Yurt dışında çalışan çocuğu olan,altını parası olan,tarlası olan,satacağı evi olan...........
Printable View
mültecilerin geldiği yerlerin(HALEP VS.) fotoğraflarına bile bakamıyorsun,yerle bir olmuş bir kent var orada.Güç dengesinin olmadığı(RUSYA+İRAN+ESAD ) BİR YERDE UÇAKLARLA YERLE BİR EDİLMİŞ CEHENNEMDEN SAHNE VAR ORADA.
Ama anlamak istemeyene asla anlatamazsın.Sokak hayvanlarına gösterilen SEFKATIN yarısı kadarını MÜLTECİ ÇOCUKLARINA göstersek.
kimse MUTLAK BİR ÖLÜM riski OLMADIKÇA(ÖZELLİKLE ÇOCUKLARI İÇİN), nefret dolu gözlerle bakıldığı yere gelmez.
Dow 26 ile 27 arasında bir yere çıkar,sonra düşer.
BİST allah kerim
https://www.youtube.com/watch?v=lbCDK0ngD-M
Ben de geçmişte SSK'dan şikayetçiyim. Geçmişte SSK'dan şikayetçiyim. Ben de ülkemi seviyorum. Geçmişteki yöneticileri sevmiyorum. Özellikle SSK'nın yöneticileri.
Burası da siyaset forumu değil.
Ne olacak şimdi.
ya zaten yapışmayı seven bir toplumuz... markette sıra sana geldi di mi ...zaten arka sıradaki kişinin ensende nefesini hissediyosun böyle bildiğin üflüyo ensene doğru arada ayağı kolu çarpar .. .... neyse kasiyer kızımıza ürünleri veriyosun tek tek okuyup geçiriyor sen de poşeti açıp doldurmadan önce kartı veriyosun ... kartı okuturken kız sen poşetlere ürünleri yerleştirirken bi bakmışın arka sırandaki şahıs ( erkeği de kadını da aynı ) yanında bitivermiş ... daha sen poşetlere ürünleri koyup kartın işlemini yapılmamış ama arka sırandaki ultra sabırsız vatandaş , sepetindeki ürünleri kasa bantına koymuş senin yanına gelmiş... ya çok tuhaf bi ülkeyiz hakikaten ...
ondan sonra hisseciler gelir viop hesaplaması nedir teorik nedir bilmez.
Short olanın donunu alacaklar der.
den ilk önce spotta tuttuğun malın fiyatına banka faizini (risksiz faiz) koy maliyetini öyle hesapla
2-3 yıl mal tutup %30 kar la verince %30 kazandım diyor.
Bankada risksiz faizde bekletsen belki % 50 olacaktı akıllım diyemiyosun :he:
Niye seveceksiniz ki?
sözde demokrasi, özde oligarşi yönetimi azınlığın elinden alıp ülkeye tam demokrasi getirdi
sizin neyinize lazım demokrasi!
bakın artık haliçte yavaştan kokmaya başladı, yakındır 3 kilometreden araçların camını kapamaya burunlarınmızı tıkayarak haliçin yanından geçmemize
hem neyinize lazım, öyle dünyayı kasıp kavuran salgında milletine hizmetde dünyaya örnek olan iktidarla sizin ne işiniz var
ancak belli bir azınlık alabilecek o hizmetleri
vatandaşa hizmet mi edilirmiş.