24 unde ppk var günlük daha iyi. hatta ay sonuna kadar bekleyebilirseniz ufak bir artis daha alabilirsiniz.
Dolarda düşüş belirtileri belirginleşiyor. Herkes hesabını buna göre yapsın derim ytd
Kiraz hesabı uzun süredir kullanmıyordum ama açık kalmış, kapatıp açtım %13 veriyor, herhalde şu an için en iyi seçenek %17 ile odea dan 40 gün üzeri yapmak ayın 24 ünde faiz artacağını pek sanmıyorum.
Mt yi arayin guncellesin 16 alirsiniz
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A bank 250k e kadar 32 güne 16,5 veriyor şube değil en para da 92 güne 16,85 veriyor
Chucky üstad 2019 Haziran'da seninle birlikte Vakıfbank tan enflasyon endeksli yıllık bağlamıştım ve getirisi iyi olmuştu,bu süreçtede bir miktar yıllık bağlamak istiyor uygun zamanı kolluyorum, sizin ön görünüz benim için önemli , doğru gün geldiğinde bizide bilgilendirirseniz sizinle beraber hareket etmek isteriz.
Ağbal: Gerekirse parasal duruşumuzu daha da sıkılaştıracağız
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal, 2021 Para ve Kur Politikası metninin sunumunda sıkı para politikası ve enflasyonla mücadele vurgusu yaptı. Ağbal, "Enflasyona ilişkin yukarı yönlü riskler 2021 yılında para politikasının sıkı ve kararlı bir duruş sergilemesini zorunlu kılmaktadır. Gerekirse parasal duruşumuzu daha da sıkılaştıracağız" ifadelerini kullandı.
https://www.bloomberght.com/agbal-da...sunumu-2270727
Mb baskani konusuyor.guven veriyor.sıkı durus devam edecek diyor.tek faiz olacak diyor.bunlar olumlu.enflasyon hedefine ulasicaz diyor.
uzun vadeciler için
2021 yılı sonu için yüzde 9,4 hedefine ulaşma kararlılığı içindeyiz.
dimiş ağbal
Faizler 2021de yüksek kalacaksa erken seçim beklerim ben millet faizden çok dolar kuruna bakıyor,10 güne göreceğiz ne kadar sıkılar
pencereyi koridoru da kapatmışlar hadi hayırlısı artık haftalık takip edeceğiz.
Tek yolu kuvvetli bir resesyon ve düşük büyüme. Alım gücünün zayıflatılması ve bunun enflasyonu baskılaması.
Bunun dışında çözüm göremiyorum.
tek çelişki bu durumun polilitik ajanda ile uyumsuz olması. Zira bu tedbirler minimum 2-3 yıl uygulanmak zorunda.
Böylelikle de Haziran 2023 seçimleri tehlikeye giriyor.
Poltikacı için çok büyük bir açmaz.
Ağbal: Enflasyondaki yükselişin temel belirleyicisinin döviz kuru olduğunu görüyoruz
Yüksek enflasyon un nedeni dolar mış faiz değil miş sanırım..
:oleyo:
ABD ile ilişkileri takip etmekte yarar var.
bir yorumda CAATSA yaptırımlarının hafif başladığını yeni yönetiminde bunun üzerine hemen gitmeyeceğini , TÜRKİYE ye zaman verip gelişmeleri takip etmek isteyeceklerini şayet uzlaşma sağlanamazsa diğer maddelerin uygulanmaya başlanacağını belirten yorumlar.
AMA asıl yorumda söylenen TÜRKİYE nin tamda bu zamanda vatan millet Sakarya edebiyatı ile erken seçim kararını alıp ekonomimize saldırı yapıyorlar mantığı ile bu badireyi atlatacaklarını söylüyorlar. hükümet için en iyi beklenti FON akımlarının yüksek getiri içinde bize uğramasıdır sanırım. bu da olmayacak durum değil bence
Mart nisan gibi enflasyon en yuksek noktaya ulasicak 2021 in ilk çeyreğinde en az 1 faiz artisi sart stopaji uzatmak kurtarmaz önümüzdeki aylarda.
Bu ülkede belli bir yaşa gelmiş olanlar ; her 6 ayda bir dönüş olduğunu görmüşlerdir. Bazen ortamı gererek alttan alınan dövizleri yüksek kurdan gazlarlar. Sonra aniden barış güvercinleri uçmaya, cici sözlerle cilveleşmeye başlayarak borsa - faiz vb. kazandırırlar. Bu işler böyle sürüp gider. Bizim gibiler de dışardan seyrettikleri bu olayları anlamaya çalışırlar. Özü ; Atı alan üsküdarı geçmiş olur. Atın nal izlerini sürenler hep geridedir.
Su yürür yolunu bulur...enflasyon yeni birşey değil hep vardı hep olacak ...enflasyonun yüksek olduğu dönemde çarşı pazarda tescilli iken bile faizi bize 8-9 lardan verdiler...yıllarcada bu faizleri seve seve kabul ettik...üstüne el öptük....düne kadarda faizler çok düşüktü..bakmayın son günlerde havanın yalancı baharına....Türkiyede yılın her zaman faiz hava raporu ya çok kurak geçer yada çok soğuk....ama asla ilkbaharı çok uzun sürmez....
Chucky...............................yeşil
..
Uzun baglayin mumkun olduğunca [emoji6]
Viop teminat mk 14.67% günlük
ünlü menkul 16.50% günlük m+
Altın Dolar Euro 2.El Araçta Yükşeliş Fantazisi kuranlar hayallerini en az 1yıl erteliycekler galiba
Ben doların 2021 yılı içerisinde 550 ye düşeceğine inanıyorum.öncesinde zor ama belki ölü kedi zıplaması yapabilirse de sonuç değişmeyecek.buna göre araç fiyatlarında da düşüş bekliyorum.hep birlikte yaşayıp göreceğiz
Aktifbank internet sayfasına girilemiyor. Bugün başka sorun yaşayan var mı ?
Alooo Aktifbank .... Yöneticimiz uyuyor mu ? ( Aktif yöneticilerini kastediyorum )
Odea92 güne yeni müşteriye 17,50 veriyor net :16,98
en para 32 güne 16,60
ocak 2021 ilk haftası 19 bürüt gözüküyor belki 20 bile olabilir.
A bank internet bankacılığı 250K e kadar 16,5
Şimdi BURGAN, AKTİFBANK, FİBABAK tan atak bekliyoruz.
Sekerbank 32 92 gun 16.50 msj atmış pazarlıkla 17 rahat alinir.500k üst limit.