Yani virus olmasa trump devammi edecekti :))
Printable View
Yani virus olmasa trump devammi edecekti :))
Bu konuda peygamber efendimizin bi sozu var
Der ki
Savas hiledir
Sildim yorumu be ya...Alıntı:
Vaziyet
@vaziyetcomtr
·
5s
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kuran'daki Bakara Suresi'nden alıntı yaparak "Muhakkak ki sizi biraz korku ve açlıkla; mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle deneriz. Sabredenleri müjdele!" dedi.
Cüneyt Akman
@cakman4
·
5s
Bu döviz müdahalerinin yapılış şekli giderek acemice bir yönteme evriliyor. $'da 14'ü savunan bir pozisyon oluşturuluyor ve olası kırılışı halinde daha hızlı yükselişi tetikleyecek zayıf teknik bir direnci Merkez kendi elleriyle inşa ediyor.
Tarikatlar farklı, cemaatler farklıdır. Mesela Adıyaman'daki Menzil, Türkiye'nin bölünmesinin önündeki setlerden biridir. O da tarikattır. Haberin altinda "Tarikatlar ve cemaatler kapatilsin" diye cok sayida mesaj var, onun icin yazdim. Tabii bu pislik adamin savunulacak hic bir tarafi yok.Alıntı:
Sᵒᶰˢᵘᶻᵃ ᵏᵃᵈᵃʳ ∞
@__A_TA_KIIZ__I
Konya’da erkek çocuklara tecavüzden tutuklanan 62 yıl hapis cezası verilen Faruki Tarikatı’nın Konya halifesi Süleyman Işık, Yargıtay tarafından “Çocukların rızası var”diye beraat ettirildi. Adaletiniz batsın!
Burada amac, ulus devlete faydası olabilecek bir yapinin kapattirilmak istenmesi. Yargitayin yaptigini ancak boyle aciklayabilirim.Alıntı:
Aytun Çıray
@TCAytunCiray
·
3s
Dehşet içindeyim!
Dun de Menzil mensubu bir bashekim hastaneye geri donmustu.
Abdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
·
14d
Asgari ücret en az net 10 bin TL olmalı.
Not: İşveren ne yapacak, devlette para var mı vs demeyin gayet iyi biliyorum imkanları
Ama
Sizlerin de bilmesi gereken Şeyh Edebali’ nin Osmangazi’ye söylediği gibi “Ey oğul! İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.”