En sağlamı, hesabı kendisinin kesmesi!:he:
Printable View
henüz bir dava sürecinde değilsiniz sadece vatandaşlık hakkınızı kullanıp şikayette bulunmuşsunuz
onun için davaya kadar soruşturma dava açılmasıyla kovuşturma evresi olarak adlandırılır
kaldı ki savcılığın iş yüküne ve dosya nevine göre şikayetin karara bağlanması bazen yılı bulabilir
onun için savcılık kalemine arada bir uğrayıp kendinize zaman kaybı karşı tarafa da rahatsızlık yaratmayın..!!
arkadaş ben arzuhalci miyim ya niye bana bunları soruyorsun ... :)
bak bu adres işi ciddi diyorum ... mernisde yani e-devletteki adresin açık bi şekilde apartman ismi sokak ismi kapı no falan hepsi eksiksiz yazıyor mu ? ... bi zahmet apartmandan aşağı in kapı numarana ve dayre numarana bak... bi de e - edvletle karşılaştır... ciddi diyorum.... sonra sütbıyık zamanında dediydi deme... bu teblligat adresini bulamamaktan , ya da yanlış adrese postacı gidip , tebligatı yapıştırmaktan neler oldu zamanında neler neler... benim arkadaşın yalısı var kanlıcada ... arada kapı no su değişiyordu...
alakasız atıyorum kapıda 17 de yazıyordu yeni numarası 23 de..... niye ? çünküm yeniden numaretaj düzenlemesi yapılıyor zaman zaman ... yenib bina ev falan oluyoo ... eeee oraya da numara lazım.... sen bi zahmet aşağı in bi bak
Askerlik yasası kabul edilmiş 130 bin askerimiz terhis oluyor. Dolar neden yükselmiyor anlamadınız mı hala
Atatürk ilke ve İnkilaplarına bağlı birisinin böyle düşünmemesi gerekir... o zaman o fotoyu değiş bi zahmet derler... vatanseverlik sadece vatanın bölünmez bütünlüğünü savunmak değildir... akan ya da akmayan trafikte kimsenin arkasından düüüüüüüüt diye gereksiz yere korna çalmamayı da kimseyle trafikte ağız dalaşına girmemeyi de , sokakta yediğin gorfetin dış ambalaj kabuğunu eğer çevrende çöp kutusu yoksa , münasipçe cebine koymayı asla yere atmamayı da gerektirir... bana bunlarla gel