Şübe ????
[emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Amerika kıpkırmızı yine. BİST te nasıl yansıyacak bakalım
Amerikan borsalari gözü diktiler yine taa assagilara..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takip ettigim cogu hisse yarı fiyatına.. Yinede su siralar biste girmek bana intihar geliyor... (2000 yilindan beride alir satarim takip ederim )
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok belki ikili dip yapıyorlardır
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankadan işlem yapanlara göstermeyecekler herhalde tekrar 5.50'yi. Dolar lobisine giremeyeceğiz anlaşılan @bonocu78
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Teb marifetli 24 e dusurmus. Vay anasini
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İcbc den indirim geliyor..demekki bu ülkede enflasyonun hiçbir önemi yok..dolar yukarı faiz yukarı dolar aşağı faiz aşağıya
1 ay sonra stopaj indirimi bitince uzatılmazsa otomatikman 22 lere inecek oranlar ..uzatılır gibi sanki secim varken hele...sonucları iyi oldu indirimin ..birde tamamen 0 a dusuyormus olurmu olur secim varken oynaklık olmaması lazım ..yoksa kazanmak onceki secim gibi cantada keklik degil .:)
tl nin deger kazanması bize ozgu birsey degil ki az bile deger kazandı bu faiz oranlarıyla ..rusya brezilya parası da bizim kadar deger kazandı zaten son 2 ayda ..tl geri kalmıstı rahip bırakılması bunu digerlerine yetistirdi hepsi bu kadar ...tl ekstra deger kazansa 5 lirada olurdu su an yoksa .
Denizbank 24.75
Akbank 24.75
Finansbank 25.50
1mio+
akbankta gecen hafta 24.10 aldim max 1 milyona uzerini vermediler
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vov hesap ne zaman cıkartmıs 1000 tl den 2000 e bosta kalanı ...bankalar da caktılar baktılar 32 likler ile gunlukler arasında faiz farkı kalmadı gunluklerde bosta kalanı yukseltmeye basladılar ..bazıları hic bırakmıyordu eskiden..simdi bosta bırakmayan tek vakıfınki kaldı haralde ..turuncu da var ama onun oranı yaramaz 22 ...32 likler 200-300 baz yukarda olurdu gunluklerden simdi esitlediler hep ..gunlukte kalsan bi olay 32 lik kalsan bi olay ..milleti arada bıraktılar bu oranlarla .
Denizbank ile çalışan var mı? Günlük ne veriyor arkadaşlar?
eft havale ücretleri var mı? Hoşgeldin faizi günlük mü?
Gariban babası Aktif kaldı piyasada.
Bono al sat yaptım 724 günlük bono %28 faiz. :)
Dolarda 5.2-5.3 olana kadar böyle devam.
Ppk da faizin sabit kalmasını piyasalar takmadı bakalım stopaj indirimi konusu ve 4 kasım iran ambargo konusunda nasıl tepki verilecek
üstat merhaba,
aktif günlükde oran yükseldiği zaman bonuyo bozup tekrar aldığımızda yüksek orandan bağlamış oluyoruz. Oran düştüğünde ne oluyor.Şuan vadeye kalan gün 339 gözüküyor. 339 gün daha 26,40 dan almaya devam mı ediyorum. Bugün oran düşse düşükden mi hesaplıyorlar.
iyi günler
18 eylulde vade donusumde faizlerin en sozde kızgın doneminde 96 gunluk %33 den baglamistim...bu sabah pişkin bir sekilde subeyi aradim bunun vadesini dahada uzatabilirmiyiz teklifinde bulundum...şefleri bana oglen yemeginde gel sana taner borekten caddede kiymalisindan kol boregi ısmarliyalim yaninda ayranda dahil dediler:))
Burgan temditler için geçen hafta 25 veriyordu ,bu hafta için 23.50 teklif ediyor.Düşme eğiliminde şeklinde belirtiyorlar.
Güldüreni ise hala 26,kullanmayan kaldı ise stopaj indirimi ile cazip duruyor.
N kolay bono oranı yarından itibaren 27.50 olucakmış yoldaşlar bugün fullesinler bol kazançlar.
Oran dustugunde elbette gunluk bononu bozmuyorsun...daha dogrusu tamamini satmadigin surece %28 faiz vade sonuna kadar devam eder...gunluk faizin dusmesi seni etkilemez...tersi olursa yani gunluk faiz yukselirse bu sefer tum bonoyu satip yeni yuksek olan gunluk bonoyu satin aliyorsun..
Chucky68 ustune birde dcd yaz.kadayifli ve kaymakli🤣
Chucky hocam merhaba, Bugün Nkolayda 28 oranla düşük miktar bono alsam hesabımda dursa mevduat vade dönüşümde parayı aktarsam yine 28 oranla alma imkanım varmı.Yoksa güncel oranmı geçerli olur.Hesabımda 28 oranla bono olduğu için aynı hesaba yine aynı oranla alabiliyormuyuz.
Öyle bir imkan yok dolar, hisse vs. alıyorsunuz gibi düşünün. Eskiler eski maliyetle faizlenir. Yeni aldığınız yeni maliyetle.
Aktif'in burada yaptığı tek güzellik eskiyi eski fiyattan alıyor. Böylece faizler inerse kar etmiyorsun çıkarsa zarar etmiyorsun.
Normal tahvil bonodan avantajlı yani.
istedikleri kadar düşürsünler faizleri, onlar düşürdükçe daha çok dolar almaya özendiriyorlar insanları.
isminden dolayı antipati duyuyorum... yanımda akıllı telefonum yoktu , caddede yürürken orta yaşlı bir hanfendiye afedersiniz , burada burgan bank varmış nerede acaba diye sordum ... ne varmış diye soruma soruyla yanıt verdi... burgan bank , banka şubesi dedim... yüzüme garip garip baktı anlamadı ismi , İlerde İş bankası var deyip , yoluna devam etmişti :)
5.50 kırılırsa 5.30-4.90 bandı ikinci alım bölgesi
Gunluk bonoyu alirken vade secenegi sansin yok...ne verirlerse hangi vadeyi layik gorurlerse onu satin alabiliyorsun...yanliz diyelimki vadeyi begenmedin daha uzun alip garanti olsun dersen gun icinde birkaç kere al sat yaparak daha uzun bir %28 lik bonoya denk gelme sansinda var...
%28 den bugun aldin diyelim...buyuk asil paranin vadeside atiyorum 15 kasim olsun....bu buyuk parayida nkolay gunluk bono almak istersen yani mevcut icerde duran %28 gunluge ilave edemessin...yeni bono satin almak zorundasin..haaa diyelim gunluk o tarihtede %28 devam ederse o zaman tum parani 28 gunluge al sat yaparak koyabilirsin...yok eger gunluk faiz dusmusse o zaman dusuk faizden yeni paranla bono alir eski 28 faizin devam eder..
Merhaba ,
250.000 ve üstü tutarlar için 32 -70 gün vade aralığında faiz oranımız %28 , 70 gün ve üzeri için oranımız %29 ‘dur.
USD %6 , EUR %3.50 dir.
N - Kolay günlük hesabımızın faiz oranı %28 olup , alt limiti bulunmamakta üst limitimiz 750.000 TL dir.
Bilgilerinize sunarım.
ben odea dan 25.80 aldim.sizce aktife gecmelimiyim
Aktifbank
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.