Printable View
Hazine ve Maliye Bakanlığı, altın alım satımı yapanlar hariç enflasyon düzelmesi uygulamasının, 2024 yılı birinci geçici vergi dönemlerinde uygulanmamasına karar verdi.
Az bir mayıs ayı girsin bakalım,bakalım neler yumurtlayacaklar.çünkü ödemeler dengesi malum hepimiz biliyoruz ne mokoko olduğunu,fısıltılardada bankalarda paranıza dikkat deniliyor,dış kaynak bulamayanlar iç kaynağa yönelecekler,zaten yargı denen bir kurum yok hükmünde hak aramak için tek adamın emrinde olduğundan zaten itibardan tasarruf olmaz diyor,bu yüzden ülkeye dış yatırım gelmesi çok zor,adamlar direkt sizde kanun,düzen,yargı yok diyor kış,kış diyor güvencem yok diye,yurtta zaten kara para aklanıyor,en fazlada borsada,geçen yeni halka arz olan hisseler tepe taklak rönensas yapı,borsadaki adı''RGYAS'' ilk gün tavan çekti,peşi taban,150 olarak arz olmuştu,fiatıda çok yüksekti,bana 3 adet hesaba toplamda 3X13 lot vermişti yani 29,iyiki az vermiş,şüphelendiğim için halka arz olur,olmaz yarısını okuttum ilk günden 150 olan hisse 133.7 kapattı,fısıltılarda gelen paranın %70 kısımı borca gidecekmiş,bu şirketin depremde ne yaptığını biliyoruz iktidar tarafından kollanıyor ihalelerde onları kayırdı iktidar,yani vurgun tam gaz devam,bunlar görülen kısım,ya görünmeyip sayıştayın göz yumdukları ???
VİOP yatay açıldı,endexte 10.000 aşıldı,eskiye göre 1.000.000:p
RGYAS 125 :evil:
Bazı bu forumda ve topikte trol bozuntuları var,birşeyler yazsak hemen üzerimize çullanıyorlar,gerçi hesabını kesiyoruzda,ama memleket soyulmuş,soydurmuşlar görmüyorlar,muhalif cephe belediyelerin açıkladığı borç yekününe karşı dert yanma zamanı değil düzeltme zamanı diye eleştiri oklarını sana fırlatıyorlar,olay dert yanma değil HALKA AK,PAKIN ÜLKEYE NE OLDUĞUNU,NE YAPTIĞINI GÖSTERMEK...
Bu RGYAS Extra fiyat istikrarı sözü vermişlerdi hale bak yandaş şirket bir kez daha güvenilmeyeceğini ispatladı BU FİAT DÜŞÜŞÜYLEN...baş mimarı ne yapıyorsa aynisini yapıyorlar yani TOP YEKÜN GÜVENSİZLER,ky satmada satamıyor çok düştüğü için,123 devre kesti,yani devreleri yandı,temennim 100 altına inmemesi,fiatı yüksek olduğu için öğrencilerin alması zordu.
BJK yine taban 47:evil:,senin etin butun neki 80 üzerine attın,genellikle hiç beklentisi yokken çıktı oraya 5 tl cıvarından,bugün 6'cı tabanı,bakalım nerede soluklanacak,sanmam içinde ky olacağını,yani biri,birlerini düdüklüyorlar,normal yeri 10 cıvarı olması lazım,oda çok düştüğü için,aklıma 15 geliyor orayı 2 tl cıvarından görmüştü,sonra 1.5 olmuştu,yani 10 misli düşmüştü,yani tarih yeniden tekerrür etti:notr:
BJK yine taban 47:evil:,senin etin butun neki 80 üzerine attın,genellikle hiç beklentisi yokken çıktı oraya 5 tl cıvarından,bugün 6'cı tabanı,bakalım nerede soluklanacak,sanmam içinde ky olacağını,yani biri,birlerini düdüklüyorlar,normal yeri 10 cıvarı olması lazım,oda çok düştüğü için,aklıma 15 geliyor orayı 2 tl cıvarından görmüştü,sonra 1.5 olmuştu,yani 10 misli düşmüştü,yani tarih yeniden tekerrür etti:notr:
122 yaktı,sanırım hoop napıyorsun biz yatırımcı çekmeye çalışıyorsun sen çukurumuzu kazıyorsun dedilerki hoop 129 yaptırdılar,bende bu fırsat diye 5 lot vardı 100 lota çıkardım 122-123 topladım postaladım gittim hepsini:yes:,rizeli hemşehrilim sendede var galiba ?
Çoğu hisseler yerlen bir oldu bir güzel topladım,iyi fiattan postalarım:yahoo:
KUDÜS'TE İSRAİLLİ BİR POLİSE BIÇAKLI SALDIRIDA BULUNAN TÜRK VATANDAŞI, İSRAİL POLİSİ TARAFINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ-POLİS AÇIKLAMASI - Reuters News
Özgür Özelin özelliğini bide sevmediğim menemenli derviş mehmedin torunu olan Bülent Arınçtan dinleyin:one:
https://www.msn.com/tr-tr/haber/othe...0f5c5bc7&ei=12
TCMB/Karahan:
-Bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını temel politika faizi olarak kullanmaya devam edeceğiz
Ayni yere çift olarak geçmiş.
Endex 10.100 olmuş,çoğu hisseler satış yiyor :notr:
Altının onsu 2299 dolar,savaş zırvaları şimdilik bittiğine göre dağılabiliriz bir sonraki çığırtkanlığa kadar,tam 100 dolar düştü zirveye göre.
Arjantinlilerin kitlesel göçü, temel ihtiyaçları %50 daha ucuza satın alabilecekleri Şili'ye geçiyor
2004’te asgari ücret 444 liraymış yani 50 kangal sucuk yapar. Demekki bugün asgari ücret en az 999x50= 49950tl olmalı
Brüt rakam o. Neti 318 lira...
https://pbs.twimg.com/media/GMaax52W...g&name=900x900
Emekçilerin 1 mayısı kutlu olsun.
Uzun taksimi hala kapalı tutmaya çalışıyor,taksim demek emekçinin toplanma alanı sesini duyurma yeridir,bide demokrasiden yeni özel anayasadan bahsediyor,sen demokrasiye araç de,mevcut anayasayı tanıma,üstelik bu kuruma çoğu üyelerini ata onlar bile sana karşı gelsin,içerde çoğu masum insanları hapis tut,ordu subaylarına darbeci suçlaması nedeniylen içerde inatlan hapis tut...sadece buna YAZIKLAR OLSUN DENİR,bunu yaşatan elbet cezasını çekecektir.
İşçi bayramı tüm emekçilere kutlu olsun.