sanal çocuk palavrayı bırak dün Abka nın koyduklarına göre batıksın hala ne anlatıyorsun ,
baba kar ettim diyorsun ya baba tikilmişin Abkanın koyduklarını uyguladıysan
Printable View
şu grafikte short açıp 2 gün önce hayvani kar nasıl elde edilir...
viop bilen biri bana anlatabilir mi?
https://i.hizliresim.com/gkt51cn.png
çıkamıyor muyuz düşemiyor muyuz?
Parti parti birer kontrat şort yaparsın en yüksek gördüğünde de 331 tane yaparsan hayvanı kar olur[emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neyse işimize bakalım...hayal aleminde yaşamaya devam edelim... :)
Aselsan
Kapanış (TL) : 68 Hedef Fiyat (TL) : 77 Piyasa Deg.(TL) : 155040 3A Ort. İşl.Hac.(mn$) : 102.9
ASELS TI Equity- Öneri :TUT Get.Pot.%: 13.24
Aselsan yaklaşık 2 Milyar Dolar büyüklüğünde iki sözleşme imzaladı
Aselsan Tusaş ile toplam 1,2 Milyar Dolar ve 20,6 Milyar TL değerinde iki uçak modernizasyonu sözleşmesi imzaladı. Teslimatlar 2023-2033 yılları arasında yapılacak. Yeni rpoje Aselsanın son çeyrek itibari ile 8,2 Milyar Dolar olan bakiye siparişlerninin yaklaşık %24 üne denk geliyor. Pozitif.
Bende pozisyonlarının gerçekliği konusunda şüpheliyim, birde anlamadan eleştiri yapıyor, xBank larda BofA birini alırken diğerinde mal yediriyor diyorum, üstüne takas da paylaşıyorum, YKBNK ı gösterip primlendiğini yazıyor, tmm yükseldi, ama benim kastettiğim BofA nın mal yedirmesiydi, BofA 2gün AKBNK alıp 4gün İSCTR verdi, AKBNK da dün satışa başladı, BofA aynı günde 1-2 banka alıp 1-2 banka verebiliyor, eğer sattığı banka düşmediyse onun nedeni başka bir kurumun alışıdır!