şöyle işte hareket olsun düşsün çıksın yeter ki biraz hacim olsun
Printable View
şöyle işte hareket olsun düşsün çıksın yeter ki biraz hacim olsun
Günlük vole vurmak isteyen çok hisse de. Spek yedirmiyor onlara. Bu tarafını takdir ediyorum..
Bilanço iyi gelirse ertesi gün tavan çeker. Millete oradan kakalar çok almak isteyen olursa..ytd
6.10 u ısrarla kırdırmıyorlar....bugün kimler alıp sattı paylaşan olursa sevinirim.piyasada bircok kağıt giderken bu kagit a alım gelmemesi hisse ile ilgili dusuncelerimi olumsuza çeviriyor. Sayın venedik bilanço sonrası tavan bekliyor ama benim okadar umudum yok...
Hisse çok ciddi baskılanıyor. Bir şeyler döndüğü açık. Bilançoların kötü gelmesi ile hissenin aşağıya dönmesi normal. Fakat1 yıldır bu baskı devam ediyor. 2. çeyrekte gelen bilanço ile biraz toparlanması beklenebilirdi. Fakat buna da izin vermediler. Gelen alımlar satış ile karşılaşıyor. Hisse dediğim gibi bir çok kişi tarafından takip ediliyor ve yukarı hareket bekleniyor. Pusuda bekleyen çok kişi var.. Hareketli seanslar beklenebilir.. ytd
Bilançoda gidecek kagidi bu kadar maliyetle millete vermezlerdi diye dusunuyorum...
Dediğiniz de haklılık payı var. Bilançosu iyi gelecek olan hisseler çok önceden o bilanço hareketine başlıyor.. KUTPO bu hareketiile bilançonun çok iyi gelmeyeceği yönün de bir yorum yapmamız olası gibi görünüyor. Fakat 9 aylık bilanço KUTPO'nun ürünlerinin en çok satıldığı klasik düğün dernek dönemi olarak yorumlanıyor. Geçen yıl 9 aylık darbe dönemi denk gelmiş ve o dönem KUTPO 36.796, 751 TL gelmişti. En azından bu gelecek olan 9 aylık bilançonun öncekinden daha iyi gelmesi beklenebilir diye düşünmek istiyorum..ytd
Maalesef yaklaşık 8 aydır bu hissede olunca "karamsarlık "sizi esir alıyor....Bilançoyu hiç merak etmiyorum zira 500 bine düşen karda verdikleri hissenin performansını 13 küsür milyon kar açıklayınca da gördük...6.çeyrekte fena olmayan karda gitmeyen bu öküz imdi 13 milyon daha kar açıklasa gider mi? Ben günde 3-4 kere hissenin fiyatına baktıkça patronun saglığı! hakkında uzun uzun dua ediyorum...Allah büyük...bizim gücümüz yok..paramız az ama Allahımız var elbet çıkarır ahımı...benim yorumlarımı okuyup karamsar olmasın kimse..ama bu hisseyi alıp en az 1 ay taşıyınca zaten benle aynı psikolojide olursunuz...