teşekkürker yeşil parkalı cadde kelebeği....
Printable View
Altın döviz borsa faiz alayı düşüyor. ülkeye bak ekonomi gör.:halay:
yılanoğlu iyicine sinsin bakalım , ortalama kertih maliyeti yapıp , yurtdışı usa borsadan , temettü ödeyen ETF alacağım zaar...
Şekerden oran varmi?
bu oranlarla çok zor TL de kalmak
1 milyon icin 26 aralik vadeli olarak,
Tbank 26
Odea 25.95
Burgan 25
Vakif ozel 23.5
Fiba 26 ve 4 ay icin 27, 6 ay icin 27.5 teklif ettiler.
6'lardan girdiğim dolarları 6buçuklarda kar ediyorum derken sonra tekrar 6'lara inmesiyle karı sıfırladıktan sonra bozmuştum. İniş trendinde biraz al sat uğraşmıştım ama pek sonuç alamamıştım. Sonuçta alamadığım TL faizi zararım olmuştu. Bugün 5.5'tan %10 girdim tekrar. 5.30'lara 5'lere doğru inmeye meyil edecek olursa her 10 kuruş inişte %10 daha girebilirim diye düşünüyorum. Nihayetinde %50-%50 gibi bir pozisyon planlıyorum 5'lere kadar inecek olursa. Son 2 aya bakınca 5.5 almak için güzel bir yer gibi görünüyor görünmesine ama iniş trendi devam edecek görüşü de yaygın veya yatay gidecek veya trend aşılmadıkça alınmaz görüşü de hakim. Bu şartlar altında yüklü giresim gelmedi.
HSBC dolar için O/N %4 32 gün %5 verdi.
yazılıp çizildiği gibi dolar da 5 altı olur, hatta 4,80 ler görülürse böbreği satıp girecek çok kişi var
Halkbank 1 aylık % 25.50...Personel olduğu için herhalde...
Beyler akbank direkt'te gecelik faiz var mı?YA da b tipi fon alma şansımız var mı?Zorlu enerji bonosu için bugün başvuru yapıp parayı gönderdim..2 gün boşta durmasın..
Dolarda o eski tsunami tarzı haraketleri bekleyenler mevduat faizi fırsatını kaçırıyor.Açın gözünüzü ..Bu fırsatı kaçırmayın .
5 olursa alın yada gram altın 190 tl olursa alın atın kenara .Ama şu an mevduatın tadını çıkarın derim.
Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teknik olarak 5 testi yapacak gibi ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...955d6cec0b.jpg
Doların 5.50 altına indirilmemesi lazım fikrimce eğer uzun vadede ekonomik bir toparlanma istiyorsak. Bu enflasyon rakamlarıyla düşse düşse 5.30'lara düşeceğini düşünüyorum daha altı imkansız gibi. 5.30-5.55 bandını kendim için alım fırsatı olarak görüyorum.
Mevduat stopaj avantajının da sürmeyeceğini belki belki yılbaşına kadar uzatılabileceğini düşünüyorum. Diğer sermaye piyasası araçları tüm cazibesini yitirir aksi durumda.
Yatırım tavsiyesi değildir
aktifbank a bulasmayacagımdan 25.80 ile devam ettim .vade 20 aralık
Vakıfbank veya Halkbank tan bugün için faiz oranı alan varmı ?
yalnız son gunlerde doları indiren sagda solda yazdıgı gibi mb degil borsayı hangi guc indiriyorsa o guc doları da indiriyor muhtemelen ingiliz isi teknik calısıyor herifler ..borsadaki dusus son 2-3 gundur tum dunyadan fazla yani tek basına ayrısıyor ...onu ayrıstıran doları tl yi de ayrıstırıyor .
Halkbank
betonlara zam geldi bahri 3-4 ay onceye gore yukseldiler bi kelepir bulamadık yav kucuk insaatcılar battı orta ve buyukler de ucuza vermiyor hala milyon istiyorlar ...power pc nin ongoruleri tutmadı 2 sene oncesinde yarı parasına alıcaz diyordu en fazla %25-30 dustu oda kentsel donusumun cok oldugu bolgelerde dustu bazı yerlerde dusmedi zam bile geldi hatta .
aynen faize park ediyorlar gibi ..hem hisse satıp hem dolar satıyorlar ..kısa vade iran ambargosu konusundan baska doları yukseltecek bir etmen kalmadı ekstra birsey olmazsa bura turkiye tabi nolcagı belli olmaz da . ...yabancı faize gecip beklemeye gecti gibi .
Vakıf
hoşgeldin 25 temdit 24
Halk
hoşgeldin 24 temdit 23
Finans
hoşgeldin 23 temdit 22.5
Burgan
hoşgeldin 24.5 temdit 23
bugün alınan oranlar, şube ve mt ismi isteyenler özelden yazabilirler.