Şubat 2023 Endeks 5 bin Garan 21 lira. 8 Mayıs 2024 Endeks 10.200 Garan 86 lira. Az kaldı. Garan endeksi geçince gömçürme time yaklaşıyor.
Printable View
Şubat 2023 Endeks 5 bin Garan 21 lira. 8 Mayıs 2024 Endeks 10.200 Garan 86 lira. Az kaldı. Garan endeksi geçince gömçürme time yaklaşıyor.
Halkbank ve Vakıfbank kâr payı dağıtmama kararı aldığını duyurdu
PGS vadeli -5 ne ola ki?
Erdemir'den 1 milyar dolarlık borçlanma aracı ihracı kararı
S&P GLOBAL :
Türkiye ekonomosinde sert inişi gözardı etmiyoruz
2.çeyrekten itibaren gözlemleriz blançolarda
O işler öyle olmuyor. Bir şirket ile ilgili fikir belirttim al falanda demedim hisse düştü en az 3 kere laf yedim burada.Geçen bir hisse dile getirdim inceden süper bilanço attı bugün tavan olacak belki.Bu diğer hisse için beni eleştiren tavan olan için teşekkür edecek mi? O yüzden ne gerek var.... Bence hiç gerek yok.
Malı nasıl satacak adam. :) Zaten aralıkta yapması lazımdı düşükten mal toplamak için yapmadı. :) Herkese iyi seanslar dilerim özellikle D83 sana. :)
Aha bak yazı yazdım akşam piyasa yükselir sen longum falan yazarsan bende iki kelime yazarım. Özür dileyene kadar böyle.
vadelide destek çizgisi bugün 1182000--1183000 aralığına geldi... ve fiyat buralara yaklaşmış
düşemeyen borsacıların en sevmediği durum... hiç hazzetmezler trendlerinin sorgulanmasını ve gereğini yaparlar
Hangi tahta bilanço fiyatlıyor ismi bilonço zamanı sadece ,
piyasa ekonomik program içinde içerde ve dışardan gelen haber kaynaklı havuçlarla hareket ediyor.
bu yüzden bilançolar düzeltme olarak kullanılıyor çoğu bilançonun bozuk geleceği 3-4 ay önce belliydi.
Essek çiftte atmaya başladı, bakalım altı dan ne çıkacak
tektuda mayın ölmesini bekliyormuş oğlu resmen şova döndürdü işi bilsem daha önce ben gider temizlerdim
TCMB/Karahan: Para politikası duruşumuz ve makroihtiyati çerçeve, mevduat faizlerinin Türk lirasına geçişi destekleyecek seviyelerde kalmasını ve tasarrufların artmasını sağlayacaktır
09.05.2024 10:52:41 TCMB/Karahan: Nisan ayında tüketici kredi büyümesi Nisan ayında, 2023 yılı son çeyrek ortalamasının altına geriledi
09.05.2024 10:52:18 TCMB/Karahan: Para politikası duruşumuz ve makroihtiyati çerçeve, mevduat faizlerinin Türk lirasına geçişi destekleyecek seviyelerde kalmasını ve tasarrufların artmasını sağlayacaktır
09.05.2024 10:51:16 TCMB/Karahan: Likidite gelişmelerini yakından takip ederek, sterilizasyon araçlarını gerektiğinde etkin bir şekilde kullanacağız
09.05.2024 10:50:52 TCMB/Karahan: Menkul kıymet tesis uygulamasını 9 Mayıs itibarıyla tamamen sonlandırdık
09.05.2024 10:50:39 TCMB/Karahan: Ekonomik birimlerin beklentilerindeki ayrışma ve olası oynaklıklara karşı, parasal aktarımın etkinliğini artırmak amacıyla, makroihtiyati politikaları uygulamaya devam ediyoruz
09.05.2024 10:49:46 TCMB/Karahan: Tüketicilerin enflasyon beklentilernin piyasa ile farkının kapanacağını düşünüyoruz
09.05.2024 10:47:49 TCMB/Karahan: Enflasyon beklentilerinin tahmin aralığına yakınsaması, dezenflasyon açısından kritik önemdedir
09.05.2024 10:46:16 TCMB/Karahan: Konut fiyatlarındaki artış hızı önemli ölçüde yavaşladı
09.05.2024 10:44:39 TCMB/Karahan: Son dönemde hizmetler grubundaki fiyat artışlarının, diğer gruplara kıyasla daha güçlü olduğunu görüyoruz
09.05.2024 10:43:34 TCMB/Karahan: Enflasyonun ana eğilimi gerilemekle birlikte, yılın ilk Enflasyon Raporu'nda öngördüğümüz patikanın üzerinde seyretmiştir
09.05.2024 10:42:48 TCMB/Karahan: 2024 yılı ikinci yarısında, parasal aktarımın gecikmeli etkisiyle, iç talepte zayıflama olacağını ve bu sayede cari dengedeki iyileşmenin devam edeceğini öngörüyoruz
09.05.2024 10:41:32 TCMB/Karahan: Enflasyon son üç ayda öngörülerimizden yüksek bir seyir izliyor
09.05.2024 10:38:56 TCMB/Karahan: Parasal sıkılaştırmanın iç talebe etkilerini çeşitli göstergeler üzerinden yakından takip etmekteyiz
09.05.2024 10:38:45 TCMB/Karahan: İkinci çeyrekte iç talep, öncü göstergeler göre ilk çeyreğe kıyasla daha ılımlı
09.05.2024 10:33:39 TCMB/Karahan: Enflasyon görünümünde kalıcı bir bozulmaya kesinlikle izin vermeyeceğiz
09.05.2024 10:33:31 TCMB/Karahan: Enflasyon, hedeflerimizle uyumlu seviyelere gerileyene kadar sıkı para politikası duruşumuzu korumakta kararlıyız
09.05.2024 10:32:55 TCMB/Karahan: Fiyatlama davranışlarını ve enflasyon beklentilerini yakından takip ediyoruz
1 kontrat LONG kalan pegasusçu, 7.000 TL zarar gördü..sabah sabah..
Endeksin dibini ne zaman işaretleyelim?:)
Zeynep Aktaş
@zeynepxaktas
·
12d
TCMB, 2024 yılı tüketici enflasyonu beklentisini +38.0% olarak açıkladı (Önceki: +36.0%)
Ne düşünüyorsunuz bu güncelleme konusunda?
Bu pilav daha çok su kaldırır:)
https://i.hizliresim.com/raptsd1.png
sayas ne yapacaz bozkurt ? 87- 88 mal aldırdı bize müptezelin biri, teknik biliyom ben falan diye kastıran bi geri zekalıya inandık, yüzde 12 haşırt diye girdi, ne diyosun bu grafiğe 80 üstüne atsa bari, zarar büyük
2308 dolar onslarım gelmiş...
gel tezkere gel şafak doğan güneş ardından şelale...bugünde uyuz uyuz kaparız..endekisin heç gücü kalmadı..bi serinlik gelmeli artık yarın...
https://m.haber7.com/ekonomi/haber/3...masi-imzalandi
Bedava vereceklermiş, emeklilere özel, abd ithal,İran bi yada putin bisi yapacak,yada boyun egdiler Karadeniz bitince:)
olasılıklatdan biri diamond formasyon .. 15dk. u100..t1-t1 takip ediyorum.. kısmet... herşey olası.. ytd.
https://i.hizliresim.com/508zaiq.jpg
Sayas ile ilgili Bulut bana özelden sordu. Ben de elimde olduğunu, bilançonun henüz gelmediğini, enflasyon muhasebesi ile ne olacağını bilmediğimi, teknik olarak fiyatın diplere yakın olabileceğini konuştuk. Özel konuşmalar..Burada yazılmadı. .
Burada da hisse ismi vermeden o gün bizim enerjide kırılım olursa diye yazdı bunda bir anormallik yok...Mesajı ortada ..
İlaveten Sayas diye bir isim de telaffuz edilmedi o gün..
Bilanço gelince de Buradan hafta sonu ismini yazdı..Seans da kapalı..
Şimdi burada konu başka.. Ahlaksızlık yapmamak lazım...Bunu alışkanlık haline getiren insanlar var...
Bulut emek harcayıp burada yazılar yazıyor..
Bu tarz paylaşım yapan insanlara topiğe hiç bir katkısı olmayanların gelip gidip laf atması hoş değil. Var böyle 1-2 tip daha...Sıfır katkıları var ama ruh hastası gibi her gün gelip gidip millete laf atıp topiği de geriyorlar
Kışın yanacug komple,oyleki krem bile fayda etmeyecug:drunk: