TTKOM alıyor.
Zam yapacaklarmış, lisans süresini uzatıp satacaklarmış.
2024 de takip edilmeli.
Printable View
TTKOM alıyor.
Zam yapacaklarmış, lisans süresini uzatıp satacaklarmış.
2024 de takip edilmeli.
Perihan Tantuğ
@perihantantug
·
9d
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu: İndi-bindi 120 lira olmalı.
Not: Türkiye ' de en yüksek banknot 200TL*♀ï¸
Akıl ve mantık ile hareket edenler için hayat git gide ızdırap verici oluyor.
Vay arkadaş doların kafasına vurduk..
%0.02 eksi yandı .
Reis boşuna 2023 ön hazırlık, asıl hareket 2024 de olacak dememiş...
Garip bir kişi daha var. İnsan ömürne yakın başkan sayılır.
<<<<<<<<<
https://www.tesk.org.tr/view/baskan/baskan.php
1949 yılında Malatya’da dünyaya gelen Bendevi PALANDÖKEN, 1962 yılında Ankara’nın Cebeci semtinde bakkal olarak başladığı meslek hayatını, halen aynı dükkânda devam ettirmektedir. 1965 yılında Denetim Kurulu üyeliğine seçildiği Ankara Bakkallar ve Bayiler Derneği’nde 1978-1984 yılları arasında Başkanvekilliği görevini yapan, 1984 yılında Dernek Başkanlığına seçilen Palandöken, bu tarihten günümüze kadar düzenlenen tüm genel kurullarda, genel kurul üyelerinin güvenoyunu alarak Ankara Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı görevini halen sürdürmektedir.
resmi değiştirmeye çalışıyor... 857000 i göstermeye uğraşıyor
:drunk:
ama edemez... üst bolinger... 200 günlük... kıskaca almışım ben onu
https://i.hizliresim.com/pxvlvr9.jpg
zıçırtırım
yinede 854800 den şort olan vars, maliyete stobunuzu yazın
Zaman zaman çarşıda merkez meydanlarda gösteri yapan, yürüyüş yapan gençleri esnaf toplanıp döver. Sonra polis gelir.
Esnaf o yüzden önemli bence.
Zamanla mafyatik yapılaşma olan da var.Başkan ,kendine uygun güvenlik-temizlik vs. her şeyi seçiyor.
Başkanın gitmesi onların gitmesi olduğundan bir menfaat etrafında güçlenme de oluyor.
Sitelerde bile böyle.Yönetim ,güvenliği-temizliği-onarımı yapacak şahısları seçiyor.Bunlar çogunlukla dost-tanıdık vs.
Yönetimin değişmesi onların da değişmesi anlamına geliyor.Bu sefer onlar kraldan fazla kralcı oluyorlar.
Adam 30 yıldır okul müdürü.Öğretmenliği unutmuş...
Kanun çıkarmalı, hiç kimse 4+4 ten fazla yönetici-başkan vs. olmamalı.Yerine seçilecek kişiler akrabası vs. olmamalı...Güya padişahlık bitti..Oda başkanından -okul müdüründen - site yönetimine kadar her hücrede devam ediyor.
Anlamadığım şey 2024 ihracat hedefi. Bu extra 120 milyar için ne ihraç edeceğiz
Sağlıkla …
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün sadece 2023'ün değerlendirmesini yapmadıklarını, aynı zamanda 2024'ün de hedeflerini belirlediklerini ifade ederek, "2024'te mal ve hizmet ihracatımızın 375 milyar doların üstüne çıkabileceğine inanıyoruz. Türkiye, bunu başaracak güce, kabiliyete ve imkâna fazlasıyla sahiptir" dedi.2 gün önce
https://www.tccb.gov.tr › haberler
2023 yılı ihracatı, 255 milyar 809 milyon dolara ulaşarak Cumhuriyet tarihimizin ...
vioptan kazandığımız para ile hisse alsak.
hissenin maliyeti kaç olmuş oluyor ?
:drunk:
İç talep kısılınca dışarıya satış olur ama %10'dan fazla değişiklikler çok çok zor.
Gıda'da ancak kendimize yetiyoruz, Rusya'ya yumurta gönderilmeye başlanmış yumurta fiyatları artmış.
Kapasite fazlası olan alanlar uzun demir çelik, seramik, çimento ve otomotiv yan sanayi. Konfeksiyonda maliyet avantajı bitti deniyor, İstanbul'da zaten kurtarmıyormuş.
Savunma sanayinde dış satım artarak devam eder, her ülke stoklarını doldurmak ister. İsrail'İn bombası bitmiş ABD göndermiş Normalde 30 günlük askeri savaş cephanesi tutuluyormuş.
Bu zat kadar muteberi yok ki, uzun zamandır başgan...:)
https://i.hizliresim.com/59zncjf.PNG
540 birinci kurşunu salladım shorta :drunk:
Ekonomi %51 psikoloji. Güven çok çok önemli.
Paralı insanlar ve büyük şirketler ekonomiyi belirliyor, kimseyi enayi yerine koymamak ve neyse rakamlar onu söylemek lazım.
Öte yandan hedef ile tahmin birbirine karışıyor. Hedefler hep yüksek (veya olumlu) tutuluyor.
Normalde kimse yoğurdum ekşi demez. Güven dibe vurunca kasa boş battık ama düzelteceğiz diyen kahraman oluyor. Akıllı liderlerin zor zamanda çıkması bu yüzden olşabilir. Normalde bol bol boş vaat edenler tutuluyor.
Hem katılırım dediğine hem katılmam. Şöyle ki;
gerçekten bazı yöneticiler işinin hakkını vererek, görevini ifa ediyor. Bu adamın belki görev yerini değiştirip, tecrübesinden yeni görev yerinde istifade ediliebilir. Diğer taraftan bazı yöneticiler üstten paraşütle geldiği için 4+4 bile görev yapmaması lazım. Liyakat sorunu yaşanıyor.
Ülkemizin Cumhur Reisi bile 2 dönem diye seçildi. Kılıfa uydurularak 3. dönem görev yapıyor. Daha da yapmak istediği anlaşılıyor. Balık baştan kokar durumu yani. Artık kanunlar da pek işe yaramıyor. Etrafından bir şekilde dolanılıyor.
Böyle gelmiş böyle gitmesin dediğinde de, vesayetçi, darbeci vs. damgalar hazırda bekliyor. Neme lazım sütlü bbörek diyerek mevzuyu geçiştiriyoruz biz de halk olarak.
ani gelen haberleri bence mal çıkmak için kullanıyor
bu sekılde ındır kaldırda benım hedefler daha asagıgalara kayıyor
şorta en fazla vereceği... 850000... oda 851700 kırılırsa
850550 bir tur daha yukarısı için iyi bir reverse yeri bence
yavaş ver be hayvan be..
https://www.youtube.com/shorts/DEE2ltKC2uE
Akşama Vallis abinin dediği olacak ellaaam.
450 altında çarşı karışır..
makinalar sapıtıklaşabilir..:drunk:
Horizon Yıldız/Ülker grubunun diye biliyorum.
<<<<<<<<<<
DANONE TİKVEŞLİ-NESTLE TÜRKİYE SORUŞTURMASI DA SONUÇLANDI
Danone Tikveşli Gıda ve İçecek San. ve Tic. AŞ ve Nestle Türkiye Gıda Sanayi AŞ tarafından rekabete duyarlı bilgi değişimi yoluyla kanunun ihlal edilip edilmediğinin tespitine yönelik olarak yürütülen soruşturma da tamamlandı.
Soruşturma sonucunda, Danone Tikveşli Gıda hakkında idari para cezası uygulanmasına yer olmadığı kararlaştırıldı.
Nestle Türkiye Gıda Sanayi AŞ'ye ise kanunun ilgili hükmünü ihlal ettiği gerekçesiyle 260 milyon 183 bin 629 lira para cezası verildi.
Aynı dosyada haklarında soruşturma açılan ve uzlaşma talebinde bulunan Eti Gıda San. ve Tic. AŞ'ye 36 milyon 96 bin 652 lira, Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Üretim Pazarlama Satış ve Ticaret AŞ'e ise 55 milyon 140 bin 344 lira ceza uygulandı.
Öte yandan Binboğa Üretim Pazarlama Sanayi ve Ticaret AŞ'nin, alıcılarının yeniden satış fiyatını belirleyerek kanunu ihlal edip etmediğinin tespiti amacıyla yürütülen soruşturma da sonuçlandı. Firmaya, alıcılarının yeniden satış fiyatlarını belirleyerek kanunu ihlal ettiği gerekçesiyle 3 milyon 938 bin 700 lira ceza kesildi.
850550 longlar için görüntü bozuluyor
maliyete kapanılabilir
Geçen almıştı tekrar satmış
https://i.hizliresim.com/b7v055b.jpg
şimdide 8510............şort.....................
Shortları yedirmesin bize pala. 16:30 a kadar fizik tedavi var. Pala gerekeni yaparsın.