Ne alaka en kısa yolu sordu soyledim.Ne uzatıyorsun anlamadım.Streslisin biraz galiba .
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Arkadaslar tesekkurler cevaplar icin. Gece hafta persembe gunu basvuruda bulunmustum. Bakalim onumuzde ki surec ne gosterecek. Hayatimda ilk kez bir dava surecinin icinde buluyorum kendimi. :)
Abd-İran gerilimi bütün dünyada bir numaralı gündemken ve Abd sürekli asker yığarken bölgeye bir sıcak çatışmadan en çok etkilenecek ülke olan bizim ve piyasanın bu durumu hiç umursamaması çok ilginç.
Adreste sikinti yok. Benim olay bir dolandiricilik faaliyeti. Kisi hakkinda biraz bilgi edindim emniyetten. Adam tertemiz ama bu yaptigi seyleri yok saymamizi saglamiyor. Her seyin bir ilki vardir.
Ben savciliga elimde ki butun deliller ile basvurdum ve simdi beklemekteyim.
Eger Savcilik bunun bir dava konusu oldugunu dusunurse muhtemelen sorusturma ya da kovusturma asamasinda UZLASMA yapmamizi isteyecek. Simdi bu Uzlasma nasil oluyor.
Ornegin bu kisi beni 5000 TL dolandirmis, haksiz kazanc elde etmis olsun. Uzlasma sonunda ben bundan daha fazlasini isteyebilir miyim, yoksa orta bir nokta da mi anlasmak gerekiyor. Daha once uzlasmaya giden bir kisi var mi aramizda.