Beyler sakin
Bunlar sinir zorlama hareketleri bence
Bende kapanış rakamını görelim ondan sonra küfür ederik
Printable View
Beyler sakin
Bunlar sinir zorlama hareketleri bence
Bende kapanış rakamını görelim ondan sonra küfür ederik
+200 puan makas var
Sabah bir ara -500 idi
110700 ustu film kopar
12.ay vade 131 bin gordu. 132 bine bir adet short emri verdim bekliyorum :)
bıst-100 de 10 daklıklarda FİNCAN KULP VAR.
dün gece yarısı bekçiye zor ve silah kullanma yetkisi çıkarılmış.
ilk günden 2 bekçi açığa alınmış.
arkadaş eğitim şart
boy bu olsun yandaş olsun ile bu iş olmuyor.
liyakat şart her yerde
Fed 5 trilyon digital aksam haberi geldi galiba
tüm pozisyonları kapadım bu saatten sonra işlem mişlem yapmam bistte yeni gelen diğer ky'larıda bi soysunlar sonra ağlarlar artık niye amerikada halkın yüzde %80 borsada işlem yapıyor bizimkiler borsaya kumar olarak bakıyor her seferinde aynı terane shortçularmı çogaldı bas alımı kapat makası longcularmı çoğaldı bas satışı aç makası .
Bence filim felan kopmaz
Hatta neah filim koparır diyeyim de aşka gelsin
Debelenip duruyor Tepe işaretlemesini birkaç gün önce yaptık
Anca o tepe geçilirse duruma bakarık
20 yıldan fazladır borsadayım Allah için bir defa tüyo alamadım....
Istatistik , 500 fed toplantisi powell konuşmasinin 498 i arti gap 1 yatay 1 i eksi açılış oldu
o yüzden 110700 dedim .tepe mi olur dagmı olur görcez
Uykularını kacıracak kadar short var bence. Bu zorlama anlamsız hareketlerin baska acıklaması olamaz
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lönkcüler bugün de bir tık daha zengin oldu, fakirliğin gözü cıksın. fakir geldik fakir gidecez :drunk:
çorumlu olan varsa dikkat etsin kendine....
https://www.sabah.com.tr/yasam/2020/...ken-goruntuler
Fed ve ABD duruvereyim mi
Demediği kaldı onu derse anca gaza gelir piyasa
Bu ne la daha ne haber gelecek
Fed med yedü düvel biliyor bence bundan yükseliyor sa yükselsin
Şuan tüm oyun planım Sat / Al
Her yeşil satış fırsatı benim için
Ytd
Bigşort abi bugün makinaya jeton atma sırası kimdeydi abi, sende mi bende mi yoksa secbul da mı
1 ayda aldığımızı 1 günde emlak konutta verdik. Sağlık olsun. Borsaya olan yeni yatırımcı ilgisine bi hikaye lazım. Bedelsiz furyası yakında başlayabilir. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne oyunlar yapıyon pala 110.300 direnç ayağına silkele babam silkele çuval çuval shortçu topla yeter daa çok ucuz kaldık bak abin nereye gitti şu an 114000 olmamız lazımdı eninde sonunda arayı kapatacaksın bir hesabın var deyip izlerini takip ediyoruz hadiii ver coşkuyu
Shortların bu piyasada uğradığı taciz, yılbaşında taksimde turist kadınlarınkinden bile fazladır. Nerden baksan kepazelik
Stop demek hayat demek. 1 short aciyisun çitirlik diye ona stop koymayınca algi short olunca nasi olsa az diye yenilerini yapiyosun ha doner ha doner derken elinde onlarca short olup batıyorsun. Aslında kadar anı ilk actigin poz zararsa ya stop olacaksin yada hiç yeni açmiyacaksin. Batis sadece tek 1 poz ile başlıyor. Yenilere duyurulur.
Sayın sütbıyık,
Şurası var: https://imgbb.com/
Hayali para ile long aciliyor yapacak birsey yok
Abd nin durumu belli cokmus ama nasdag tum zamanlarin zirvesinde ve hala deli gibi artiyor
Anlami yok
teşekkür ederim sayın Dore
ölmediklerine şükrediyorlar..
hayret dışarısı düşerken düşmüyoruz, bankalarda düşmüyor hatta tskb şeker koşmaya çalışıyor...
https://i.hizliresim.com/Ztj4BM.png
Nasdamk in matriks kodu nedir
G...ye inatlaşan donuna s...mış. Dow - 1 e gidiyor bakalım ne kadar dayanacaksın:)