ne kadarını satabildin.yani verdin mi hiç.verdiysen kaç lot kaldı.sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim....
Printable View
sayın Garip satmadım ramazandan sonra duruma göre bakarım artık Allahtan ihtiyacım olan bir para değil ama geçenlerde çok bunalmıştım elim gitmedi satmaya:) zaten satmak istesemde satabileceğimi sanmıyorum bu işlem hacmiyle direk tabana yapıştırsam belki anca bir kısmı gidebilir tabanda da eşleşme olurmu onuda bilmiyorum öylede yapmak istemiyorum en iyisi beklemek 2 yıldır bekliyorum biraz daha beklerim yapacak bişey yok ytd
Burayi takip etmeyen biridir. Borsa da hisseler çok düşük kaldı. Sanırım orada değerlendirecek. Hisse sahibi sabırla bekliyor aliyordur ama satmiyordur. Sadece tahmin
bu baskı niye anlamıyorum. bu hacimle tavana yakın yada tabana yakın olmalı. ama olmuyor nedense. baskı baskı bıktırdı
kim arkadaş hergün 150-200 lotu satan.sabah yine 69.95 e 100 lot koydu.sonra 69 a çekti.satılmayınca 68 e çekti.şimdide 65 i gösteriyor.nasıl adi ******** bir kağıda takılmışız yahu.....