Uzun zamandır dolar gayme tahmini yapmıyorum, bir şeyler yapılmazsa ki yapmayacak Reyis, durum kel...
Kafamdaki rakamı, yazmaya korkuyorum..
Printable View
Uzun zamandır dolar gayme tahmini yapmıyorum, bir şeyler yapılmazsa ki yapmayacak Reyis, durum kel...
Kafamdaki rakamı, yazmaya korkuyorum..
https://prod.pictures.autoscout24.ne...pg/420x315.jpg
Ford Focus
1.6 Turnier Trend*Klima*Händlerfahrzeug
3.800 Euro
Marke
Ford
Modell
Focus
Angebotsnummer
G 0 40474
Erstzulassung
2012
Außenfarbe
Silber
Lackierung
Metallic
Farbe laut Hersteller
Polar-Silber Metallic
Innenausstattung
Stoff, Schwarz
Karosserieform
Kombi
Anzahl Türen
4
Sitzplätze
5
Länderversion
Deutsche Ausführung
Antrieb
Getriebeart
Schaltgetriebe
Hubraum
1.560 cm³
Umwelt
Kraftstoff
Diesel (Rußpartikelfilter)
Kraftstoffverbrauch1
4,2 l/100 km (komb)
5,1 l/100 km (innerorts)
3,7 l/100 km (außerorts)
CO2-Emissionen1
111 g CO2/km (komb)
Schadstoffklasse
Euro 5
Babacım var var emin ol var dolarım ama işime gelmiyor yazdım nedenlerini ben sizin kafayı anlamıyorum ne karınız oluyor cidden bir mantıklı açıklama yapın para değer ilişkisi dışında bugün 100 bin doları olan o doları bozdurup harcamıyor mu ? Bir ay sonra 97 iki ay sonra 94 üç ay sonra 91 bin dolara inmiyor mu TL karşılığı mı tatmin ediyor her girdi bu ülkeye dolarla gelirken
2012 model Ford Focus
Almanya’da kimse yüzüne bakmaz bu arabanın.
Ama Almanya bizi kıskanıyor o ayrı .
Antalya'da bir turistin 267 bin lira değerindeki saatini gasbeden, yapılan aramada bulunamayan saati yutmuş olabileceği değerlendirilerek, iç beden muayenesi için hastaneye sevk edileceği söylenen şüpheli, saati makatına sakladığını söyledi. Şüphelinin teslim ettiği saat, sahibine verilirken saati çalan ve ona yardım eden kişi tutuklandı.
Biz burada ekonomin çok çok kötü yönetildiğini, daha doğrusu ülkenin berbat hale geldiğini yazıyoruz...
Hesap basit yaklaşık 1 dolar gayme benzin, dolar gayme 10 kaat olursa, benzinde 10 gayme...
Kimin işine gelir kimsenin, olay bu...