Kimmiş bu hırsız? Polisi arayalım...
Printable View
Aralık ayında Pegasus ile Marshall arasında gidip gelmiş bir arkadaş ve Marshall almış
Niye kimse yazmıyor?
İnancınızı kaybetmeyin bu hain spek %8 i açık olan tahtada 6 yıldır mal topluyor yermiyiz biz 2044 e kadar burdayım sana 1 lot dahi yok...
Hain spek al sana hahahahahahahaha
Bu kadar seviyeni zi düşürerek kendinizle mutlu olabiliyorsunuz ya diyecek bir şey yok.Altı yıldır hep geri giden bu kadar kötü performans gösteren bir hissede takılmanız da manidar.Bütün hisseler %35-%40 vermişken siz 32-33 den alıp 37 den satmayı düşünmenizde manidar.O kadar iyi performans gösteren hisseler varken sizin gibi zeki insanlar ın burada olması da çok manidar.
Ne demişler, kiminin parası kiminin aklı
Bizim aklımız çalışmıyor,bari sizin gibi uyanık arkadaşlar burada telef olmazsın.Biz kumda oynamaya alışığız.Akıla ihtiyacımız olunca da sizi bulur o muhterem dahi bilginizden istifade etmek isteriz.
Siz insanlara ne kadarda dalga geçseniz biz seni sevmeye devam edeceğiz lakin her evin bir maskot u olur.
Umarım kalbinizi ve şevkinizi kırmamışımdır.Her insan olan yinede saygıyı hak eder.AKILLI AKILSIZ-FAKİR-ZENGİN
SAYGILAR -SEVGİLER
Bu kağıdın speki varsa ona sesleniyorum: Çocuğum bak bu kağıt bu hacimle %2-3 hareket yaparak ne sana ne başkasına para kazandırmaz... Benim gibi 3-5 lot ile işlem yapanlar sigara parası alır gider, sen de o kadar kağıttı, tahtaydı, hesaptı, kitaptı bakar durursun... Burada bekleyenler küçücük adamlar ve sen para kazanmak istiyorsan (ki gerçekten olduğunu düşünerek söylüyorum) bu kağıda ciddi prim yaptırmalısın, çünkü %80 prim yapan bir borsada milim kıpırdamamış bir kağıttan bahsediyoruz... Hadi çocuğum güzelce otur ve alımlarını yap ve kendini de burdaki küçükleri de biraz mutlu et bakiiimmm... Hadi çocuğum hadi evladım... YTD :wave:
Kademeler arasında neden bu kadar fark oluyor? Sanki herkes tutturduğuna satıyor...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
38-39 bu kağıda yatırım yapanı ve spekini memnun etmez ... Eğer ki para kazanıyım deniyorsa 70 lere doğru endeks kadar prim yapmalı... Sadece temennimdir ve mantığın gereğidir. ytd.