Demiştim havadan sudan konuşacak diye..
Printable View
Kaldı elimizde miş gibi dolar ağla [emoji27]
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sazan sarmalı bu işler keriz silkeleme öbür adı izler birbirine karışır gerçeği hayal hayali gerçek sanırsın bir bakarsın cepteki paralar uçmuş kayıkçı kavgası arasında kalmışsın
Kayyum atanacak olsa borsa _1 de dolar buralarda kalirmiydi emme maliyet yusek kalınca satamadik
Fake olduğu çok belli İstanbul'a kayyum borsa _ 1 yersen
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kayyum rafa kalktı abd ile ortak devriye atıyoruz ver coşkuyu ver coşkuyu dolarcılara bez getir cafer battık ya la gene
Yahu nereye giriyorlar s400 insider trading tatlı geldi akceteye şimdi kötü haber verip verip mal topluyolar. Ay sonu olsun Suriye'de esatla el bile sikisirlar, ralli oncesi yeterli mali toplasinlar gerisi boş.
Trump, kapalı kapılar ardında değil dünyanın gözü önünde Kürdistan'a karışırsanız Türkiye'yi mahfederim diyor bunlar ise sanki sevgilisiyle kordon boyu tur atacakmış gibi ABD askeriyle devriye gezeceğiz diye içi içine sığmıyor helecanla bekleşiyorlar.. Allah akıl fikir versin diyorum başka da birşey demiyorum...
Kayyum atanacak diye dolar alan olmuş mudur ki?Var mı aranızda?
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
Bence yoktur. Dolarda 5.60 altı yok artık. Sadece kendi yandaşlarına hisse aldırmak için hafta sonu beklentisi yarattılar .. Gerisi hikaye... Merkez bankası kararından sonra dolar ve altın yukarı devam eder. Faizleri sıfıra bile indirseler ki indiremezler. İnsanlar artık bu BİST batakhanesine bulaşmaz diye düşünürüm..
silkeleme işi tamam sazan sarmalı başarılı şimdi 120 loading benjoda 5,5 döner mi acaba
Ne ala memleket , işsizlik bitti , yatırımlar süper , orta doğu çözüldü , tüm komşularla aramız düzeldi.Bu coğrafyanın parlayan yıldızı olduk, Almanya bizi kıskanıyo.
Bu kafayla dolar 3 lira yolcusu , bist 200 bin demek de mümkün tabii...
Hayırlı günler...
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
Şahsen bazı enstrümanlara kategorik olarak karşı olunmasını doğru bulmuyorum. Bist denince aklınıza yekpare bir varlık geliyorsa hatalısınız. Bist'de farklı sektörler, farklı bilançolar var, hepsini aynı kefeye koymak mümkün değil.
Dolara tapmak ya da tümden tukaka etmek de doğru değil, zamanı var, seviyesi var, uygun fiyatla alınır ve satılır. Söylemekten dilimde tüy bitti, kademeli alım satımın hem borsada, hem dolarda yatırımcıya kazandıracağı bir dönemdeyiz. "bu kadar da olmaz" seviyelerinde sürüden ayrılarak kademeli ters işlem yapmak bu piyasalarda kazanmanın tek formülüdür.
Kısacası ne batacağız, ne uçacağız, yalnızca sürüneceğiz. Sürünürkende hafifte olsa yükselinir, sonra tekrar zemine yaklaşılır, yani dar bir bantta ilerlenir. İşte bu dar bandın alt ve üst noktaları alım satım yerleridir. Kademeli alım satımda bu noktalara ilişkin yaptığınız tespitin yanılma paylarına karşı sigortanızdır. Bu taktiğin en güzel tarafıda borsa, döviz nereye giderse gitsin mutlaka bir manevra imkanınız vardır. Yani hiç bir zaman seyirci kalacak kadar pozisyonunuzun esiri olmazsınız.
Lafım size değil ortayadır, yanlış anlama olmasın. saygılar.. :)
.
Itibar puani haketti bu yazi kesinlikle ama sistem verdirmedi.
Syg,
başlıkta bilgi kirliliği olmasın diye özelden aşağıdaki mesajı iletmeye çalıştım. ama mesaj kutunuz dolu olduğundan başarılı olamadım. Mecburen cevabı buradan iletiyorum.
"Sn. Dudu, nazik yorum için teşekkürler. Ben de size itibar vermeye çalışınca hep aynı sorunla karşılaşıyorum. :)
Saygılar.."
akılvar mantık var secim itirazının tepkisinin ne oldugunu gören hükümet ibb ye kayyum atarmı biraz izan
buna ihtimal verip kısa gün karı diye atlayan varsa bu ahmaklık tır
gelelim genel bakışa reis yaklaşık 3,50 gibi bir faiz indirimi yapacagını düşünüyorum
biryerler bir söz alınmış ve aksi gelişmelere ragmen kur baskılanmakta ve destek alımakta
ne gercek enflasyon nede kur gercek rakamlarda
bu işin patlaması gecen seneyede benzemez uc noktalarda geziyorlar
Kucuk yatirimcinin kotu ve riskli sirket seciminin yaninda borsada yaptigi en buyuk hatalardan biriside poltfoyun tamamini bir yada bir iki tane hisseye baglayip hisseye asik olmaktir. Her ky yatirimci gibi bizde gecmiste ayni hatalari yaptik.
Bu seneki polfoyu buyukluk sirasina gore siralanmis asagidaki gibi yaptim. Hepside diplerine yakin seviyelerden alinmistir.
Asels, Thy, Trkcm, Eregli, Petkm, Brsan, HalkB, Soda,sise, Krdmd, isgyo..
Poltfoy Cingenenin bohcasi gibi olmus ama risk ancak bu sekilde minimize edilebilir.
Yeterince primlenmis hissenin payini dusur geride kalan az primlenmis hissenin payini artir.
Yatirim Tavsiyesi Degildir.
Erdoğan: *Anlaşılan o ki müttefikimiz (ABD) bizim için değil terör örgütü için güvenli bir bölge oluşturmanın peşinde.
amacım siyaset yapmak degil
az öz önce malatya konuşmasını dinledim abartısız 10 eleştirisinin 9 nu kendi icraetti
kendi hatalı icraatını sanki başkası icraa etmiş gibi anlatttı ve kalabalıktan alkış aldı
bu ülke yol gecen hanı degilmiş
sanki milyonlarca suriyeliyi babam getirdi
işten atılmaları anlattı
kayyum atayıp 2 secim arası binlerce kişiyi işe yerleştirmek hangi siyasi ahlaka sıgar
kısaca ne bunu adam gibi cıkıp kapı kapı gezerek anlatacak mualefet var sanırım nede anlayacak halk var
kısır döngü devam edecek degirmene artık taşıma su degil manavgat cayını baglasan artık boş
inatla siyaset yapılmaz dünya litaretürün de eşi benzeri olmayan
faiz düşerse enflasyon düşer diyen ekonomi profesör ü akd doç dr reis
bu inadının sonucu nu yine halk çekecek sucu ise dış mihraklar üslenecek
Faizi de en kısa zamanda tek haneli rakama indiriyoruz, indireceğiz. Zaten tek haneli rakama indikten sonra enflasyon o da tek haneli rakamda bitmiş olacak" ifadelerini kullandı.
hadi iyisiniz dolarcılar,dolar/tl longlar .........enflasyonun altına indirirseler politika faizini 6.2 hızla geçilir....
Tam bir oryantal ekonomi politika izleniyor. Baz etkisi nedeniyle enflasyon düşecek zaten. Şimdi faiz indir, enflasyon da zaten inecek, sonra "ben demedim mi" diye cahil kandır. Trajedi.
Kasım ayından itibaren göreceğiz, faiz inince enflasyona ne oluyor.
Portföy aynı. Sadece döviz, altın, gümüş. Bu saatten sonra iktidar değişmediği sürece, küresel krize kadar aynı portföy ile devam. Kısa vadeli hareketlerle, TL ve BIST ile işim olmaz.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın Üyeler,her an bir şeyler olabilirmiş gibi hisseden yalnız ben miyim?:wu:
Faizi düşürecekmiş....
Cahil ..
Düşür , düşür düşür o da seni düşürecek..
https://i.postimg.cc/HnK1YPjN/R-301.gif
Daha bu hesap ta , Likit fonun stopajı, doların yıllık libor faizi (aynı bankada % 2.5-% 3) dahil değil..
Milleti, salak ve cahil kabul edip, o uslub ile konuşanlar,
Bu aziz milletin, nasıl Çarıklı Erkan-ı Harp olduğunu ilk seçimde yiyeceği çok ağır tokatla görecek...