Printable View
Bünye kaldırmıyor artık..:oleyo: Kedinin içtiği kadar içebiliyos..
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Bünye kaldırmıyor artık..:oleyo: Kedinin içtiği kadar içebiliyos.. bi daha yanımda otur, sakilik yapayım sana... 2 bana 1 sana gidersek, bünyen kaldırır... sabah 5 te çıktım odama...:wu:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Irakı sofrasında, saat 11'de gayan bu değilmiydi? :oleyo: Gelmiş, bize ahkam kesiyor yahu! :kahkah: 22.45 de sedye ile yollamıştık odasına.. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu bi daha yanımda otur, sakilik yapayım sana... 2 bana 1 sana gidersek, bünyen kaldırır... sabah 5 te çıktım odama...:wu: Ali beylen oturtmayalım, yan yana deyeceğim de. :notr: Çoğunluklan, Enver beyin yanındaydı! :yes: Enver bey, ne yaptıysa yaptı demekki! :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu 22.45 de sedye ile yollamıştık odasına.. :kahkah: Fena kızacak şimdi, benden söylemesi! :dvr:
Latitude binmiyos,annadın sen onu.. Geç bile kalmışım..:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Fena kızacak şimdi, benden söylemesi! :dvr: Yok be ne kızacam,malzeme bu.. İçer zıbarır.. Eşşek çok sallamış olabilü..:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Yok be ne kızacam,malzeme bu.. İçer zıbarır.. Eşşek çok sallamış olabilü..:kahkah: Muhabbeti kaçırıyon, ona üzülüyom... zıbarmayı evde de yapabilün...