Ne FED Kararı ne Powell’in açıklamaları ne de hazinenin aşırı borçlanması başlıkta dövizin(&ekonominin) konuşulmasına yardımcı olamadı :notr:
Printable View
Ne FED Kararı ne Powell’in açıklamaları ne de hazinenin aşırı borçlanması başlıkta dövizin(&ekonominin) konuşulmasına yardımcı olamadı :notr:
Bir türlü anlatamadık Mustafa beye burası dolar gayme topigi, ne FED'in ne de hazinenin konumuzlan hiç alakası yok.:oleyo:
Adamın açıklamalarını okudum. Sonra gittim viopu okudum. Doların yakın zamanda adam olmayacağına kanaat getirdim. Dedim dur o zaman altında yükseliş kaçınılmaz topiğine gideyim. Orada buradaki gibi kımıl kımıl, cıvıl cıvıl bir ortam bulamadım. En sonunda buraya geri döndüm.
Geçtiğimiz günlerde paylaşmıştım. Bizim ekonomi yönetiminin ulaşmak istediği hedef nedir. Mevcut durumda nereye varmaya çalışıyorlar bilemedim siz ne dersiniz bu konuda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Usdtry 6.949999
Burada ne ararsanız var çünkü buradakiler yaşlı hep , bu yüzden başka işleri olmadığından akla hayale gelmeyecek şeyler bulur yazarlar :kahkah: :kahkah:
Diğer taraftan ekonomi yönetiminin istediği hedef valla bana göre bir hedef beklentileri yok şu an bu dönemi kurtarma çabasındalar , ne yapıyoruz virüsü atlatmak icin para veriyoruz bol bol. insanlara faizle kredi veriyoruz vs vs .. 4-5 ay sonra asil neler olacağını daha net görürüz gibi geliyor ..
Durumun önemine bir örnek vereyim Şubat sonu 154 milyar olan emisyon 27 nisanda 209 milyar olmuş .. Piyasaya sürülen paraya bakın :he:
Tabiki ilelebet olacak değil amaa başlangıç çok kötü olacak .
Düşünsene abi , kaos ortamında müsteşarsın Berat abim bir şey diyor Soylu abim başka bir şey diyor ne yapacaksın.
Şimdilik zühre yıldızımız yerinde o zaman bürokratlar kimi takip edecek . Onlar kimi takip edeceğini anlayıncaya kadar kurumlar arasında farklı akıl almaz uygulamalar olacak .