Spk ve hukuk önünde verdiğim mücadeleye ara vermiştim. Tekrar başlıyorum. Seni inim inim inletecegim Müjdat. Bak hele el mi yaman bey mi?
Printable View
Spk ve hukuk önünde verdiğim mücadeleye ara vermiştim. Tekrar başlıyorum. Seni inim inim inletecegim Müjdat. Bak hele el mi yaman bey mi?
Nitelikli hırsız, spk raporunda. O rapora göre suç duyurusunda bulundum. Arkasını bırakmış gibi yaptım. Bırakmadım. İki evladın yigen dahil. Hepiniz hüküm giyeceksiniz inşallah.
yogun tempodan dolayi uzun zamandir bakmiyordum bu sayfaya gördüğüm kadariyla ilk defa mujdat fabrikasini kurtarmak adina somut adimlar atmaya baslamis. bankalarla oturup anlasma saglasa zaten borcun cogu faiz kaynakli silinir. e gecmiste dardenel neleri sildirdi. kalan borcuda bu jenarator cok deil en fazla 5 seneye oder. yukardaki siparis listesi dogruysa bu haldeki bi sirket icin cok guzel. ama artik mujdatin hic bir dediğine inanamiyoruz siparisler gittikce dogruluguna inaniriz. murat beyi yaptigi mucadeleden dolayi kutluyorum. ayrica anladigim kadariyla ^ genyatirim icinden jenaratoru cikartalim 11 milyonumuzu alalim yanlisindan da vazgecilmis. sorun 11 milyon deil arkadaslar suan ki jenarator genyatirim dir zaten onemli olan aksine jenaratore 4 elle sarılıp mujdata birakmamaktir. cunku ortadaki iflas borc rakamlari şirkete gore komik rakamlar. olurda kurtulursa bu sirket ve borsada devam ederse o zaman hayal edilemeyecek fiyatlara gelecektir. allah alnimizin akiyla kazanip yaptırdığımız paralari fazlasiyla almayi nasip etsin hepimize. ytd.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Var ya, bu akşam bir toplantı olacak. Şişman bir yatırımcı ile. Şişman yatırımcı aç davaları arkandayım diyecek. Finanse edecek. Müjdat ağzından yuttuğu haramları burnundan çıkaracak. Fitil fitil. Stok affı ile ilgili. Aş lerde pay sahiplerinin yönetim ve denetim kuruluna dava açma hakkı kullanılarak olacak. Ayrıca üç yıllık imza yetkisinin aşılması, attığı imzalar ile yaptığı iş ve işlemlerin iptali de olacak. Eski eşi iki kızı yigeni ve Dursun paşa. İnşallah zindanlarda çürüyecek. Eski bir ağır ceza hakimi de avukatligimizi yapacak. YeTeDE
Süper Nuri abinin ağzıyla yazıyorsun...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O da kimmiş? Mynet forumdan falan mı?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.