Zabaan köründe bist açılmadan da bu kadar basılmaz ki yahu tabakhaneye mi yetiştirecen palişkoo ko ko
Printable View
Zabaan köründe bist açılmadan da bu kadar basılmaz ki yahu tabakhaneye mi yetiştirecen palişkoo ko ko
yavaş ver be heyvaan bee :he:
Katırcı_bedri abi bugün 20 pivanı erken aldık, ben dolaşmaya çıkıyorum, sende durum vaziyet nedir :oleyo:
şu anda teorik fiyattan 27 puan kadar aşağıda tutuyor vadeliyi. yaklaşık 2 günlük faiz. haftasonunun vadeli maliyetini şimdiden longculardan kesti sayılır.
Yeni sayfayı kim açacak katırcı Bedri abi sen aç birde seni görelim
Kchol de Vehbi bey başa geçti galiba :)
tepki hareketi ne kadar olacak bakalım..
Bim i sabah aldı ama verecek gibi..
Kimse yok demek ki Go go olacak
#SONDAKİKA | Maydonoz Döner isimli yemek şirketi zincirine FETÖ operasyonu düzenlendi.
Şirket sahiplerinin de olduğu 353 kişi gözaltında alındı.
Şubelerin, örgüte bağlı şahıslara istihdam ve para sağlamak amacıyla kullanıldığı ve bu şubelerden himmet alındığı tespit edildi.
ben açayım bu sefer az boğalar para kazansın :ok:
roma rakamı kaç olur onu yazın :)
hem dolar hem borsa da eş zamanlı ralllli yi başlatmış olurum :he:
karadumana zirvede kitleriz malı :he:
genelde çok aşırı dip bekleyen çok aşırı tepe (zirvede) borsa kaçıyor diye atlar :)
kim demiş galiilee demiş :oleyo:
siz uygun görürseniz yoksa emlak açsın, sürünün :kahkah:
9831 direnç kırabilrse 9900
aşağıda destek 9721 gibl :)
Üste doğru fazla marj olmaz gibl :)
yön tahminlm yok, sanki az yeşil kapatırız gibi :)
Dayı Aralıkta 30 k param vardı borsaya bulaştık. Para harcamıyoruz biriktirdik 6 haneli para oldu. Yaza 200-250 bin olur böyle tasarruf edersek. Bulgur pilavı yiyoruz tek öğün bol su içiyoruz meyve tatlı kuruyemiş et yok hayatımız da üst baş zaten yok. Kahveye de gitmiyorum
Sözcü
@gazetesozcu
·
2d
Ekrem İmamoğlu adaylık için başvurusunu yaptı!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin Cumhurbaşkanlığı ön seçiminde resmen aday oldu.
Yabuştur maacit abi. Başlık bitene kadar batacaaz alüminyum.
Roma rakamını da sittiret yaz l v x miks bisiler. Emlak da bilmiyor zati:)
kchol ile endeksi uçuraman palacım başka senetler bulman lazım. böyle sen yatay biz yatay takılırız
selam millet,
çok dar alana sıkışma oldu. bir şekilde, işine gelen yöne patlama yapacak.
şimdi senaryom şöyle ilk gittiği yön tuzak olacak. diyelim yukarı aldı hızlıca, shortları stoplatacak, kendi shortları devreye girer sağlam basar ya da aşağı vurduysa da totosuna nişadır sürülmüş at gibi yukarı alır.
cuma vakti böyle bir aksiyon yapmasa iyi olur. muhtemelen saat 16:00 sonrasına kadar mıy mıy.
roma rakamı desteği vereyim. yeni başlık LXIII