Şu son kapa düşen haberden aman ne de mutlu olduk.
Printable View
Şu son kapa düşen haberden aman ne de mutlu olduk.
Takım Barça;gerçekler malum başarılı bilanço!Kafein halka arzı temciti,o yetmezse Smartiks,maliyetle bekleyen küçük yatırımcı.Mükemmel bir performans.Yatırım tavsiyesi algılanmasın lütfen.Başarılar ekip.
kağıdın gerçek değeri 6,00 tl ve üzeri.tabiki spek bu fiyattan ky ortak etmek istemiyor.dışarıda malı var onu almaya uğraşıyor.ky aklını kullansın ve satmasın tavsiyem.bugün 2.66 dan 10000 lot ve 264 ten 5000 lot aldım. orta vadede 4.00 tl ve üzeri bekliyorum.4.00 tl den aşağı verirsem namert olayım.spek mal alayım derken mal kaptırıyor.yakında metro gelecek ve bu tahtayı silip süpürecektir.4.00 te görüşmek dileğiyle saygılar.ayrıca bugünkü düşüşe sebep ben oldum.yarın normale döner özrüm kabul ola.....
fazla zorlamayın kıçınız yırtılır sonra spek çocukları.söyledik ya 4.00 ten aşağı vermem diye.beyin yok mu sizde.yoksa blöf mü sandınız.
Aynı fikirdeyim bendeki malı da alamayacak matematiği psikolojisine yenilen küçük yatırımcı malına kafayı takar bu yanlış.Başarılar!
arkadaşlar,
dediğiniz gibi, sizlerin bizlerin 10 bin lotuna 14 bin lotuna göz diktiyse speki açtır. spek varsa tahtayı siler süpürür.
KY'nin her zamanki avuntusudur yok malımı vermeyecem yok dışarıda mal var almaya çalışyor.
Adam gibi şirketlerin yatırımcı ilişkilerini aradıgınızda sizinle muhatap olur sizi dinler projlerini anlatır..
Siz bu şirketin yatırımcı ilişkilerini arayın ondan sonra konuşun.. Sizden önce yatırımcısı oldugunuza dair ekstre istiyorlar
sonra mail atın telefonla konusamıyoruz cunku telefonla konuşma özürlüsüyüz diyorlar.. mail atyorsunuz klasik arz talep fiyatı belirler biz napalm diyorlar..
sonra diyosunuz ki bu sirketin ederi bilmem kac lira. once şirket bi yatirimcisini onemsesin. şahsen ben kendim SPK ve BİMERE şikayette bulundum Sizde burada yok malımı vermeyecem diye avunup durun.
Zafkanka nickli arkadaş neredesin??Maliyet düşürelimmi bugün 2,64 maliyet ile iş yatrımdan 110000 lot dayadılar çaktılar perişan ettiler yine!? Gerçi sen o günlerde gelip millete maliyet düşürün deyip mal sahiplendirmeye yazılarını yazıp kayboldun manüpülatörün adamı!Dönem dönem mal çıkışı öncesi böyle adamlara üç beş kuruş verip bu forumlarda yazmaları için salıveriyorlar ortalık yere!
Ytd.Değildir!
Malın (mal gerçekten o ayrı! :) :) ) neye göre gerçek değeri 6 tl gardaşım???Açıklarmısınız hangi temel analize göre?Üstelik adamlar anelt paçavra senedinde %14 pay sahipleri iken (2.00TL) malı en diplerden verip 12-17 milyon tl batırmışken ve nakitleri kalmayıp her nakte sıkıştığında dolaşımdaki senetlerini tahtadan anlaştığı faiz ile para almaya başka büyük yatırmcıya en dipten 2,50 pazarlarken???O alan yatırımcı he he manüpülatörde aldıklarını bunlar adına faiz ile verdiği parasını 2,60-2,80 e çekip çekip vermeye çalışırkene! ? :) Kalın sağlıcakla!Böyle manüpülatif senetler insanda sağlık problemleri yaratabilir bilginize :)