olmaya gerek yoktu...
wc kağıdı, ayçiçek yağı, zeytin yağı, deterjan, bakliyat bilmem ne evin bir odasını doldurdum...yapacak bişey yok...
https://www.carrefoursa.com/yudum-eg...-lt-p-30071231
Dombra dombra...
Ve 12 tl ..
Al pala al **. nereye kadar alacaksın bakalım bu dolar kuruyla...totoş senii.
Ülkeyi soktukları duruma bak .
yazık.Biz buradan kazansak ne olacak ,
oda bizim cebimizden bu halkın cebinden alıyor.
Olan memlekete oluyor.
Bist 100 endeksi 1,4675 cent ile ekim 2020 den bu güne son 14 ayın en düşük seviyesini gördü.
Bu isin sonu cok yakinda alinacak Radikal sermaye kontrolu kararlari ile bitebilir. ....
Belkide Durmus Yilmazin degindigi beklenti buydu.
Elinde TL varsa, bir büyüğümüzün dediği gibi ''dolsa ne olur dolmasa ne olur'' demiyorsan ve her gün paranın değeri düşüyorken (dün de borsadan çıkmışsan) ne yapacaksın?