teknik olarak daha bunun içine sokucam şıhınızı sıra ile
Printable View
Banka temel analizi kuvvetli olan biri varmı , kendi çalıştığım bankalara sormak yerine buradan görüşmek almak isterim.Bir seneryom olduğu için.
yemin ediyorum thyo daki hareketleri görünce
düylerim diken diken oluyor orada kesinlikle poz alınmaz
Bugün vobdaki hacim düne göre daha çok olacak sanırım
Muahhaaha
Allah iyiliğinizi versin emi :kahkah:
Bugün çok güldük, başımıza bi iş gelmese iyi
Topikte cevaplayacak yok anlaşılan deniz hocaya seneryomu sorucam özlden olumlu olursa ortaya temel bir seneryo yazıcam.
guzu nun deyimi ile simülasyon ortaya koyucaz.:)
Bankaların emekli sandıkları var, SGK'ya devir olmadı, karın yüksek olduğu bir yıl bunları devir edebilirler ama SGK almak ister mi orasını bilemem.
memed nerdesin bunlar şekerbanka benzemez :wave:
şimdi beyler
ben devlet memuruyum
temmuzun 10'u ile 20'si arasında almam gereken bir 460 liram var, şu gün oldu daha yatmadı hesabıma
yani ?
halkbank, vakıfbank, ziraat bankası
vara, yoğa, önüne gelene, ölüye, diriye KREDİ verdi.
çiftçi, emekli, dar gelirli ÖDEYEMİYORÇ
ÇİFTÇİNİN TRAKTÖRÜNE İCRA GELİYOR
bunlar varlık fonunda,
eğer ki VARLIK FONU, alınan bir BORÇ KARŞILIĞI İPOTEKLENDİYSE...
çok sürmez 10 gün sonra, hepsi mafiş
KASASI dolu olan, risksiz kredi veren İŞ ve AK
yarın alacaklı, ''paramı ver derse...''
varlık fonu batar...
İŞC 100 TAVAN ÇEKER
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
senin için farketmez çağrı abi, bist 2 bine de düşse 4bine de çıksa yine kazanamıycan :)
Mesela bugün ben eski parayla 3bin200 puan kazandım cebime girdi, bi ceton kar dayım
Fışkırttırırsa makinaya atıcak cetonum, düşerse makinadan alıcak cetonum mevcut, keyfine bak, kafana göre takıl :cheers:
AKBNK'ı iyi tespit ettin onu aldı.
Bence hepsinin PD/DD 0,50 ye getirecekler 3 ayda bir bilançolara göre ayarlama olacak.
Bu sene en çok artan şeylerin başında kağıt geliyor.
Boş karton kutu 25 TL. 10 Tane alınca 200 TL 60x40x40 o da çift oluklu denmiş ama yorumlara bakınca tek oluklu çıkma olasılığı var. Daha ciddi olanlarda 10 tanesi 400'e çıkıyor fiyat.
Çeyiz kutusu diye bir şey çıkmış, biraz daha ebat düşük üzerinde resim filan koymuşlar.
Çok kısa vadeli işlem yapınca temel değerlerden ziyade işlem hacmi, momentum, alıcı satıcı dengesi, endeks yönü vs daha önemli oluyor.
İŞ Bankası bedelsiz ile sermayeyi 10 milyar yaptı, diğerleri de yapabilir.
Bir ara ödenmiş sermayeler 1.5-2 milyar dolar civarındaydı sanki.
şuan BOZKURT'lar
şehir şehir geziyor
MAZOT 30 TL bile olsa
son kuruşlarını VATAN için harcıyorlar
vatanı sağlam adama, yani BANA
TESLİM ETTİKLERİNDE:
hepsi arabalarını eve çekecek, YATACAK 6 ay
tüpraş o zaman TABAN üstüne taban çekecek
305400 longlar,
306725 REVERSE şort
yatırım tavsiyesi değildir
Çok değişik bir gün oldu
akşam vob pasta muhim dünyanın hacmi oldu
306725 şortlar için
İKG 303800 kapama yazılır çıkılır.
haydin iyi geceler.
zor bir gün oldu kolay gelsin.
biraz dinlenelim.
Yeni bir dava açılmış. Bu şekilde bir kaç tane dava açan var gibi. 30 yıl geçmiş hala dava açılıyor.
>>>>>>
Mehmet Üzün vekili tarafından, Bankamız 1991 tarihli Olağanüstü Genel Kurulunda kurucu intifa senetlerine ödenen temettülerle ilgili olarak Esas Sözleşmemizin 58. maddesinde değişiklik yapılmasına ilişkin alınan karar ile 2022 yılında yapılan Olağan Genel Kurulumuzda kurucu intifa senetlerine yukarıda belirtilen karar doğrultusunda kar payı ödenmesine ilişkin kararların davacı yönünden bağlayıcı olmadığının tespiti talebini de içerir dava açılmıştır.
Dava konusu edilen Genel Kurul kararları, kararların alındığı tarihteki mevzuat ile güncel mevzuata ve Esas Sözleşmemize uygun olarak alınmıştır. Bu açıklama Sermaye Piyasası Kurulu Özel Durumlar Rehberi'nin 5.2.2 numaralı maddesi uyarınca yapılmaktadır.
Son 15 dk İngiltereden gelen enerji kesintileri haberi piyasalara bastırdı.
>>>>>>
https://www.patronlardunyasi.com/hab...-ediyor/267760
Bankaların maaş promosyon savaşları vatandaştan sonra kurumlara da sıçradı. Eski maaş sözleşmelerinde düşük promosyon ile maaş sözleşmesi yapan kurumlar “değişen koşulları” gerekçe göstererek ek maaş promosyonu istemeye başladı.
SPOT kapanış, bu sefer alış-satış tarafı dengeli, Garanti Yatırım aldığı 400 mlyn tl malın büyük kısmını gene okutmuş,
https://www.linkpicture.com/q/88_7.png
Thy yine short bastim zirvenin 2 kademe altindan , bu sefer utulmeyiz ins
Resmi enflasyon %80, öte yandan devlet bankalara düşük faiz ile hazine bonosu satıyor.
Bankalar ile kamu genelde aynı gemide olduklarından mecburi bir birliktelik içindeler.
Ereğli beklentiler dahilinde geldi. SASA gibi buna da yarın basabilirler.
palanın düzeltmesi bile ucuz ve hesaplı. malını satmaya kıyamıyor. en kritik zamanlarda bile aşağı dönemiyor. 2 nedeni olabilir.
1- hisse satsam hangi tr varlıklarını alacağım ki? varsın portföyde dursun.
2- 2023'ten sonrası iyi olabilir. hisseleri taşıdığımıza değebilir.
malum 2023'te lozan bitecek. o zaman istediğimiz kağıdı alıp satabileceğiz :) şaka lan şaka. ama buna inanacak milyonlarca arap eşşeği var memlekette. söylesen inanan milyonlar çıkar.
neyse yaw. bu mevzular sürer, bu pilav daha çok su kaldırır. şunları görüp 31 aralıkta 4 üstünü göremezsek ilginç olur.
Hacim felaket idi kim almış kim satmış vadeli de bakan yazabilirmi telde matriks yok da