Güzel bir gündü, emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar
Printable View
Güzel bir gündü, emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar
aslında içeride hisse alımı yapmak için pek fazla neden yok. en iyimser ifadeyle çok düştük, tepkiye oynamak lazım denebilir.
ama yurtdışı iyi gidince işin rengi kırmızıdan yeşile hemen dönüyor. tepki boyları artıyor.
dax, s&p 500, nasd**, dow jones, nikkei'yi de az da olsa hesaba katan bir sistem bulmak lazım.
nasıl yapılır, nasıl edilir hiç bilmiyorum ama konuşmakta bence çok fayda var. tavsiyesi olan arkadaşları dinlerim.
Jaco bu işin piri, dokunmayın ona :)
garantibnk...6.98 üzeri hedef 7.38
Kaç kişi biçildi bilemem. Ama önemli bir sayıda viopçu kendi işine baktığı, burada hakaret ve küfür okumak istemediği ve başlığın kendisine bir şey katmadığı için de çekilmiş ve nadiren birkaç sayfa bakıp gidiyor da olabilir.
Örneğin Bear_Bull. Battığını kim söyleyebilir ? Ya da aşağıdaki portföyün battığını kim düşünebilir?
Bu nedenle herkesi biçmişler çıkarımı hatalı olmuş bence.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...059f5df967.jpg
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende yazmak istemiyorum da zorlayanlar olunca yazıyorum çiziyorum.
Eskiden ayı tarafına Kuzu bakarda boğa tarafına Allah uzun ömür versin BABO bakardı ,
İki tarafa da yorumlama yapardık , arada mohikana derken herkes kuşçu oldu.:)
Topik çok ilginç tahtanın grafını atıyorsun arkandan pazarlamacı diyen ............... çıkıyor.
Yorum yapmıyorsun batık oluyorsun , :) Bakalım düzelir bir gün.....
Sp500 ün yanına brent şort ekledim 66,23 ...
https://i.hizliresim.com/nbitnD.png
Buda gözünüzün önünde olsun.
Yarın merkez hikayesine 1433 yoklanırsa .
böyle bir formasyon çakabilir.
Burada çok değerli,bilgili arkadaşlar var...
Doğru yanlış herkes fikrini belirtebilir...
Katılmayabiliriz,yanlış bulabiliriz...
Ancak her fikir başka bir bakış açısını dikkate getirir,farklı açıdan bakma imkanı verir...
Ben şahsen çok faydalanıyorum...
Kimse yazmadığında kör ve sağır gibi hissediyor insan...
Ülkeden,dünyadan haberi almak için buraya bakıyoruz...
Bence arkadaşlarım yazmaya devam edin,kırılmayın...
Mesela hemen sorayım size,
Bu günki yükselişi sağlıklı buluyormusunuz,
Bu yükseliş için hacim 21m yeterlimiydi?...
Teşekkürler yapılacak yorumlara....
Hacim az.bence bu tepkidir.30-40 gün daha al-sat piyasası beklerim. defalarca 80-100 puanlık hareketler olacaktır.Orta vadeli alım için SP nin düzeltmesinin sonuçlanmasını beklerim.
İyi akşamlar
genel olarak kimsenin tam battığını ya da çıktığını düşünmüyorum. viopta biraz teminatı olan herkes durumu idare ediyordur.
ama memleketin durumu bıkkınlık oğlu bıkkınlık. herkes bezmiş.
bir şey yazasın gelmiyor, tamı tamına yazsan neler olur bilmiyorsun, bilemediğin için bu kara delik büyüyor.
son 1 haftada çok işlem yapmadım. bugün terse geldim ama çok şükür durum kurtarıyor.
Üç beş aydır 10 tane kağıdın açılış ve kapanış sürekli takip ediyorum. Dün biri 70 kuruş net yukardan kapattı. Bugün biri %6 eksi kapattı. Özellikle artıysa eksi eksiyse artı kapatıyor seans sonunda. Çoğunlukla bir kademe altına yada üstüne yazarak alıp satıyorum
çılgın Türkler :he:
bundan tam 1 ay önce 14 martta vaka sayısı 13.378 miş....resmen ralli yapıyoruz...
Türkiye'de son 24 saatte 310 bin 420 Kovid-19 testi yapıldı, 62 bin 797 kişinin testi pozitif çıktı, 279 kişi hayatını kaybetti.-AA-
Ereğliye top atsan yıkılmıyır.ULEN namussuz neden 2 taban yedin o zaman ,tesus long diye mi.Nitelikli Hırsızlar.
Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlık fezlekesi meclise geldi malum. Geceye ve haftasonuna pozisyonla girmek pek akıl karı değil gibi artık. Bugün yarın sonuçlanacak değil ama bir gece yarısı operasyonu ağbalın gidişi gibi duman eder, sonuçta ana muhalefet lideri. Hatta bugünkü coşkuyu normal şartlar altında söndürecek bir olaydı ama piyasa oralı olmadı.
Robot ile ilgili o küçük kağıtlarda. Diyelim ki 500 lot aldınız pasife de 500 yazdınız. O pasife verir geriye doğru 10 tane 500 aldınız. Siz satincaya kadar basıyor. Devre bile kestirir. Çoğu der aldım düştü sattım yükseldi.
Pala cetonları her gün masadan kaldırıyor...
Dün 21000 bu gün 9400...
500 bin altına indi...
Bu alalacele hareketlerle ne yapmak istemekte..
Bu hızla nereye varmak istemektedir...
Bence sabit kalacak faizler. Sonra dolar gevşeyecek ve abiler dolar toplayacak, sonra halkbank ve ardında faiz indirimleriyle yokarı tekrar