sesi kesildi birilerinin, abiddük gubbidük yazmaklınan olayu demuuu. piya$$a koparkende yaz az agam üzülme laf komayızz
Printable View
sesi kesildi birilerinin, abiddük gubbidük yazmaklınan olayu demuuu. piya$$a koparkende yaz az agam üzülme laf komayızz
Yatırım finansmanın aldığı her kağıt sonrasında düşer
Gördüğüm luzum (siz luzumsuzluklar olarak okuyun) üzerine Caho ve Vicente Nickli forumdaşları engelledim. Kendilerine esnlikler dilerim.
Bir adam hisse netde alınabilecek en büyük cezayı alıp geldikten sonra yine ona buna hakaret ederse
Nedir bu.?
müsadenizle:''BETER OL DOLAR'' diyeceğim...
varantcıya varant trader nicki yakışır üstat . varan diyorsun başka birşey demiyorsun.
benimki genel konular.
emlakta balon patladımı varant marant kökünü kazırlar :)
consensus sensör nickinden iyi ama dimi ? :he: emlak ??
orda ince bir mesaj var ama neyse diyelim.
çekeriz sanal olarak tanıdığım bir dostumuz memleketimize geliyor doğal olarak bizde irtibat için yazışmamız gerektiğinden belki siz zatı muhteremler rahatsız olmuşsanız özür dileriz
gerekirse halayda çekebiliriz
insanlık vazifesi ne gerektirirse elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın . saygılar
kişisel kanatim: TL de değerlenme olacak..ne kadar olur?..ama birisi REST i çekti gibi..
Gram altın cortları kapadım. 3000 tl zarardan 400 tl karla kapayabildim.
05/09/2018 16:23:18 *MERKEZ BANKASI 1 AY VADELİ TL UZLAŞMALI VADELİ DÖVİZ SATIM İHALESİNDE TEKLİF TUARI 0, GERÇEKLEŞEN TUTAR 0
bu ne ula şimdi
ben kaloriferciyim finans uzmanı değilim insanlar benden de cahil anlaşılıyor Grafiğe bakıyorum 4,80 üzerinde hala yukarıya gidiyor sanki hiç rakam okumayanda doların çok büyük değer kaybettiğini düşünecek nerdeyse ..
http://i63.tinypic.com/24g0eb8.jpg
dolarda poz. açmakta zor..karın %15 i vergiymiş..teminat 1.340
komisyon yüksek..
Emlak balonunun patlamasına daha bir seneden çok var.
Bu arada biraz daha şişer.
neyse makarayı bırakalım. abi sizin at iyi gidiyorda benim at hiç gitmiyor. bi çapanoğlu olmasın bu işte:)
hayırlı akşamlar dostlar ....
http://i63.tinypic.com/og4z9.jpg