Bende Mukremin Çıtır abimlen hemfikirim
Printable View
Bende Mukremin Çıtır abimlen hemfikirim
Endeks bundan sonta hep aşşa dovüz yatay. Yatırım tavsiye degil
Yabancıya ucuzdan alıp tüyme fırsatı verenler utansın
Nefesi kuvvetli biri açsın artık[emoji441][emoji441][emoji441]
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler iyi dileğiniz için, yoruldum bu kadar zarardan.
5 ay ara vermek iyi gelebilir. Bir laf söyledim arkasında durayım.
Para kolay kazanılmıyor. Büyükler alıp götürüyor pasta payını.
Bizler küçük yatırımcıyız burada, 10k'sı da 100k'sı da 900k doları da olan küçük oyuncu büyük piyasa yapıcılarına göre ve bizler için alın teri ile kazanılan paralar kıymetli.
Ben 6 ay 24.4+stopaj ile bağladığım paradan sonra geçtim dövize.
2 aydır olmadı baya zarar yazdı.
Bundan sonra belki toparlar. Kim bilir.
Hayırlısı.
Günlerdir konuşuldu birçok yerde herkes ters köşe bu işlerde bir tuhaflık var ne temel ne teknik analiz işlemiyor daha öncede yazdım yeni bir dünya düzeni başlıyor. Kıyamet yaklaştı. Blomberg tv de ışık ökte 400 puan üstü dolar 5.80 borsa 120.000 demişti. O bile soktadir. Emekliyim marketleri dolaşıyorum etiketler sinsice zamlanmis. DTH ler 19 temmuz itibarı ile 1.1 milyar $ daha artmış. Borsa 105 veya 106 binden döner. Birde rusya tarafına mı çekiliyoruz bilemem. Ama $ da herşey olabilir. Kısacası bu kadar kötü beklentilerin olduğu ortamda (S-400, F-35, Suriye, Kıbrıs sondaj) $ artmıyorsa çok başka bir durum vardır. Allah sonumuzu hayırlı etsin
Ben acayim mi. Hic acmadim bugune kadar. Nasil acildigini da bilmiyorum.
Eminim bir ay sonra hayir dualarinizi alirim, hep bana actirirsiniz.
Dolarda Yukselis Kacinilmaz -Bir Cisim Yaklasiyor -
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Atakan Bey açacak sözü var.
Bende bi oyunun icindeyiz onu goruyom bu medyum halimlen
Soyle ki
Almanya hatta avrupanin en guclu kadini merkel gibi goruksede ustune asiri vazifeler yuklenen ursula von der meyen adli bayan
Yanj isin sonunda bizim avrupa birligi macerasi yerine puding vercekler bize ustu cilek dilimli
Ama ondan sonrasi gorukmuyo
Bu kadin normal bi alman degil
Cunku hicbi alman kadin yedi dene cocuk yavrulamaz
Bu yavrulamis ama
Denizli’de doğmuş, İzmir’de büyümüş ve halen İzmir’de yaşayan biri olarak o damadın ağzına yakışmaz şivemiz has Egeli olmadığı için.
MB nın verdiği bugünki faiz kararından sonra; %24 faiz varken dth lar fırsat buldukça yükselirken şimdi 19.75 de dth lar çözülecek ve parayı piyasaya sürecekler beklentisi bana pek gerçekçi gelmiyor, bu yaz rekor turist dolayısıyla döviz girdisinden dolayı piyasa biraz rahat, peki Eylül Ekim geldiğinde turist evine dönmeye başladığında ne olacak merak ediyorum. Cari açık, kısa vade borçlar, işsizlik enflasyon (kağıt üzerinde değil sokaktaki)... Hayırlısı bakalım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Enseyi karartmamak lazım...:)
Bir de şöyle bakın...
Bugünün sonunda, "altın, faiz, BİST ve dolar "dan, sadece dolar artıda...:)
An itibariyle dolar kuru 5,7069...
Tesekkurler rxpu desteginden dolayi
Benim tanidigim ermeni asilli bir aile var. Baba 1 anne 2 tane. Toplamda 23 kardesler. 11 ve 12
Ve iclerinde sadece bir tanesi kiz o da en kucugu. Dusunsene kizin 22 tane abisi var. [emoji3]
Özgür hocayı dinlemenizi tavsiye derim.Yıllardan beri tanırım..İşinde iyidir..
https://www.youtube.com/watch?v=PVRSa6-YCnw
Benim fotoda ki adam kim
Auda Abu Tayi.
Kendisini Arabistanli Lawrance filminden taniyoruz. Cok severim. Simdi o topraklara gidiyorum. Niye diye bir sor. Sirf sizin icin. Dualar edecem size ve hepiniz zengin olacaksiniz.
[emoji41]
Bizim Kayserili arkadaşın 10 tane büyük kardeşi bebekken ölmüş 2 kardeşler .
Arkadaş Mayıs ayında karpuz kırmızı çıkarsa iddaya girmiş annesi çocuk 18 yaşında evlenmisti 🤣🤣🤣
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haci var ya hepimiz ben dahil sinifta kaldik
Medyum demek ister ki
O kadini o koltuga koyan irade. Tabi o ka cocukla hic kariyerdede masallah ve mazallah bosluk mosluk yok hep cuk oturmus hic bosluk bile kalmamis podolsky nin dedigi senin gidis yolunuda cizen irade
Hehe koyde nenemde oniki dene yavrulamis aynen oyle evet cok dogru
karakemal ya da kitapçı açsın.
Ukalalik yapma ...orda engelle tuşu var.kafan basiyorsa o tuşa bas ,bir daha yazılarımı okumazsin.Sana degil dostlara yapılmış tavsiye.sazan gibi atlama hemen.terbiye sınırlarini asma..yıllardır burda tanırlar beni.sendende izin alacak değilim ..
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
57 mesajla akıl veriyor... fesupanallah..
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ege Cansen der ki, faiz indiriminin kurlar üzerinde gecikmeli etkisi vardır. Merkez Bankası, TL daha fazla değerlenmesin dolar daha ucuzlamasın diye faizleri indirdi. Çünkü onlar cari açığı kapamanın hayati bir problem olduğunu anladılar.
Döviz ucuzlarsa Türkiye’nin cari açığı patlar tekrar kötü bir sarmala gireriz.
Not: Konuşmasını geri sarıp kelime kelime yazdım.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...34#post3626034
Açtım. Benden başkası uğurlu gelmedi.
Loan Sharks yani Tefeciler
bugünkü faiz indirimiyle bu tefecilerden kurtulmaya başladık :shh:
umarız 12 Eylüldeki MB toplantısında 275 baz puan daha iner ve gösterge düz %17 olur :ok:
https://i.hizliresim.com/4p1orL.jpg