maşaallah (helal olsun hep söylüyorum beni mutlu edecek şeyler dualarınızdır, esas doldurulmassı gereken heybe) yanlış iniş binişlerime kızmak yok.
Printable View
Estağfurullah abi ne haddime.Bu arada sahol ü de unutmayalım müthiş potansiyel var gibi abi
ecilc grafiği lokmana göre bayağı avantajlı görünüyor. sahol yıllardır ucuz bankalar gibi,yatırımcıları sefilleri oynuyor. ağır abidir kendileri,alıp unutanlara kazandırır ancak. bende hiç biri yok,bist 30 zaten almam.dışarıdan maydonoz olup tarafsız gözle fikrimi söylemek istedim affola...
ilacın avantajı endeks giderken gitmemiş olması parayı diğer hisselerde vuranlar doluşacaktır.
hisseyi konuşmanın da anlamı yok zaten, adı üstünde ilaç.
Ne yani hisseler arası pariteyi ben akıl ediyorumda kulağı kesikler edemeyecek mi?
hisseci kolay kolay altına dövize gidemez çok kazanmak ister.
alark & aksa ile daha dün gibi kafa kafaya idi.
mali durumu ikisinden de çok daha iyi açık ara.
tam bir sanayi firması diyemeyiz, alark da değil başka şey bu.
hep takibimde idi de yaw benim param çok daha fazlasını almıştı olmazdı kazıklanmış hissediyorum kendimi öyle durumlarda
şimdi gayet rahatım, 2.92 den kaptırdığım maldan daha fazlasını alabildim.
Borsa İstanbul, Borsacılık Faaliyetlerine İlişkin Esaslar Yönetmeliği'nin "İşlem görmenin geçici olarak durdurulması" başlıklı ilgili maddesi kapsamında bir hissenin iki gün süreyle işleme kapatılmasına karar verdi.
BİST tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamaya göre, Senkron Güvenlik (#SNKRN) pay piyasasında sağlıklı bir piyasa teşekkül etmesini önleyecek şekilde anormal piyasa hareketlerinin oluşması nedeniyle, hisse 22 Ocak 2021 ve 25 Ocak 2021 tarihlerinde olmak üzere, iki gün süreyle işleme kapatıldı.
Borsa İstanbul, Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında 2 hissede 15 gün süreyle brüt takas uygulanmasına karar verdi. İşte tedbir kararlarına ilişkin tüm detaylar...
oyak Yatırım Ortaklığı (#OYAYO)
VBTS kapsamında OYAYO.E paylarında 22/01/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 05/02/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak
Yeşil GMYO (#YGYO)
VBTS kapsamında YGYO.E paylarında 22/01/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 05/02/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak.
BİST'in tedbir kararına ilişkin açıklamasında ayrıca şu bilgilere yer verildi:
VBTS kapsamında getirilen tedbirler; pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
SPK'nın 30/06/2020 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-30 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II, No 15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince #HDFGS ve #LKMNH 'de ortaklık yapısının değiştiği duyuruldu.
Lokman Hekim Sağlık hissesinde yabancı fonun yaklaşık yüzde 1'lik alış yaptığı görüldü.
CELHA & DOHOL - DOHOL tarafından 22,00 - 23,06 TL fiyat aralığından 85.600 adet CELHA payı satılırken, DOHOL'ün CELHA'daki payı %69,83'e geriledi.
DZGYO - Deniz Yatırım tarafından 4,60 TL fiyattan 565.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %75,30'a geriledi.
LKMNH - Mırı Strategic Emerging tarafından 15,04 - 15,64 TL fiyat aralığından 245.000 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %5,99'a yükseldi.
MERKO - Masum Çevik tarafından 7,35 - 8,20 TL fiyat aralığından 7.500.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı sıfırlandı.
PSDTC -
- Nezih Öztüre tarafından 33,34 TL fiyattan 16.700 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %1,74'e geriledi.
- Şirket paylarının geri alınması kapsamında 8.100 adet pay 36,98 - 37,90 TL fiyat aralığından satılırken, satış sonucunda 265.925 TL kar elde edildi.
SEKFK - Şirket paylarının geri alınması kapsamında 50.000 adet pay 7,27 - 7,33 TL fiyat aralığından satılırken, satış sonucunda 296.990 TL kar elde edildi.
SILVR - Burak Sözübir tarafından 7,65 - 10,15 TL fiyat aralığından 430.370 adet alış ve 6.246.015 adet satış yapılırken, şirket sermayesindeki payı sıfırlandı.
Hayırlı cumalar
https://www.ensonhaber.com/ic-haber/...atini-kaybetti
Allah rahmet eylesin, merhametiyle muamele etsin.
ben onu iyi bilirim
14/20 yaşım onun kitaplarını okumakla geçti o dönemde yazdığı kitapların tamamını okudum, bana tarihimi(ceddimi) sevdiren adam güzel insan
e şimdi bakınca kitaplarında hamaset var diyorum ama edebiyat zaten abartı/mübalağa sanatıdır.
hazır kitaptan bahsetmişken vaktiniz olursa
Dursun KUVEL'in ''soylu sessizlik'' adlı eserini okumanızı öneririm.
tarihimizle(ceddimizle) daha bir barışık olacaksınız
biz bu spekleride robotlarıda yenemeyeceğiz
aksayı dün kaldııyorlar diye aldım verdiler, ,ilacı kaldırıyorlar diye ilacı aldım
bugüne bak
lokmanı veriş sebebim aksadaki hareketti
yola çıkmış olan yoluna devamediyor, yatan da yatmaya devam
ama bu piyasa bu hisseyi fiyatlar.
lokmanda city 2.317 m
deuche 2093 milyon oldu
city pt'siye 2.750. m olacak
ben dalgalanıyorum niyetim lokmanları yerine koyabilmek
ilaçda ciddi potansiyel var. 78 den verdim
Bende bugün geçici olarak bagfas ları verdim
https://i.hizliresim.com/GSpVNT.jpg
Kırar da ..... Yolu da uzun ....
Iyi gitti kisa zamanda o yüzden..
Belki devam ederler bilmek zor.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana kolay kolay nasip olmuyor sattığım hisseyi yerine koyabilmek
o sebeple hisseyi pahalı bulsam bile gördüğü zirveye göre iyi bir düzeltme yaptığı için hem daha fazlasıyla yerine koyabildiğim için otkarı aldım.
Eyvallah dostum
Sende
Lokmanda mery /ak bugün satıcı miktar yüksek değil.
Bilimsel bi dayanağı yok
sadece tecrübe büyük çıkış yapan hisseler düşüş trendine girmesi için ya zirvede çok ciddi satış yemesi lazım, ya da 2. kere o zirveyi deneyip malı dağıtabilmesi lazım spek efendinin.
Hisse seçiminde yöntemim(teoride)
hisse uzun vadede mutlaka çok daha yükseklere gidebilecek potansiyelde olmalı
kısada giderse satar geçerim, gitmez se yatar beklerim(lokman benim değerleme bakış açım dışında idi hala öyle, oradaki yabancı alışlarıdır beni cezb eden)
Bir hisse bir önceki günün gördüğü en düşük fiyatın altını görürse ondan o gün hayır gelmez, eğer bir önceki günün gördüğü en düşük fiyatı görüp dönerse bu da ekseriyetle güzel sonuçlanır.
jantsa ile alcar o pay değerlerinde durabilirken otkarın buralarda sürünmemesi de lazım.
pay değerini yazdım diye kızmayın, piyasa öyle mukayese ediyor.
aslında mukayese etmek abesle iştigal
ürün gamına sektörüne ve arkasındaki güce baktığımızda.
son 2 aydır şoww yapıyorsun :bravo:
umarım reelde de bu oluşum içerisindesindir
yapı kreddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
taş koyma
hiçmi müşterilerine tavsiyede bulunmuyorsun?????????????**
Kaplamin
Geçen yıl bir ara bulastigim zamanlar dan biraz sonra internet yasağı vardı.
https://i.hizliresim.com/2D3y7X.jpg
Bantas
https://i.hizliresim.com/Mrte8k.jpg
O zamanlar kaplamini bilici yerine koymuştum. Olmus bilici gibi
Bantas kaplamin gibi olur mu?
Orta vadede tabii.
Valla tahta yapanlar teknik ne diyorsa yapıyorlar.
Hele de boş hisse olunca[emoji4]
E bu da alt tarafı tenekeden[emoji4]
Pek birşey farketmiyor gibi
Nasipte varsa olur Allahın izniyle.
Bizim Nasibimiz de varsa bizde oluruz içinde
Yoksa kaplamin gibi uzaktan bakarız
kaplamin kağıtçı abi bu tenekeci
kağıtçıların içinde en güzeli alka
ben onu bir türlü yerine koyamadığım için almıyorum
ben almadıkça gidiyor.
Ne olduğunun pek önemi yok
Vurunca boş ses geliyor mu
Ambalaj sonucta
Alarko Holding'de yüklü hisse satış hazırlığı
https://www.borsagundem.com/haber/al...irligi/1544634
ASELSAN 2020'de 450 milyon doları aşkın ihracat sözleşmesi imzaladı
https://www.borsagundem.com/haber/as...zaladi/1544603
#AKSEN AKSA ENERJİ - Şirketin %100 bağlı ortaklığı Aksa Energy Company Congo ile Kongo Cumhuriyeti arasında, 50 MW kurulu güce sahip doğalgaz santralinin 30 yıl süre ile işletme hakkına yönelik bir imtiyaz sözleşmesi imzalandığı, anlaşma kapsamında, 50 MW kurulu güç, Aksa Energy Company Congo tarafından kapasite artışı yatırımı yapılarak 100 MW'a çıkarılacağı açıklandı.
#ZOREN ZORLU ENERJİ - Şirket kayıtlı sermaye tavanının 3 milyar TL'den 6 milyar TL'ye yükseltilmesine karar verilirken, %100 bedelli sermaye artırım yapılmasına yönelik çalışmaların başlanmasına karar verildiği açıklandı.
#LKMNH LOKMAN HEKİM SAĞLIK - Mırı Strategic Emerging tarafından 15,04 - 15,64 TL fiyat aralığından 245.000 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %5,99’a yükseldi.
#MERKO MERKO GIDA - Masum Çevik tarafından 7,35 - 8,20 TL fiyat aralığından 7.500.000 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı sıfırlandı.
https://www.youtube.com/watch?v=JosdptD4wtM
yazacak bi şey yok türkü dinleyelim bari:)
Kısa bir fıkra
davacının birisi sorunu olan kişilerin yaptıklarını avukatına anlatmış
avukat davacının anlattıklarını kaleme almış bi güzel anlatmış
davacıya yazdıklarını okuyunca
davacı ağlamaya başlar
avukatı dönüp neden ağlıyorsun der
davacı
ya'' avukatım bana neler yapmışlarda haberim yokmuş ona ağlıyorum''der