Sn Egeduk büyük yıkım var maraşda özellikle diyorlar.
maraş videosu paylaştım buradan 1-2 dostumla ama genele yollamadım açıkcası ama kötü çok kötü.
Printable View
Çoğunluğu Kamu binaları. (ekotv)
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm ülke olarak geçmiş olsun Allah beterinden korusun bölgedeki insanların yardımcısı olsun Allah.
Durum ciddi gibi sosyal platformlardan çok kötü videolar gelmeye devam ediyor.
Şuan Piyasa kimin umurunda fazla aksiyon almaya gerek yok durum netlesene kadar.
Sermaye Piyasası Kurulu nun 06/02/2023 tarih, 2023/6 nolu bülteninde yer alan Kararı ile Borsa İstanbul Pay Piyasasında açığa satış işlemleri ikinci bir duyuruya kadar yasaklanmıştır.
Bu kapsamda Ödünç Pay Piyasası (ÖPP) mevzuatı gereğince 08/02/2023 tarihi itibarıyla ÖPP de emir girişleri yapılamayacaktır.
2023 resmi tatil Günleri Kaç gün?
Yılının ilk ayları yaşanırken, tatil programı yapmak için hazırlıklara başlayan vatandaşlar 2023 resmi tatillerini merak ediyor. 2023'de resmi olarak tatil sayılan gün sayısı 15,5 olacak. Yılın ilk resmi tatili olan 1 Ocak geride kalırken, 2023 yılında yakın zamandaki ilk resmi tatil 23 Nisan olacak.
Cumartesi-pazar 104 gün,çalışanların izin günü de 20-30 gün =149 gün tatil.
Bazen bayram tatilleri birleştiriliyor 3-5 gün de oradan koy.
Depo şartı mevzusu spotta normal hisse al sat yapanları hiç etkilemiyor sanırım? 1 lotluk al sat falan yaptım hiç uyarı falan çıkmadı.
Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki deprem sonrası, bölgeye ilk etap sevkiyat için ulusal kan stoklarının mevcut olduğunu ancak ilerleyen saatlerde olabilecek ilave ihtiyaçlar için, vatandaşları tüm Türkiye'de kan bağışına davet etti.
5 dakika kadar önce ankara sallandı
Pis7 li Adana da tekrar çok büyük deprem olduğunu söyledi,evden zor atmış kendini.
Tv.de Canlı yayında binalar domino taşları gibi yıkılıyor,insanlar altında kaldılar.
Kabus gibi.
Allahım sen yardım et ülkemize.
Az önce 7.5 luk deprem oldu buna artçı dememez
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AFAD Deprem Risk Azaltma Genel Müdürü Tatar: "Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde bir başka deprem meydana geldi. Her ikisi de birbirinden bağımsız, birbirini tetikleyen depremler."
Kaynak : Anadolu Ajansı
sabah foxda ki prof bu fay hatlarını yukarı doğru tetikledi yeni depremler gelebilir dedi pazarcıktan elbistan tarafına kaydı doğu anadoluya doğru itiyor galiba depremi
Vadeli ve diğer hisse vadeliler eksi marja çekti
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ne ya. Bir tane daha 7.6 olmuş.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanki hatay ı kasıtlı olarak göstermiyorlar. Felaketin büyüklüğü gerçketen çok büyük.
Umarım her enkaza ulaşılabilir en kısa zaman içinde.
Hazırlıklı olmak sürekli tatbikat yapmak ne kadar önemli,
eski çalıştığım Uluslararası kuruluşta 3-6 ayda bir olası senaryolara karşı tatbikatlar yapılırdı ve herkes ne yapacağını çok net bilirdi.
Gerçekten bu konularda 3. bile değil 8.. dünya ülkesiyiz.
Son 80 yılda ülkede meydana gelen en büyük iki depremi aynı gün yaşadık.
Gerçekten inanılmaz. Allah yardımcımız olsun..
Zemin kata etki buysa yüksek katalrı düşünemiyorum gerçekten
https://twitter.com/mamankhyam/statu...54965678993408
Ne derece doğru bilmiyorum ama 4. seviye alarm ilan etmişiz, anlamı uluslararası yardım isteği.
Bi tek bana mı öyle geliyor. Sanki Hatay çok daha kötü yıkılmış gibi