hiç bana TÜPRAŞ deme
o şerefli tahtacısı yüzünden, tepeden açtığım şortta duramadım
KARADENİZ yokken... onun gibi hissenindeee, :oleyo: orada işlem yapamında :drunk:(bizler hariç, palaya diyom )
Printable View
hiç bana TÜPRAŞ deme
o şerefli tahtacısı yüzünden, tepeden açtığım şortta duramadım
KARADENİZ yokken... onun gibi hissenindeee, :oleyo: orada işlem yapamında :drunk:(bizler hariç, palaya diyom )
Borsa işi bitti eski bisti aramayın artık
Artmaz demiyorum eski performanslar artık asla olmayacak
Endeks 7200 de birçok kağıt 5000 6000 seviyesine indi
Endeks 9000 üzeri aynı kagitlar endeksin 7500 seviyesine çıktılar.
Endeks düşe kalka sürüne sürüne yukarı gidecek 11 12 binlere ama yine aynı birçok kağıt anca 9000 seviyelerine gelebilecek.
Hiçbir kağıt 1 2 harici bırak eski zirvelerini %50 sini geri alamayanlar var.
Bedelsiz açıklayan süper kağıt denilen pgsus
1000 den düşüyor 650 ye bugün düşüşün %50 sini anca geri alabildi
Tüm buyuk kagitlarda durum budur
Aylık taşıma maliyeti + enflasyon kaybını da katarsak kağıtların çoğu endeksin 5000 seviyelerinde
Müteakiben
https://i.hizliresim.com/ei71527.PNG
Güncel durum;
Mahalle berberi gibi değdirdi...hedefteyiz...her an her şey olabilir...bazı baba kağıtlarda hala eksik dalga kaldı gibi..ama zirvelerde her şey mübah...eksik kalabilir...failed olabilir...savrulabilir....v.s.
Şimdi de, acaba şöyle bi ıkınsam, kuyruk da çıkartabilir miyim diyor. Altına kaçırmayacaklarına inanırsa, veya şunu(mavi) son kez çizecek kadar Voltran oluşturabilirse, yapar son dalgası eksik kalan baba kağıtlarla...double zigzagla düşer de sert üçlü kalkarsa mavi, yok minik 5 liyi tamamlarda, 1-2 deyip Ceranimoo diye bağırırsa yeşil...
Yani, iki tabancasında da mermi bitti...kolunda bilekte veya paçasında son bi 6.35 lik saklıyor olabilir Kirli Harry...YTD
Bizim Pala' nın da göbek adı 'Con Sınov' sanırsam...veya 'Yusuf' da olabilir bilemedim şimdi..
https://i.hizliresim.com/oxkuk0y.PNG
Ülker, dondurulmuş gıda devi Kerevitaş'ı aldı
Ülker, Alman ve Türk ortağın davalı olduğu SuperFresh'in üreticisi şirketin çoğunluk hissesini ele geçirdi
Güncelleme: 24.06.2008 - 08:50
Ülker, dondurulmuş gıda devi Kerevitaş'ı aldı
BORSA FİYATININ ALTINDA ALIM
Ülker'in şirket yönetimine sahip olmasıyla Türk ve Alman ortaklar da yıllardır süren davalarını geri çekti. Türk ortak Merzeci Holdig'den yapılan açıklamada Schöller Holding'e karşı açılan davada ileri sürülen tüm taleplerin geri çekilmesine ve bunlardan feragat edilmesine karar verildiği belirtildi. Kerevitaş'ın dünkü borsa değeri 49 milyon YTL'ydi. Ülker'in yüzde 51 için ödediği 20.3 milyon YTL gözönüne alındığında şirket piyasa değerinin 40 milyon YTL olması gerekiyor. Ülker böylece Kerevitaş'ı borsa değerinin yüzde 20 daha altında almış oldu. Piyasa değerinin yüksek olmasında şirketin satılacak olması nedeniyle hisse fiatının son 1 yılda yüzde 100. son bir ayda ise yüzde 30 atrmış olması etkili oldu.
https://www.haberturk.com/ekonomi/ma...erevitasi-aldi
YTD
Sayın Bozkurt hisse net te hiç yazmayan çok sayıda fanın var petkim trade lerine senkron olup bir miktar para kazandılar Petkim hikayesini bitirdiğinde üzüldüler.
Şimdi Tüpraş ta senle senkron olmaya çalışıyorlar
Aman diyim müzik bitti diye senin topikte de bir uyarsan
Gençler çok ateşli seni şıh ilan ettiler varlığından habersiz olduğun müritlerin var
Habarın olsun
https://i.hizliresim.com/5rk6vv9.JPG
https://i.hizliresim.com/jktkl7x.JPG
Geçmişte şirket yüksek oranda bedelsiz ile sermaye artışı yaptı.
Benim Kerevitaş hakkında ilgim ve bilgim UFUK yatırımdan dolayıdır.
Şirket iyidir ama araştırılmalıdır.!
YTD
Ttrak 1100 - 650 düşüşü yaşıyor
860 civarı bugün
%50 ini bile alamadı harika bir bilanço güçlü temettüye rağmen
Kağıtların %90 i bu sekilde
Endeks 1 düşüyor kagitlar 3 düşüyor
Endeks 3 çıkıyor kagitlar 1 cikiyor
THY 8 ay önce 270 bugün de 270
8 ayda net %32 taşıma maliyeti var
Ağustosta THY alan adamın maliyeti 370 enflasyon kaybı hariç
Borsa da psikoloji yeşili görünce kazandığını sanmaktır
Realite hic öyle değil
Bugün THY alan alıp kar ettiğini sanan adam faiz ile 370 seviyesini 8 ayda görüyor.
Hiç stres olmadan grafik bakmadan takas incelemeden haberlere bakıp kafayı yemeden
Sadece bankaya tek tuş transfer ile parasını %49 dan bağlayarak
Ereğli denen bir hisse de durumu yazmayim yazılar agliyor
Petko beni çok yordu, herifler beni suyuniçine bi itekledi boğulacak sandılarıdı ama azimle trade ederek suyunüstüne attım tahtayı, tabii bu süre zarfında çok zor zamanlardan geçtim, konu komşu tüm mahalleli suyuniçinde kalınca söylenmeye başladılarıdı, kasap nuri elinde satırla sokaktan geçmemi bekliyordu yaklaşık bir ay mahalleden saklana saklana geçtim tabii şimdi konu komşu tüm mahalleliyi kurtarınca artık rahat rahat mahalkeden geçebiliyorum. Bu sefer de konu komşu tüm mahalleli olarak tüp alıyoruz ama bu sefer uyardım suyuniçine girince mızmızlanan olursa karışmam dedim.
Napalım yani endekisi düzeltmeye başladılar, nereye kadar gevşetirler bilemeyiz.
El turco abi ne desen haklısın,o dönem ucuz diye aldık bir ton fırsat kaçırdık.neyise borsada fırsatlar hiç bitmez
Yeni bi aşka yelken açtık :yahoo:
Vadeliden anladığım, bunlar duruşmada bir cacık olmasa da olumlu haber pompalayacak
2 aydır yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yarın vade sonu bu kadar poz.la
(yarın ne trade edebilirsem yine) uzlaşmaya gidiyorum.
en dipten en tepeye short iyi dayandım. yarın 9600 altı görürsek bu seferde ekran longa döndün diyecek. 9600-9700 arasına sıkıştırdım pozisyonları.
şans dileyin :ok:
portföy resim 1 saat sonra yok olur.
https://r.resimlink.com/5n9LYOa.png
ocak başı 8650 şubat sonu 9650
zirvesi 10123
https://r.resimlink.com/UJxXcWFqOV.png
ALPER
https://www.youtube.com/watch?v=Yxo0ihAe0m8
kaliforniya iptal... dominike gidecez... ben aşık oldum :kahkah:
artık canıma tak etti... :oleyo:
sıradaki video ''FİKO... dolumu la bu tüp ?'' var... looding yaptırma bana
Sağol Pega. 2 gündür foruma akşam son sayfadan giriyom gündüz yazılarınıza bakamıyorum. çok yazıyonuz.
xu030 9601-9699 arası kapat uzlaşmayı madem . çibörek+ayran alacağın olsun.
senas içinde bu rakamların altını üstünü gösterip yüreğimi hop hop hoplatırsan sana ısmarlattırırım. :he:
Alper'e sor ısmarlatırmıyım ısmarlatmaz mıyım ?
Rusya Başbakan Yardımcısı, benzin ihracat yasağını erken iptal edebileceklerini belirtti
MOSKOVA (AA) - Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak, ülkesinin benzin ihracatına yönelik olası yasağının planlanandan önce iptal edilebileceğini söyledi.
Novak, temaslarda bulunmak üzere ziyaret ettiği İran'ın başkenti Tahran'da, Rusya'nın benzin ihracatına yönelik olası yasağına ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Rusya'daki petrol ürünü piyasasında durumun istikrarlı olduğunu dile getiren Novak, "(Olası benzin ihracat yasağı) Bu önden atılan bir adım, şu an piyasada arz açığı yok. Geleceğe yönelik arz ve talep dengesini sağlıyoruz." dedi.
Olası yasağın yalnızca benzin ihracatını kapsadığını belirten Novak, "Bu tedbir sadece benzin için geçerli olacak ve 1 Mart'tan itibaren 6 ay süreyle uygulanacak. Bu süre içerisinde gerekirse başka bir karar da verilebilir. Piyasa doyarsa yasak kaldırılabilir." diye konuştu.
Rus basınında dün çıkan haberlerde, hükümetin benzin ihracatını 1 Mart'tan itibaren yasaklamayı planladığı öne sürülmüştü.
Rusya'da benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan artış nedeniyle Eylül 2023'te de benzin ihracatı yasaklanmış, yaklaşık iki ayın ardından söz konusu yasak kaldırılmıştı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
polisan holding incelenmeye değer bir şirket. faaliyet raporları falan çok keyifli.
herif cetvelle ölçüp biçmiş resmen.
yarın bir gün "açeydim ğollerimi getme deyeydim" olaylarını çokça yaşatabilir.
pazar günü baktığımda bu liste 5 dk.dan günlüğe periyotlar yemyeşildi
3 günde içinden geçmiş palanene
https://r.resimlink.com/0TDiQEAGJI9.png
Milli Muharip Uçak Kaan'ın motorunun F-16'larda kullanılan F-110 motoru olduğu ve ABD izin vermeden bu motorla uçak üretiminin mümkün olmadığı ortaya çıktı. (DW Türkçe)
herhangi bir pırasanın devre kesmesi için % kaç düşme şartı var ???
bilen var mı?
Günlük aktüel durum için yorum yapamam ama forumdaki ilk 300 mesajım o başlıkdadır.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...50232&page=358
.................................................. .................
Bakan Bolat'tan esnafa finansman destek kredisi müjdesi:
- "Esnaf başına limit daha önce 500 bin liraydı, birkaç ay önce 650 bin liraya çıkarılmıştı, bugün söylüyorum 750 bin liraya çıkarıldı" - "Yüzde 25,5 maliyetle piyasa rayiçlerinden çok çok aşağıda maliyetle, 5 yıl vadeli 300 milyon liralık TESKOMB üzerinden esnafa finansman destek kredisi yarın sabah itibarıyla hazırdır, kullanabilirsiniz hayırlı olsun" - "Yarın Türkiye'nin 2023 yılı milli geliri açıklanacak. 1 trilyon doların üzerinde bir milli gelir rakamı göreceğiz. Kişi başına milli gelir 2002 yılında 3 bin 608 dolardı, yarın inşallah 13 bin dolara yakın kişi başına milli geliri göreceğiz"
ANKARA (AA) - Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) finansman destek kredisinin yarın sabah itibarıyla hazır olduğunu belirterek, "Esnaf başına limit daha önce 500 bin liraydı, birkaç ay önce 650 bin liraya çıkarılmıştı, bugün söylüyorum 750 bin liraya çıkarıldı." dedi.
Bakan Bolat, Cumhur İttifakı ABB Başkan adayı Turgut Altınok'un, Yenimahalle ve Altındağ'da faaliyet gösteren iş insanlarıyla, Ulucanlar Cezaevi'nde gerçekleştirdiği esnaf buluşması programına katıldı.
Ayhan başkan Güneysu Reha başkan bir gün rakı sofrasındaymış. Ciğer, meyve tabağı gelmiş. Reha başkan sadece bunları görmüş Güneysu başkan sadece ciğerin tadına bakmış, Vantuz Ayhan başkan hepsini jet hızıyla silip süpürmüş adamlar masadan aç kalkmış. Bende bu adamın şekeri var fazla yemez diyordum. Meğerse aç susuz bırakacak kadar hızlı vantuz başkan.
Malzemesini üretmeden de yüksek teknoloji işler yapılır. Ama bu durumda da uluslararası siyasi duruma bağımlı hale geliyorsun.. iğreti durur.