Kısır tartışmaların buraya faydası yok. Boşverin bu tartışmanın sonu ve kaz***** olmaz.
Link ne yapar eder yönü ne olur bunlara bakalım.
Printable View
Kısır tartışmaların buraya faydası yok. Boşverin bu tartışmanın sonu ve kaz***** olmaz.
Link ne yapar eder yönü ne olur bunlara bakalım.
bilancosunu niye gondermemis vaktinde bilen var mi?
tepki icin dusunuyorum da... 2010'daki cikistan sonra 12-4 yapmis 2 ayda. bir sene durmus 4te. neyse pek bana gore degil. ortaklik fos.
Logonun bu hareketine tepkisiz kalmaz. Öğleden sonra bir kıpırdanma olur
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dediğin gibi akıl sıra Ermez ama logonun hareketlendigi durumlarda yüzde 90 tepki verir. Bunun grafikle felan ilgisi yok ana oyuncu al sat için kullanabileceği bir done dir bu.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saka gibi birsey. Adamin lagim yazilarinin hepsi butun gundur forumda duruyor.
Amma pis bir tipti be. Herif sayfalarca kufur etti, sonra bizi mahkemeye verecekmis. Sagolsun modlar.
Hisse ile ilgili 6 aydir yazilan hicbir sey yok. 50. sayfadan sonra kopmus gitmis. Hep risk konsepti olmayan aglaklar dolusmus. Aldim, sattim, tavan, oldu, taban oldu.
4 ayda 4 kat artmis hisseye bulasip elinde mal patlayan basliyor SPK'ya, foruma, bize, sirkete sovmeye. Her yere saldirmaya, her seyi sikayet etmeye. Adamim aklina "ben beyinsizlik yapmisim" deyip aynaya bakmak gelmiyor.
Burda geldiniz bize "spek usagi" dediniz. Ayip be. Forumdaki ilk mesaj benim. Ilk 50 sayfa forum lagima donmeden yazacagimizi yazdik. Bu tipler yuzunden cekildik sonra.
Herkes uyardi patron sirketlerinde ne olacagi belli olmaz, haberlere temkinli yaklasmak gerekir diye. Sirketin ne yaptigini bile bilmezsin, bir kere acip bilancosuna bakmamissin. Olur, para kazandiracaklar sana burada.
Hanginiz buna dikkat ettiniz?
Ben ettim. Gittim arastirdim. Tamamen dogruymus FUTBOLCU'nun yazdiklari. Foruma yazmadim. Ne yazayim bir altindaki mesaj "BEN LINKE GUVENIYORUM. 25 OLACAK." ise. Adamin akina bir arastirmak gelmez, sonra her gun burda aglar. Sen guven.
Ben 18'lerin ustunde kalip bir A Grubu beklentisi olusmasini bekliyordum ama olmadi. Hissenin fiyatinin yarisina inmesi ortaklik olayinin cok zayif bir ihtimal oldugunu gosterir.
Para kaybetmisseniz suc sizdedir. Bunu akilli yatirimci zarardan kara gecerken 4-5'lerde aldi. Onlari size birakti.
Sirket fena degil, isimize bakacagiz. Bakalim belki Kafein ile bir hareketlenme gelir bilisime.