İstediğini yapsın şahit abi, biliyon 23 marttan beridir piyasadan çekildik, klavyeden şort tuşunu söktük, viobda işlem yasağı getirdik Osbir aralığa kadar tatildeyim... Dönüşüm muhteşem olucak sabırla beni bekle :he:
Printable View
3 milyar ne yha, dalga mı geçiyon bidon başkan ?
toplam 2 trilyon dolar borcu var 45 milyon mezunun, bidon başkanın elinin altında sonsuz para basma makinası var, affet geç borçları, nolucak sanki.. hakkatten çok rezil bi herif bu bidon, bence cehape kitle boşuna umut bağladı bu dallamaya, herif reisin ayağına gitti selam vermek için.. görüşmeden de bi şey çıkmadı.. bidon başkan, bidon başkan, vatandaş bekliyo burada senden bi numara çıkmıyo, sedat peker bile senden çok daha vasıflı çıktı, yazıklar olsun sana
na buraya yazıyorum şahap abi 0,25-0,50 point indirim yapacak dediydi dersiniz
Aç o makası aldırma bakalım dün akşamda aynı bko yedin.
eregl 18,50 kırılırsa cümbüş başlar stoplar patlar...
faiz indirimi yapmaz stabil bırakır buraya yazalım ytd
Demir fiyatları enterasan özellikle son bir yıldır....
Şahsen bende kırmızı noktada tamam tepedeyiz diye düşünmeye başlamıştım sonra gitti üzerine 130 dolar daha prim yaptı..
Neredeyse benzer şekilde çıkıyor...
https://i.hizliresim.com/kwo04wr.jpg
versinler yetkiyi gariban bana şakkk faizleri 18 e temmuzda şaakkk 16 e çekerim verin yetkiyi görün etkiyi
bankalar faiz 19 çektik para yatırın deyor.
tüh yemedi pas geçti :oleyo::oleyo::oleyo:
buda faizci çıktı bir türlü indiremiyor... :)
hakkaten enteresan.. faizi indiremiyorlar bir türlü.. hahaha... "10 yaptım faizleri" de düşşün işte..hatta 0 bile ilan edebilirsin.. öyle değil mi? çok yüksek diye arguman üretmiyormuydunuz.. ?? abd de sıfır faiz bizde neden 20 diyordunuz..buyrun indirin faizleri..faiz lobisi yoksa sizmisiniz ??
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası (TCMB), bugünkü Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında politika faizini yüzde 19'da sabit tutma kararı aldı.
Iyi de pas geçti diye neden vadeliye alım geldi. Ne alaka yani?
ödemeler krizine girer osuramaz bile şu an.
En iyimser senaryo, on milyarlarca turizm dolarının her ay ülkeye 4 5 ay boyunca girmesi idi, e o da yok. Ne yapacak?
Geçen sene konutta 0.64 faiz bankalları batırdı, o zaman söyledik kimse dinlemedi tabi herkes evi çaktı geçti evini satan da doları çaktı geçti. E şimdi aynı hareketleri yapacak cephane de kalmadı.
İyi yönü şu, seve seve rasyonel olmak zorundayız çünkü her şey bitti hani orada az bir şey rezerv kalmıştır filan kalmadı tertemiz olduk :D
Rasyonel olmazlarsa bundan sonra, bizimle beraber kendileri de öder herhalde farkındalar. Bize fark etmez yediğimiz buradan köye yol olmuş iki gol daha yesek sıkıntı olmaz.
https://www.youtube.com/watch?v=HlhfuFUvzmQ
Şooookk bir düşüş yaşar mıyız acaba faizler sabit kaldı diye..:oleyo:
Bir yerlerden bir 100 milyar dolar daha bulurlarsa faizi indirirler...Gerçi bulmasalarda indirecekler orası ayrı..
Munzam karşılık oranlarını %50'ye çıkarsınlar bence...
Bir sürü dövizi olur MB...
Mb çocukların plastik silahına sahip.....
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Naci başkasının bostanına girmeye kalktığı için gitti.
Peker analitik olarak sistemin işleyişini anlatıyor,
Millet çıkmış suç örgütü vs onu tartışıyor :)
Yav adam bu ülkenin içişleri bakanlığında oturan kişiye makamına değil yapıcaklarını sıraladı.
Muhalefetin yapamadığını o yapıyor .
Sonuç olarak çağrı sistemin içinde sistem neyi emrederse onu yapıcan yapmayan lav olur.
Nasıl olsa basın elinde 1 sayfa onunla ilgili haber çıkarırsın yeter.
eyyy journalist bu operasyonu kim adına yaptın demezler mi? :)
Sıkı duruş kararlıkla sürecek diyor.. Benim gördüğüm piyasa artık MB gibi bi kurumun varlığını iplemiyor
şenol güneşin maaşı euro üzerindenmiş biz diyoz çanakkale boğazı fedarasyon okuyor cebelitarık bu ne ya millete şeylerini bozdurun derken tff euro maaş mı ödüyro hemde yerli hocaya aslı var mı bunun iyice saf olduk alemde
Şuanda dolarla , borsa ile oynayan kendileri .
Geçen hafta neler olduğunu herkes biliyor,
Belli tahtalarda birileri mal topluyor.
Bu operasyonu kim için çektiniz bre vicdansızlar?
şey niye gevşemiyor ya
sıkı para politik yapacağız diyoruz
aşı işi tamam temmuzda turizm şahlanma keyfisi yapar diyoruz
1 kuruş inmiyor.
madem faizi indiremedi bari şakkadanak 300 point arttırsaydı en azından yüksek kur belasından kurtulurduk
Diyamkine!
Bu FED'in "gonuşmayı gonuşdukları" şeyi dünyaya bir şekilde unutturmaları gerekmez mi?
Sanki heeç gonuşmayı gonuşmamışlar gibi yapıp,
şöyle JAS üstadı da memnun etseler...
EMEKDAR ayusuda besili danadan kesim yapsa olma mı?..:)
onsu gene fazla düdüklediler bence.
fed şahinse bir onsa mı şahin
şahinim dediği an patlayacak o kadar çok balon var ki onstan önce.
burdan alırım 1 dal.
Twitterda artık mantar gibi türeyen traderlardan midem bulanıyor.Herkes borsacı herkes trader.Hala usd ye 3- 4 lira diyen aklını peynir ekmekle yemiş tipler var. Negatif uyumsuzluk diye diye bagırıyor. Sen dunyaya gelirken negatif uyumsuzlukla gelmişsin oksijen israfı. Norveçte mi Türkiyede mi yaşadığını unutuyor bu tipler.Alayının bu piyasalardan silinmesi temennisiyle..
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hdp binasına yapılan provakosyon daha büyük provakosyonlar planlanıyor diyor birisi doğru ise yabancı neden mal alsın ki doğru değilse bu şey neden yükseliyor faiz neden inmiyor oysa kavakçının kızı tercüman olarak bidonla yapılan toplantıya katılmıştı aklımda çözümleyemediğim deli saçması sorular
usta madem faizleri indiremeyecektin ne demeye gazete köşelerinden atıp tuttun yav? ben hala cevap bulamadım abi bu naci ağbal neden görevden alındı? vallahi bulamadım...
Türkiye’ye sürekli operasyon çeken ‘dış güçler’in araştırılması önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi
İktidarın sıkıştığı her konuda gündeme getirdiği ‘dış güçler’in açığa çıkarılmasına yönelik araştrırma önergesi, AKP ve MHP’nin oylarıyla reddedildi.