Printable View
Alıntı: Originally Posted by vioptrader09 Not tek kademe gelecek gibi duruyor bugüne bakilirsa pala olsam buradan kütür kütür basardım...diye düşünen bir benmiyim. ?
Alıntı: Originally Posted by vioptrader09 Bimas çok değil bugün yarın anlarsınız hikayeyi yazdık çizdik.mesele şu haberi not oncesi verip kopurturlerse vah ki haftaya halimize Ben yazdığınızı kaçırdım. Nasıl bir beklentiniz var? Short açmayı hala düşünüyorum, böyle yazınca tereddüte düştüm.
Topic istatistiği : Viop LVIII - Kim Yolladı? (hisse.net)
Alıntı: Originally Posted by EMLAK pala olsam buradan kütür kütür basardım...diye düşünen bir benmiyim. ? Adamın elinde tek not mu var bi hisse haberi ile uçurur isterse
Alıntı: Originally Posted by manif Ben yazdığınızı kaçırdım. Nasıl bir beklentiniz var? Short açmayı hala düşünüyorum, böyle yazınca tereddüte düştüm. Açmayın acilacaksa turuncu market..beklentiyi görürsünüz bir iki güne forumda aylardır birkaç kez yazdım stop..bim isini
Alıntı: Originally Posted by vioptrader09 Adamın elinde tek not mu var bi hisse haberi ile uçurur isterse hisse haberi gelirsede iki kat daha basardım.. :he: bu ne yaw. up up up.
Alıntı: Originally Posted by EMLAK hisse haberi gelirsede iki kat daha basardım.. :he: bu ne yaw. up up up. En tepeden yapacak onu kimseye fırsat vermeden ykb olayı gibi
Alıntı: Originally Posted by vioptrader09 En tepeden yapacak onu kimseye fırsat vermeden ykb olayı gibi bim en tepede zaten :he: :drunk::drunk: