Banka %40 dan kredi veriyor
%20 den mevduat topluyor.
Kötü gibi valla tl mevduat yatırımı yapmazdım kendi projeksiyonumda.
Printable View
Banka %40 dan kredi veriyor
%20 den mevduat topluyor.
Kötü gibi valla tl mevduat yatırımı yapmazdım kendi projeksiyonumda.
Kesinlikle katılıyorum faiz artışı olmaz bencede
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reis başkana güveniyorum,
bu hafta üst dirençe kadar getirecek mi doları,
çıkış hızına göre tepede verebilirim benjamini
bu kanal içersinde trade edebilme imkanı verirse çok ekmek yeriz çokkk
sadece ******** bankalar bahçe makası kullanmasınlar,
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...55080c882e.png
bayramda doları 8 lira yapabilecek dıs gucler butun bayram uyudular hatta doları 6 liraya cektiler ..nedense bankalar acılınca harekete gectiler ve tl ye %4 deger kaybettirdiler..vay ic gucler vay ..ic gucler nasılda zıplattılar ..tl den baska en yuksek deger kaybı %1 le guney afrika randı ..baska da deger kaybeden yok .aksama a haberden sunu bekliyorum bayram bitti dıs gucler ekonomiye saldırıya gectiler ..bunun adı develuasyon yapmak baska hicbirsey degil .
forumun başlığı olan mevduat oranı paylaşacak, gırgır yapmayacak burayı kahvehaneye çevirmeyecek arkadaşlar aranıyor..
ya döviz forumu var evladım oraya gitsenize..
çok ilginç..
katkıda bulun, boşa lakırdı yapma..
syg,
enpara en uzun vade ve en yüksek tutarda % 20'yi göstermiş.
cepteteb te ise bu oran % 19,50
bir şey dikkatinizi çekmiştir sizin de. haberlerde cumhurbaşkanı mevkidaşıyla görüştü, maliye-hazine bakanı mevkidaşıyla görüştü diye geçiyor. aldıkları aksiyon sadece mevkidaşlarla görüşüp ahh ahh vahh vahh demelerini mi duymaktır nedir?
Odea dan ısrarla 23 alaya çalıştım ama nafile...20.50, başka bir bankayla görüştüm o da 20.50
borsada voip te bayram öncesi takasbank verilerinden oranların 25-26 dan bağlandığı bir ortamda aracı kurum 2 puan senden çarpsa 23 den bağlıyabiliyorsun........ Ne diye bankayla uğraşalım ki.....
Abdüllatif Şener
Abdüllatif Şener
@senerabdullatif
·
25 aug.
Ocak 2018’de 1 dolar = 3,77 ₺
24 Ağustos’da 1 dolar= 6,03 ₺
Aradaki fark. = 2,26 ₺
8 ayda dolar ne kadar artmış?
EL-CEVAP : %59.9
Peki 2007 sonundan bugüne artış ne kadar?
EL-CEVAP : %600
İŞİN ÖZETİ : On yıldır ABD dolarına hizmet eden bir iktidarımız var!
TEB de marifetli hesapı olanlar kontrol etsinler...
13/06/2018 açılış tarihli %17,5 oranlı olan hesapım,14/08/2018den beri %8.25 faiz oranına düşmüş....
Açıklama yapamadılar,yazışıyorlar...
90günlük sürenin bitimi 11/09/2018...
Bozuk çaldım bekliyorum neticeyi...
t bnk 21
burgan 20.5
burgan da güldüren hesap günlük 21 veriyor (90 gün hoş geldin) alt limit yok sanırım hesap açtım 29 unda vakıf dönüşüm var
%50 dolara geçerek kalan tl yi burgan a yatırıcam da...
burgan hakkındaki görüşleriniz???
şimdiden teşekkürler saygılar.
Abank 35 gün % 21,25 temdit...
odea 35 gun %21 ,kararsız kaldım ,3 eylul e kadar gunluk %18 teklif ettiler ,ne dersiniz ?
hala TL muhabbetimi yapıyorsunuz?ha 17 ha 21 ne farkeder? 30/11/2016 tarihinde TLden kaçmaya başladım(3.43) ve şubat 2017(ort. 3.55) de tamamladım. 2017 boyunca ucuzdan dolar depoladım.2018 boyunca diplerden dolar depoladım. şu an kral gibiyim. %5 faizden yatıyor dolarlarım, kambiyo karı yetmezmiş gibi üstüne dolar faizi bonus geliyor. missss gibi. :halay:
http://www.paraanaliz.com/2018/rapor...ekliyor-25537/
Morgan 250 baz puan artış bekliyormuş !!
Dolar aldı başını gitti 250 baz puan!
Enflasyon eylülde en az 17 en fazla da 19 dolaylarında gelir.
Bankaların net faizlerin 21'den bağlasak bile 16 civarı en fazla.
250 baz puan hiçbir şey ifade etmiyor.
Göz göre göre yerli ve milli parada kalmanın sancısı.
Son zamanlarda takasbank oranları şeklinde aracı kurumların yüksek oranları paylaşılıyor, konuya çok vakıf değilim, bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi? Bu oranlar hisse alımında kullanılmamış boşta duran paraya gecelik repo şeklinde verilen oranlar değil mi? Aracı kurumların bu yüksek oranlara çıkmasının nedeni ne? Hangi aracı kurumlar? Ve varsa aracı kurumdan nemalanan paranın ilave riski ne? (Aracı kurumun batması, vs?...)
bende TL kalmadı en son 4,75 ten almıştım. yine TL bulursam lokal diplerden alırım. benim taktiğim zirveden %10 düştüyse AL AL AL. dahada aşağı gelirmi? evet gelebilir ama bu teknik hep bana kazandırdı. bir de istisnalar var mesela seçim açıklandığı gün dolar 4'e kadar çekildi ben bammm diye 15k $ aldım.daha sonraki ay 4.22 ye çektiler nedenini hatılamıyorum bir 10k oradan yapıştırdım. artık elime tl geçerse hemen almıyorum fırsat bekliyorum
O dönem ben de almıştım. Seçim olacak diye geri çekildiğinde, 60-70 kuruş kar ile bozup TL'ye geçtim maalesef faiz de iyi diye düşünüp. Büyük resmi kaçırdık. Haklı olduğunuz kanaatindeyim. Doların düşmesi için bir sebep yok.
Sıkılaştırma hikaye:
https://www.haberturk.com/konutta-ve...118646-ekonomi
İnşaatçıları kurtaralım dolar 10 Tl olsa da problem yok.
Ahme algı yapmada üstüne yok :) dolarda olan için enflasyon tabi hissedilmez