46.8 yakın hedef ve yüksek olasılık
oralar biraz satışlı olabilir, sertleşebilir de
ola ki geçerse 51 sonraki hedef
Printable View
46.8 yakın hedef ve yüksek olasılık
oralar biraz satışlı olabilir, sertleşebilir de
ola ki geçerse 51 sonraki hedef
Ama bir yandan da 55 binlere kadar ciddi bir direnç görünmüyor...
Hele oraları hızlı aşarsa....
neredeyse tam 46.8'den satış gelmiş
karşılanmış görünse de birileri sıkı ittirirse 42.5 - 43.5 arasına kadar bile sarkabilir
(43.5 noktası her gün yükselecek)
55'le burası arasında 51 baya önemli yer/direnç amateur ama önce 46.8'i bir devirelim yapabilirsek :) ... bence
mina'yı 10-15 gün önce 1.5 - 1 arasından epeyce almıştım - geçen gün bahsettim burada da
bugün 3.5 görmüş. binance'te işleme açılmış meğer :)
şimdilik tutuyorum
44+- üstünde sorunsuz devam
altında hemen kötü olmasa da belirsizlik
Name: TrendSignalPros
Symbol: BTCUSD
Type: Buy
Action: Order Modified
Price: 45668.05
Time: 2021.08.13 09:50
Lots: 0.06
TakeProfit: 0.00
StopLoss: 0.00
Comment: YG
Forex urunleri icin ucretsiz grubuma beklerim
https://t.me/TrendSignalPros
$ATA adından dolayımıdır, binance daki grafiğinden dolayımıdır, pek bir cazip geldi.
aldık biraz. 0.52 fiyattan.
:ok merak ediyorum 150 dönüşü FB token alanlar kim
34.5-33 arası aldıklarımı 45.4 verdim, durumlar hoşuma gitmedi
toparlarsa bakalım
Ben son bir silkeleme olduğunu düşünüyorum. Daha doğrusu ümit ediyorm. [emoji3]
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
$BTC de günlük grafik ne kadar berbat ise Haftalık grafik de o kadar güzel duruyor. 40 altı beklemiyorum.
hala sıkıntılar olmakla birlikte, ümit verici de ...
dün akşam ADA'ları biraz ucuzdan, BTC'leri biraz pahalıdan (ve biraz azını) yerine koymak zorunda bıraktı beni.
bakalım sallamaya mı döneceğiz yoksa biraz irtifa alabilecek miyiz :)
Her hafta +-%10 yapıyor. Trade fırsatı veriyor. Ama fırlayıp gidecek, arkasından bakacağım diye alım satım yapmıyorum. Daha doğrusu çok az miktarlarda yapıyorum, yerine de çok erken koyuyorum, o da bir işe yaramıyor.
Bir tespit de Altcoinlerde majlar daha yüksek oluyor. BTC olumlu olunca, başlangıçta coin bazında hızlı hareketler oluyor, sonra hepsi ayak uyduruyor.
SXP'de az da olsa iyi trade yapabildim.
ADA nereye gidiyor öyle??? Düşüşten önceki seviyeleri aştı. Maalesef elimde az var, buralardan da almıyorum.
SOL'u söylemiyorum bile. Çünkü maalesef ona bulaşmadım.
Merdiveni dayadı 51.000'e :)
Olmuşlardan verdik 3-5 binlik. Daha fazlasına elim gitmiyor.
dün 51'e baya yaklaşınca epeycesini sattım, sembolik bişiler kaldı
51 güçlü direnç (46.8'den daha zor), üstüne yerleşebilirse uzunca yol açılır, 57'ye kadar
57 daha da zor :) ... oradan yukarıda zaten yeni tepe ve bayağı daha yukarılar ağır basar
kısa vadeli sorunsuz devam sınırı 48, biraz daha risk seven için 47
keyif kaçırmak istemiyorum ama önemli bir yerden döndük. 49-51 arasını ta 29 Haziran'da yazmışım.
gayet birşeylerin sonu olabilecek bir yerdi 51 k. telaşlanmadan, iki yönlü düşünmek hayat kurtarabilir.
yukarı bekleyen düzgün analistler var. umarım ama bitti mi de biter bi daha bulamazsın.
şu an günlük grafik güvenli bölgede değil. haftalık 42-42.5'a kadar idare eder. benzer yerde son çıkış 38.2 fibo desteği de var.
48, tercihan 51 üzerine dönmemiz lazım.
epey uğraşıp geçtiğimiz 46.8 destek olarak çalışıyor bu arada
$SUN takibe değer, fiyat 0.033xx Gün, 12-8-6-4 saatlik graflar AL da.
Çok risklidir ayrıca.
Bir rivayete göre grafik 54 dolar dan geldiğini söyler.
bir sonraki halving'e aşağı yukarı 2 buçuk yıl kalmış, teknik hedefleri ve trade'i bir yana bırakıp satoşi biriktirmeye ve mevcut bitcoinler'e sıkı sıkı sarılmaya devam, nasipse 2024'te bu gönderiyi tekrar hatırlarız.
https://academy.binance.com/tr/halving
4. halving'ten önce bitcoin adaptasyonu için çok büyük adımlar atıldı:
- efsanevi 19k zirvesi geçildi
- çin madencilik fud'u ve tether fud'u bitti
- regülasyonlar için en azından fevri bir karar alınmadı, regulatörler halen temkinli nötr (piyasa artık too big to fail - bitcoin yeni nesil bir varlık sınıfı olarak artık dalga geçilen değil, kabul edilen bir varlık)
- tesla / microstrategy vb alımları ile büyük firmaların bilançolarda bitcoin görmeye başladık
- coinbase halka açıldı
- lightning network son kullanıcının rahatlıkla kullanabileceği bir kolaylıkta, böylece shitcoinlerin varlık sebeplerinden birine daha bay bay dedik.
- el salvador'la beraber ilk kez bir ülke bitcoin'i resmi para birimleri arasına aldı
ve s2f modeli tıkır tıkır işlemeye devam ediyor:
https://www.lookintobitcoin.com/char...to-flow-model/
bilançosunda bitcoin tutan halka açık firmaların güncel listesinin olduğu kaynağı da şuraya bırakayım:
https://bitcointreasuries.net/
türkiye'den bir tek net holding var henüz, o da kerem tibuk ve btc türk etkisindendir diye tahmin ediyorum :)
$51.000 kırıldı. $60.000'lere kadar yol açık görünüyor...
Ama, piyasa bu sonuçta. Bir bakmışsın kâr satışları, ardından bir gevşeme, o sırada olumsuz bir haber/haberler, panik satışları falan....
Şu an olumlu, ama hep tetikte olmak lazım.
Evet 51 üstü düşük hacimli bir fake olarak kaldı şimdilik. Affetmediler.
Yakalanan için 45.5 - 46.8 üstü nispeten idare eder. Orası da kırılırsa yakın zamanda tekrar bu rakamlar hayal olur muhtemel.
46.8 altına inmese daha ümitli olur
özellikle haftalık barı 46'nın ne kadar üzerinde kapatsak o kadar iyi olur
51'e ilk yaklaşışta sattım, yazdım, geri almadım; malsız izliyorum