Ustadim son gelismelerden haberiniz yok
Ppf ye gectim. 25.52 veren ppf 23.5 e dustu
Printable View
https://i.hizliresim.com/zGm7Oj.png
Benim 6,39 hedefi patlamış. En yüksek 6,24 gördü.. :thumbdown:
Yeşil ortalama 5,4'e yükselmiş. 2016 ve 2017 dipleri bu ortalama olmuştur.(Hatırlatmakta fayda var.)
İki tane olası kanalı çizdim. Hangisinin alt bandını dip kabul edeceği ardından üst banda ne zaman ulaşacağını yaşayıp göreceğiz. :wu:
*Yükselişten bahsedebilmek için önce beyaz ortalama geçilmeli.
Dolarda Yukselis Kacinilmaz (Webster Edition)
[emoji1]
Baslik boyle olsun
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş çirkinleşecek demedi demeyin. Küçük işlerden büyük işler çıkarma gayreti başladı.
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...-is-yapmistir/
yeni başlığımız hayırlı olsun , müjdeler olsun , neyeyse ... https://bit.ly/2WRMEML
salyalarını akıta akıta nasıl saldıracaklarını şaşırdılar günler dir 5 dakka degil 45 dakka görüştü diye
******** medya ayakkabı kutularını bukadar gündem yapmadı şehide kelle diyeni bukadar gündem yapmadı
az goruşse ne yazar çok görüşse ne yazar sana ne sorulduysa rakıbınede soruldu sana verilen süre rakibinede verildi
bakın arkadaşlar bu nekadar aciz caresiz düşmenin sonuçları çünki adam imamoglu için hiç bir şaibe bulamadılar
kendi pisliklerinde bogulacaklar
türkiye cumhuriyeti istanbul belediye başkan adayı
kürdistan dedi amk medyası haberin varmı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordu'daki olayla ilgili yargının vereceği karar İmamoğlu'nun önünü kesebilir.
Çok vahim kelimeler bunlar. Allah sonumuzu hayır etsin diyorum sadece.
İmamınoğlu babamızın oğlu değil ama bu üslubta yenilir yutulur değil.
Bir mod görüşmesi ve bir it kelimesiyle oluşturulmaya çalışılan algıya bak.
Neyse gece gece icat çıkarmayalım. Bu üsluptan sonra dolarda seçim sonrası kaçış kaçınılmaz.
Bize dışardan ekonomik saldırıya veya yaptırıma gerek yok biz kendi kendimize yetiyoruz zaten.
İsmini degiştirin bence konunun, doların seyri, dolarla imtihan vb birsey olsun.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aç kapayi Güneysu yapıyor 200 e yaklaşınca acsanizda kapatır. .
(1 sayfada 40 post )
Dolarla dans olmalı konu adı bence...
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
iyice hisse senedi gibi oldu bu iş önümüzdeki aylarda fed faiz indirimine gider ve s400 de orta yol bulunur veyahut yaptırım askeri savunma sanayi temelli kalırsa bence terste kalma durumumuz olabilir çünkü bizim gibi yüksek faiz veren ülkelere rağbet artar ileride batıcaz zaten bu ekonomi yönetimiyle ama kısa vadede terste bırakabilirler bence ne biliyim ben korkuyorum artık şahsen.
Dolar 5 gayme olacak dedik, hala bık bık...
Bizim sivri zekalı yöneticilerimiz kamuda tasarruf yapmadıkça görüp göreceği en dip yer 5.70 civarıdır.
FED gökten zembille dolar yağdırsa yine de 5.70 in altına kolay kolay inmez.
Bu kadar gelir garantili proje, yol, köprü, havaalanı, şehir hastaneleri yapılmışken toplanan vergilerin çoğu yandaşların farkını ödemeye gider!!!
Daha bir sürü gelir garantili yeni şehir hastaneleri açılıyor...
Kol gibi sokuyor yandaşlar!!!
Benim tercihim her zaman emtia dan yana.
Doları sevmem arasıra gir çık için alır satarım. Fakat kağıt paraların içimdeki en dandik paralardan birisi TL dir. Dolar her zaman TL den üstündür. Çünkü üretim gücü var ve rezerv para. Askeri gücü yenilmez şimdilik.
Hazine bu kadar açık veriyorken devalüasyon FOREVER TL de!!!
Sebep dış güçler papaz veya S400 vs vs değil. Sebep hazinenin büyük açık vermesi!!!
Altın 1390'ları gördü, son 5 yılın en yüksek seviyesine çıktı.
Aylık kapanışı 1370'lerin üzerinde yapabiliyorsa, uzun vadeli döviz yatırımlarımın bir kısmını buraya kaydırmaya başlayabilirim.
sabah satış yer mi dolar acaba ben onu merak ediyorum gerçekten bulaştığım güne lanet olsun şu dolar işine.
Abbas yolcu...
https://www.kitco.com/charts/livegold.html
Dolarda kaçanın anası ağlamaz olsun yeni başlık
Veya dolarda kanlı nigarlı ayaz gecelerde olabilir
Şuda olabilir, dolarda gara gara düşünürken ben
Yada burası çok önemli dolar dengelendi.
Sabah sabah kendimi çok esprili gördüm hahahaa.
Moody's 11 Türk şirketinin kredi notlarını düşürdü
20.06.2019, 06:59:56
* * Moody's, 14 Haziran'da Türkiye'nin kredi notlarını düşürmesine paralel* olarak dün de 11 Türk şirketinin kredi notlarını indirdi.
* * Moody's Anadolu Efes Briacılık, Coca-Cola İçecek, Doğan Holding, Koç Holding, OYAK, THY ve Tüpraş'ın kredi notlarını 'negatif' görünüm* ile B1'e indirdi.
* * Şişe Cam, Turkcell İletişim Hizmetleri, Erdemir ve Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın kredi notlarını B1'e indiren Moody's, bu 4 şirketin notlarını olası bir indirim için izlemeye aldı.
* * Moody's ayrıca Petkim'in B1 olan kredi notunu olası bir indirim* için izlemeye aldığını duyurdu.
BAHTSIZ DOLAR
DOLAR FIRARDA
DOLAR MI DOLMAZ MI
BIR ZAMANLAR DOLARDA
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi Dolar mı illüzyon TL mi?:notr:
Moody's boş durmuyor, adeta ABD yaptırımlarının öncüsü rolünü üstlenmiş. Her zaman kararlarında (TR için yakın geçmişte lehte kararlarında da olduğu gibi) ve özellikle zamanlamasında ABD dış politikasının aracı olduğunu düşündürüyor.
5.7739 vurdu çekti.