Daha ne kadar tecavüz edebilirler ki kağıdı zaten 2.85 ten alıp 4.36 ya götürmüşler. Nolacak 1 tl mi olacak.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Daha ne kadar tecavüz edebilirler ki kağıdı zaten 2.85 ten alıp 4.36 ya götürmüşler. Nolacak 1 tl mi olacak.
Ha 2.50 'ye gelirse 20.000 aldık bir 20 bin daha alır maliyeti düşürürüz ama dua aşamada satmak mantıklı degil
Denizin satisi 2019un ilk ceyregine kaldi başkan
LG-H542 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bas bas bas gel aşağı geeeeel en az 1.70 istiyorum gel
LG-H542 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bilen bilir bilmeyen ve isteyen de hdfgs in topiğine girip bakabilir zira orada da 6 hareketinden sonra hisse bedelsiz verip sonrasında 4 lerde tutunup 250 lere geldiğinde de sizin gibi yazan çizenler vardı biz de kendilerine bu hisse ilk 1.70 lere gelir sonrasında da biraz daha salıp bedelli haberi patlatırsa görürüm demiştim ve tamda dediğim gibi oldu ha ben de kol kestim orada ama çok defa da uyardım insaniyet namına tıpkı burada geçen hafta (geriye dönük fazla değil 6-7 sayfa okusanız görürsünüz) uyardık ama bir hırsdır gidiyor. ne diyim inşallah burada da öyle olmaz:yes::notr:
ytd.
yorulmayın diye kendim aldım getirdim. hissenin her noktasında yazmışım şu 2 haftalık süreçte başında demişim ki 3 liradan almayan gider 4 ler den alır sonra da oturur ağlar bu borsa garip bir yer bile demiş miyim demişim sonra geri gelirken atlamayan size tuzlatırlar çeyizlik yaptırırlar demiş miyim demişim ahanda belgesi:rules:
mesela şuan bu hissenin 2 hafta önceki toplama hareketi gibi mal toplanan 3 tane hisse takip ediyorum ama etik olmadığı için buradan paylaşmayacağım ve eminim o hisseleri de bugün buralardan almayanlar 2 hafta içinde gidip zirvelerden almak için sıraya girecek:rules:
doğrudur kardes. ama anlamadigim onceden beri bi sahibi vardi bu tahtanin. nasil olduda bu hasan mese tayfasını soktu tahtaya. ytd.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.